En Sıcak Konular

HAYDAR BAŞ ''ERBAKAN HOCA'' GİBİ KONUŞTU

4 Eylül 2013 22:51 tsi
HAYDAR BAŞ ''ERBAKAN HOCA'' GİBİ KONUŞTU Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Ankara'da düzenlenen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında konuştu.

Türkiye'de 2 parti var

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, Türkiye'de iki tane parti olduğuna işaret ederek, "Biri bağımsızlık mücadelesi veren, milli düşünceye inanan, bu istikamette tezler ortaya koyan Bağımsız Türkiye Partisi,  diğerleri de global düşünceyi Türkiye'de hâkim kılıp köle bir zihniyetle ülke yönetmek isteyen iktidarıyla, muhalefetiyle diğer partiler'' dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Ankara'da düzenlenen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında konuştu. "Büyük bir kaosun içinde bulunan İslam dünyasının ve Türkiye'nin Bağımsız Türkiye Partisi'ne ihtiyacı var" diyen BTP Lideri, sıkıntıları sona erdirecek tek siyasi hareketin kendileri olduğunu söyledi. BTP MYK toplantısı Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantıda parti faaliyetleri ve gündem değerlendirildi. "Büyük bir kaosun içinde bulunan İslam dünyasının ve Türkiye'nin BTP'ye ihtiyacı var" diyen Prof. Dr. Haydar Baş, şöyle konuştu: "Türk milleti dünyanın en güçlü milleti, devleti de en güçlü devleti olacak dedik. Biliyorsunuz, bizim Sosyal Devlet - Milli Devlet diye bir tezimiz var, Milli Ekonomi Modeli'miz var. Bugüne kadar Cumhuriyet tarihi itibarıyla Mustafa Kemal haricinde bir ekonomi tezi olan parti gelmemiştir. Adları milliyetçi olmuştur, ulusalcı olmuştur doğru ama fikirlerine baktığımız zaman hepsi liberal kapitalizmin farklı yönleriyle izahı, ifadesi olmuştur ama biz ekonomi sistemimiz başta olmak üzere bu milletin örfüne, âdetine, geleneğine, medeniyetine uygun görüşlerimizi ortaya koyduk. Bizim bu görüşlerimiz kabul etseler de etmeseler de dünyanın gündemindedir."

BTP siyasette niçin var? 

Prof. Dr. Haydar Baş, siyasette neden yer aldıklarını da şu dikkat çekici ifadelerle anlattı:
"Biz niçin varız? Ülke ciddi şekilde entrikalar içinde. Global ideolojinin hâkim olduğu bir ülkede maalesef iktidarlar farklı güçlerin talimatlarıyla iş yapıyorlar ve millete hizmet ettiklerini sanıyorlar. Aslında hizmet ettikleri nefisleri ve de başka milletlerin çıkarlarıdır. Biz bunları gördüğümüz için siyasete girdik." 
Türkiye'de 2 tane parti var

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, açıklamalarına şöyle devam etti: "Türkiye'de iki tane parti var, bir tanesi bağımsızlık mücadelesi veren, milli düşünceye inanan, bu istikamette görüşler ve tezler ortaya koyan Bağımsız Türkiye Partisi, diğerleri de global düşünceyi Türkiye'de hâkim kılıp köle bir zihniyetle ülke yönetmek isteyen iktidarıyla, muhalefetiyle diğer partiler. Yani özetle Türkiye'de iki tane parti var, bir globalist partiler, iki adı ulusalcı değil ama kendi ulusalcı olan Bağımsız Türkiye Partisi." (YENİ MESAJ)


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,13001859/turkiye-de-2-parti-var



Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,452 µs