En Sıcak Konular

SURİYE'YE SALDIR EY BATI!

27 Ağustos 2013 13:08 tsi
SURİYE'YE SALDIR EY BATI! Erdoğan ve ekibinin gece ve gündüz sayıkladığı tek şey, Batı’nın Suriye’ye müdahalesi. Yatıyorlar kalkıyorlar bu hayali sayıklıyorlar.

Suriye'ye saldır ey batı!

Erdoğan ve ekibinin gece ve gündüz sayıkladığı tek şey, Batı’nın Suriye’ye müdahalesi. Yatıyorlar kalkıyorlar bu hayali sayıklıyorlar. Yatıyorlar, kalkıyorlar bir araya geldikleri, telefon görüşmesi yaptıkları her Batılıya “ne olur müdahale edin şu Suriye’ye” diye yalvarıyorlar.
Suriye konusunda dış müdahaleden başka hiçbir argümanları yok.
Hiçbir tezleri fikirleri seçenekleri yok.
Esad’ın hallaç pamuğu gibi savurduğu eşkıya takımının haline kahroluyorlar ve bu eşkıyaların mağlup olacağı ihtimali, Esad’ın görevinin başında kalacağı ihtimali bunları, bugünlerde pek makbul olan bir magazinel ifadeyle, “tükenmişlik sendromuna” sokuyor.
Oysa Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Amerikan Dışişleri Bakanı Kerry’le yaptığı telefon görüşmesinde  “müdahale ederseniz sonuçları çok ağır olur” diye uyarıyor.
Rusya’nın kırmızı kartına rağmen bir dış müdahale ihtimali sıfır.
Türkiye’nin tükenmişlik sendromu içinde olan müdahale yanlıları, yağmur duasına çıkar gibi müdahale duasına çıkıyor.
Ama sonuç alamıyorlar!
Batı ülkeleri arasında henüz Türkiye’nin yöneticileri ağlayıp sızlıyorlar diye Rusya’yı karşısına alıp Suriye’ye saldırmayı göze alan ülke yok.
Esad’ın, Rusya’da yayınlanan İzvestia gazetesine verdiği mülakattaki ifadelere dikkat:
“ABD Suriye'ye saldırdığı takdirde sadece başarısızlık bulacak, tıpkı tarihinde Vietnam'la başlayarak bugüne kadar neden olduğu her savaşta yüzleştiği gibi. Dünyadaki müttefiklerimiz Rusya ve Çin, bölgede ise İran müttefikimiz. Suriye’deki 'teröristleri' destekleyen bazı ülkeler var Katar Ve Türkiye gibi. Katar teröristleri finansal olarak destekliyor Türkiye ise kendi topraklarında eğitiyor.”
Suriye, en büyük düşman ülkeyi ilan ediyor:
Türkiye.
Esad, Suriye’ye Batı ittifakının bir hava saldırında bulunması halinde, savaşın Türk topraklarının da açıkça savaşın bir parçası haline geleceğinin sinyalini veriyor.
Erdoğan, şahsi düşmanlıkları uğruna Türkiye’yi dipsiz bir savaşın içine doğru itmekte beis görmüyor.
Bundan dolayı da büyük bir aşkla Suriye semalarından uçarak Esad’ı bombalayacak Haçlı ittifakının uçaklarının yolunu gözlüyor.
Ama o uçaklar bir türlü gelmiyor!
Daha önce size bu köşede NATO’ya yalvararak “ne olur gel Suriye’yi bombala” diyen hocalardan bahsettim.
Bunlardan bir Şeyh Adnan Arur’du.
Şunları yazmıştım:
“Şeyh Adnan Arur, Hamalı. Sakallı cübbeli, elinde tespih, Suriyeli Müslümanlara İslam’ı anlatmış bugüne kadar. Şimdilerde muhaliflerin safında. Muhalif ordunun oluşmasında hayli katkısı oldu. İnsanları muhalif güçlerin safına çağırdı. Silahlanmalarında rol aldı. 
