En Sıcak Konular

KÜRESEL EFENDİLER KÖLELİK İSTİYOR

8 Eylül 2013 12:22 tsi
KÜRESEL EFENDİLER KÖLELİK İSTİYOR Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısında konuştu.

Küresel efendiler kölelik istiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısında konuştu. Kamalak, dünyada adil bir düzenin olmadığını söyleyerek, Dünyada adil bir düzen yok. Onun yerine zalim bir düzen var. Seçimle gelenler eğer kendilerine kul köle olacaksa ne ala diyerek ses çıkarmıyorlar, yok eğer öyle olmayacaksa kanlı darbelerle müdahale ediyorlar dedi.

Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services0
Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı partinin Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan partinin Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Mısır ve Suriye örneği üzerinden dünya sistemini eleştirdi. Uluslararası hemegonik sistemin tek kutuplu olduğuna dikkatleri çeken Kamalak, BM'yi kastederek, dünyada zalim bir sistem olduğuna işaret etti.

Kamalak, "Zalim bir düzen var. Bu düzen gücünün yettiğini eziyor. Ya kulum ya da kölem olacaksın diyor. Demokrasi ise bunlar için bir anlam ifade etmiyor. Seçimle gelenler eğer kendilerine kul köle olacaksa ne ala diyerek ses çıkarmıyorlar, yok eğer öyle olmayacaksa kanlı darbelerle müdahale ediyorlar" diye eleştirdi.

Herkes olan biteni görüyor

Mısır örneğini veren Kamalak, "Bu dünya düzeninde Mısır örneği ortada. Herkes olan biteni görüyor. Mısır'da yüzde 52 oy alarak iktidara gelen Mursi'yi darbe ile göndermeye çalışıyorlar. Bunlar demokrasiyi kendi çıkarları için kullanıyorlar. Bu uluslararası sistemin efendileri, Mısır'da kendi istekleri olmadığı için darbe yaparak, halkı sabah namazında kurşuna dizdiler" dedi.

 "Mısır'da yaşananlara Batılı ülkeler darbe bile diyemiyor" cümlelerini kullanan Kamalak, ABD ve darbeyi destekleyen ülkeleri sert bir dille eleştirdi. Kamalak, "Bunlar darbe bile diyemiyor, çünkü kendi çıkarlarına ters. Sayın Başbakanımız da darbenin arkasında duran ABD'ye bir şey bile diyemedi. İsrail'e bir şeyler söylemeye kalktı, ABD hemen uyarıda bulunarak kınadı" diye konuştu.

Kamalak, "Kendilerini dünyanın efendileri sananlar binlerce kilometre öteden gelip Ortadoğu'yu şekillendirmeye çalışıyorlar" diyerek Suriye operasyonunu da eleştirdi. Kamalak, "ABD'nin Ortadoğu'da ne işi var. Binlerce kilometre ötedeki ABD'yi Ortadoğulu halklar tehdit mi ediyor. O yüzden mesela başka. Ben hükmederim diyerek gelip bu bölgelere operasyonlar yapıyorlar" dedi.  


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Kuresel_efendiler_kolelik_istiyor/290756#.Uiwq3dLxrao


Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,352 µs