En Sıcak Konular

''VATANDAŞ ALLAH İLE ALDATILIYOR''

28 Ağustos 2013 10:23 tsi
''VATANDAŞ ALLAH İLE ALDATILIYOR'' Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, AKP’nin, sahneye çıktığı günden beri kitleleri Allah ile aldatmakta olduğunu söyledi.

Öztürk: Vatandaşlar Allah ile aldatılıyor!

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, AKP'nin, izlediği dinci politikalara bağlı olarak sahneye çıktığı günden beri kitleleri Allah ile aldatmakta olduğunu söyledi. Öztürk, "En büyük oy girdisi buradandır. İkinci oy girdisi, Batı'nın verdiği akılla uygulamaya koyduğu 'yallama' yöntemindendir. Bu yöntem bizim beleşçi, hazırcı, şuur ve ideal zaafı olan halkımıza çok etki etmektedir. Bu iki yolla elde edilen oyları 'zulme dayalı oylar' olarak nitelemek gerekir diye düşünüyorum. Çünkü, şuursuzlaştırma ve kamu kaynaklarının talanına dayalı siyaset, Kur'an'a göre, bir Mâûn ihlali oluşturur ve bu ihlal hem zulümdür hem de şirktir" dedi.  Öztürk, "Dış politikaya gelince, AKP'nin dış politikada attığı tüm adımları, gerçekleştirdiği tüm eylemleri Türkiye'nin, bölgenin, Müslümanların ve İslam'ın aleyhine buluyorum. Bu politikalardan yararlanan tek cephe, Kelimei Şehadet'in, Malazgirt ve Kurtuluş Savaşı ruhunun düşmanı Batılı güçlerdir. ABD'si ve AB'si ile... AKP'nin, genel Ortadoğu politikaları da,  Suriye ve Mısır politikası da Müslümanlar aleyhine ve Batılı Hristiyan güçler lehine politikalardır. Bunda en küçük bir tartışma açmayı, vahim bir gaflet ve dalâlet sayarım" diye konuştu. 
 
Yenilene kadar böyle
Yaşar nuri Öztürk, "Ne yazık ki, AKP bu politikaların aksini artık uygulayamaz; uygularsa işini bitirirler. Çünkü onu bulunduğu yere o güçler getirdi, istedikleri anda yine o güçler götürür. AKP'nin lideri ve kurmayları bunu biliyor. Tercihlerini Müslümanların ve Türkiye'nin lehine yapmak isteseler de artık yapamazlar. Bu saatten sonra böyle bir kahramanlığa soyunamazlar. Soyunurlarsa, milletin gözünde yücelirler ama Batı onlara dünyayı ve hayatı zindan eder. Sadece iktidarı yitirmekle kalmazlar, yığdıkları paraları kendilerinin ve çocuklarının yemesine de izin verilmez. Onun içindir ki, AKP, Orta Doğu'da sürekli bir biçimde Batılı Ehlisalîb politikalarını destekleyecektir. Aksini bekleyenler kendilerini aldatmış olurlar" ifadelerini kullandı. Öztürk şöyle devam etti: "AKP, Türk halkı tarafından sandıkta yenik düşürülünceye kadar bu böyle gider. Sayın Erdoğan'ın Irak'taki ABD işgalcisi askerlere duacı olduğunu söylemesini, bulunduğu konum açısından anlayışla karşılamak gerekir. Atatürk mirasına nankörlüğü hüner sanan bu halk onu buralara getirdi. Yani bu halk hem kendine kötülük etti hem de Erdoğan'a ve AKP kurmaylarına... Tarihin diyalektiği bunun böyle olduğunu gösterecektir. Biraz sabırlı olalım. AKP'nin akıl ve İslam dışı politikalarına destek veren dinci, liberal, solcu aymazlar ve eyyamcılar takımına gelince, midemi çok fazla bulandırmadan şunu söyleyeceğim: İslam'ın büyük vicdanı Mehmet Akif; bu omurgasız, vakarsız eyyamcı tipi, daha 1920'lerde müthiş bir ferasetle fotoğraflamıştır. Bu yalaka tip için bugünler açısından da aynen geçerli olan şu tespiti yapıyor:
 "Şimdi Allah'a söver, sonra biraz bol para ver,
Hiç utanmaz, Protestanlara zangoçluk eder." 
Ne diyelim, Allah gerçek mazlumların yardımcısı olsun!"


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=88197


Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,189 µs