“Sakallı, cübbeli tespihli, tekbirli; daha ne olsun böyle mübarek şeyhler var muhaliflerin safında” diyenleriniz olacaktır. 
Ama bu Şeyh Efendinin başka bir misyonu da var: NATO’yu yani “Haçlı ordusun” Suriye’ye müdahaleye çağırmak. Sık sık Visal ve Safa televizyonuna çıkan Şeyh Efendi son katıldığı programda tam bir NATO aşığı olarak konuştu. Suriyelilere seslenerek “NATO Suriye’ye müdahale etmelidir. Suriye halkı, bombardımanla (NATO’nun hava operasyonu) sonuçlansa da bu zalimi durdurmak için her türlü yolun kullanılmasını istemektedir. Biz, dinimizi çok iyi biliyoruz. Biz, Suriye halkının hakkını biliyoruz. Biz, ülkemizin güvenliğini hainlerden daha iyi biliyoruz” diye konuştu. 
Şeyh Adnan Efendi hızını alamadı ve NATO’nun Libya’ya müdahalesini örnek verdi: 
“Bab el Aziziye dışında Trablus’ta sadece 7 binanın yıkıldı. NATO’nun Libya’da kullandığı akıllı bombalar, sadece hedef alınan noktalara zarar verdi. NATO’nun Suriye’ye hava operasyonu düzenlemesi halinde halk çok fazla zarar görmeyecektir.
Şeyh Efendi ağzından salyalar akarak gâvur ordusu Suriye’ye girsin, gâvur uçakları Suriye’yi bombalasın diye adeta yalvarıyor. Gâvurun akıllı bombaları Suriye semalarından yağsın diye dua ediyor. Ondan sonra da “biz dinimiz çok iyi biliyoruz” demeyi ihmal etmiyor.
 O din, hangi dinse. İslam dininde gâvurla ittifak yaparak Müslümanların üzerine bomba yağdırmaya izin veren ne bir ayet ne bir hadis var. Ama bunlar “NATO’nun dinine ”bağlı oldukları için İslamiyet’i de rahatlıkla kullanıyorlar. 
Şeyh Efendi konuşmasına şöyle devem ediyor: 
“Hatta Libyalılar bana dedi ki: Biz, yıkılan binanın hemen yanında duruyorduk ve NATO’nun füze saldırısını izliyorduk. Misrata’da da sadece Trablus ve Bingazi caddelerindeki binalar zarar gördü. Bunun dışında insanlar zarar görmedi. Eğer Suriye için Arap Birliği’nin müdahalesi söz konusu değilse halk NATO’yu istiyor. Kim karşı çıkarsa çıksın ben de halkın bu isteğini istiyorum. Benim görevim, halkın sesini yükseltmek. Ben, halkıma şahitlik ediyor ve sözlerini yükseltiyorum. Eğer Arap Birliği, halkın bu isteğini gerçekleştirmekten acizse NATO ya da NATO’nun dışındakilere merhaba.”
Yabancı askerlere merhaba diyen Şeyh Adnan Efendi’den sonra sunucu Muhammed Hazim, “Halk, ne istiyor bakalım” diyor ve Humus’un el Vaar bölgesinde İsyancıların düzenlediği gösteriyi yayınlıyor. Gösteride, Suriyeli isyancılar “Halk, NATO’yu İstiyor, “Bize de gel Ey NATO” şeklinde slogan atıyorlar. (M Bayraktar, 4 Mayıs 2012) 
İsyancı teröristlerin, Amerikancı şeyhlerin “gel bizim ülkeyi bombala” diye sokaklara döküldüğü, dualar ettiğini görüp bunların arasına Türkiye’den politikacıların da katıldığını görmek çok acı.

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12006926/suriye-ye-saldir-ey-bati/muharrem-bayraktar


Bu haber 531 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,675 µs