En Sıcak Konular

DANANIN KUYRUĞU BÜKREŞ'TE KOPACAK

10 Eylül 2013 12:10 tsi
DANANIN KUYRUĞU BÜKREŞ'TE KOPACAK Bükreş’te kritik maç A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 8. maçında bugün deplasmanda Romanya ile karşılaşacak.

Bükreş'te kritik maç 

Bükreş'te kritik maç A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 8. maçında bugün deplasmanda Romanya ile karşılaşacak. Grup ikinciliği açısından çok büyük önem taşıyan maçta ay-yıldızlı ekibe galibiyetten başka sonuç yaramıyor

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 8. maçında bugün deplasmanda Romanya ile karşılaşacak. Bükreş'teki Ulusal Arena'da saat 21.00'de başlayacak maçı Norveçli hakem Moen yönetecek.

Tek hedef galibiyet

A Milli Futbol Takımı'nın bugünkü Romanya maçında tek hedefi galibiyet. Grupta oynadığı 7 maçta 10 puan toplayarak dördüncü sırada yer alan millilere, 13 puanla ikinci sıradaki Romanya karşısında galibiyetten başka sonuç yaramıyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde oynadığı ilk maçta zayıf rakibi Andorra'yı Kayseri'de 5-0 'lık farklı skorla yenerek moral bulan ay-yıldızlı ekip, play-off iddiasını kalan 2 maça taşıyabilmek için grup ikincisi Romanya'yı deplasmanda yenmek zorunda. Son maçında evinde Macaristan'ı 3-0 yenerek ikinciliğe yerleşen Romanya ise seyirci desteği altında oynayacağı karşılaşmada yakaladığı bu avantajı kullanmaya çalışacak. Grupta İstanbul'da yapılan maçı Romanya 1-0 kazanmıştı.

İki sakat, iki hasta

A Milli Futbol Takımı'nda bugünkü Romanya maçı öncesi aday kadroda bulunan iki futbolcunun hastalığı, iki futbolcunun da sakatlığı bulunuyor. Üst solunum yolunda enfeksiyon ve yüksek ateşi nedeniyle serum aldığı için otelde dinlenen Arda Turan ve Gökhan Gönül çalışmaya katılmadı. Antrenmanda sağ ayağı burkulan Burak Yılmaz ve sağ dizine darbe alan Mustafa Pektemek de çalışmayı yarıda bıraktı. Tedavisi süren dört futbolcunun durumları Bükreş'te belli olacak. Romanya maçının son çalışmasını Bükreş Ulusal Arena'da saat 19.00'da yapacak. 

A Milli Takım 508. randevuda

A Milli Futbol Takımı, Romanya ile bugün deplasmanda oynayacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 8. maçıyla birlikte 508. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 90 yıllık tarihinde 266'sı resmi, 241'i özel olmak üzere geride kalan 507 maçta 182 galibiyet alırken, 120 kez berabere kaldı, 205 kez de rakiplerine yenildi. 

Fatih Terim'in 94. milli sınavı

Abdullah Avcı'nın yerine A Millilerin başına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Terim, 94. karşılaşmasına çıkacak. A Milli Futbol Takımı, Terim yönetiminde oynadığı 93 maçta 44 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Fatih Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 26 kez berabere kalırken, 23 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde toplam 141 gol atan milliler, kalesinde ise 101 gol gördü. 


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,13001980/bukres-te-kritik-mac


Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,471 µs