En Sıcak Konular

FATİH TERİM YENİ BİR DESTAN DA BÜKREŞ'TE YAZDI

11 Eylül 2013 10:25 tsi
FATİH TERİM YENİ BİR DESTAN DA BÜKREŞ'TE YAZDI Ona boşuna imparator denmiyor.Ümitlerimizin bittiği bir anda A Milli Futbol Takımımız'a yine o sihirli dokunuşunu yaptı ve dünyaya son ''Terim''iz dökülene kadar ''varız'' mesajı gönderdi.

Bükreş'te destan yazdık

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Türkiye kader maçında Romanya'nın konuğu oldu. Arena Nationala Stadı'nda oynanan mücadeleyi Ay-Yıldızlılar Burak ve Mevlüt'ün golleriyle kazanmayı bildi.

Grup ikinciliği şansını sürdürmesi için mutlak galibiyete ihtiyacımızın olduğu maça Romanya seyircisinin de desteğiyle baskılı başladı. Ancak kısa sürede orta sahada pres yaparak ev sahibi takımın baskısını kıran A Milli Takım, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'la pozisyon aradı. Ay-Yıldızlılar, 22. dakikada Caner Erkin'in soldan yaptığı ortada, ceza sahasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşuyla kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra topa daha çok sahip olan Türkiye karşısında kanatlardan etkili olmaya çalışan Romanya istediği pozisyonları bulamadı ve ilk yarı 1-0 Türkiye'nin üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıda beraberlik için bastıran Romanya kalemize yüklenmeye çalışsa da Türkiye savunması dikkatliydi. Kontra ataklarla gol arayan Millilerimizde Umut Bulut mutlak bir fırsatı harcarken ev sahibi ekibin bir topu direkten döndü. Maçın sonlarına doğru Romenler savunmada açıklar verdi. Son dakikaya kadar yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Ay-Yıldızlılarımız 90+5'te zaferi perçinleyen golü Mevlüt Erdinç ile buldu ve sahadan üç puanla ayrıldık.

Türkiye bu sonuçla puanını 13'e yükselterek üçüncü sırada yer aldı. Romanya ise 13 puanda kalarak averajla Türkiye'nin gerisine düştü. Estonya'yı 3-1 mağlup eden Macaristan ise 14 puanla ikinci sıraya yerleşti. 

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=88692


Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,418 µs