En Sıcak Konular

AYDIN: ''AKP DÖNEMİNDE DEVLETE VE KURUMLARA OLAN GÜVEN SARSILMIŞTIR''

14 Temmuz 2013 22:07 tsi
AYDIN: ''AKP DÖNEMİNDE DEVLETE VE KURUMLARA OLAN GÜVEN SARSILMIŞTIR'' Koray Aydın: ''Son dönemde ülkemizde yaşanan olaylar, devlete olan güven ve itibarı zedelemekte, 'Türkiye nereye gidiyor' sorusunu akıllara getirmektedir'' dedi.

MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın ‏twitter hesabından Türkiye'nin gündemini değerlendirdi.

İşte Aydın'ın o mesajları: 

Son dönemde ülkemizde yaşanan olaylar, devlete olan güven ve itibarı zedelemekte, "Türkiye nereye gidiyor?" sorusunu akıllara getirmektedir.

SBS skandalı oluyor, kimse istifa etmiyor, PkkŞovYapıyor AkpGözYumuyor eli sopalı ve palalılar sokaklarda kol geziyor, gerginlik artıyor...

SBS skandalından başlayarak geriye doğru gündemi değerlendirdiğimizde; halkımızın sisteme inancının zedelendiğine üzülerek şahit oluyoruz.

SBS'DE SKANDAL VAR AMA; İDARİ VE SİYASİ TEK BİR SORUMLU YOK

Yaşanan son SBS skandalı, "bu kadar da olmaz" değerlendirmesini aşmış, halkımızın sisteme olan güven duygusunu tüketmiştir.

Skandallar, rezaletler, haksızlık ve yolsuzlukların dizboyu olduğu sınav düzenini düzeltmek, en başta Hükümetin görevidir.

AKP Hükümeti döneminde hesap vermesi ve istifa etmesi gerekenler himaye görmüş, gençliğin istikbali ile oynayanlar cezasız kalmıştır.

Yaşanan onca sınav skandalında, hiçbir bürokratın veya siyasetçinin hesap vermemesi, AKP'nin standart yönetim anlayışı haline gelmiştir.

GÜVENLİK VE ASAYİŞ, SOPALI VE PALALI GÜÇLERE Mİ VERİLMİŞTİR?

AKP döneminde sınav sistemiyle birlikte güvenin sarsıldığı bir diğer alan da güvenlik ve asayiş alanıdır.

İzmir'de polisin eline sopa verip,asayişi sağlamada kötü örnek olanlar, durumdan vazife çıkaran palalı/satırlı güçlere davetiye çıkarmıştır.

Güneydoğu dağlarını ve şehirlerini silahlı eşkiyaya terk eden AKP, büyükşehirlerin güvenlik ve asayişini de palalı güçlere mi vermiştir?

Yoksa AKP güvenlik ve asayişi de mi özelleştirmiştir?

TWİET ATANI TUTUKLANYAR, PALA SALLAYANLARI SALIVERMİŞLERDİR

Twiet atan gençlere darbeci muamelesi yapıp tutuklayanlar, sokaklarda pala ve satır sallayan şehir eşkıyalarını salıvermişlerdir.

AKP hükümeti,bir türlü anlamadığı Gezi sürecini fırsata çevirmek için her türlü istismara başvurmuş, ama yalanları bir bir ortaya çıkmıştır.

Camide içki içilmesi rezaletini ve başörtülülere saldırıyı "görüntüleri" var diye günlerce istismar eden AKP'nin tezi çökmüştür.

"Şuyuu vukuundan beter" meseleleri, toplumda infial yaratmamak adına kapatması gerekenler, "mal bulmuş mağribi" gibi, istismara yönelmiştir.

Sonuçta "Camide içki" ve "örtülüye örgütlü saldırı" olayı yalan, ama olaylarda can veren polis ve gençlerimiz acı gerçek olarak ortadadır.

Hükümet ve yandaş basın ölen gençlere suç bulmaya çalışacağına, devletin şefkat elini acılı ailelere uzatmalı, yaraları sarmalıdır.

AKP DÖNEMİNDE DEVLETE VE KURUMLARA OLAN GÜVEN SARSILMIŞTIR

Gösterici gençlere şefkat,bölücü eşkıyaya tokat göstermesi gereken Hükümet, tam tersini yapmakta devletin güven ve itibarını zedelemektedir.

Darbe teşebbüsü gerekçesiyle, bir savaşta olmadığı kadar rütbeli askerin tutuklanması, gözbebeğimiz orduda bir güven kaybına yol açmıştır.

Emniyetin çeşitli birimlerinde yaşanan görevden alma ve atamalar üzerinden yürütülen tartışmalar, bu güzide kuruma zarar vermektedir.

AKP, MİT'i, asli görevlerinden alıkoyup, teröristle müzakere ve anlaşmayla görevlendirerek bu kuruma olan güveni de derinden sarsmıştır.

EVLETİN VE KURUMLARIN İTİBAR KAYBETMESİ, AKP'YE İTİBAR SAĞLAMAYACAKTIR

Devletin güvenlik, asayiş ve istihbarat kurumlarını, kendi birimi haline getirmek isteyen AKP'nin, ülkeyi parti devletine götürdüğü açıktır.

Bütün bu olan bitenler sonrasında Türkiye nereye gidiyor? Sorusunun cevabı bellidir: Bu gidişin sonu, seçilmiş diktatörlüktür.

Sözde çözüm sürecine hoşgörülü, kendisine muhalefet eden her fert ve kuruma despotça davranan bir iktidarla karşı karşıyayız.

İktidarını korumak ve oylarını artırmak için devletin güven ve itibarını zedeleyen AKP, kendisi de itibar kaybetmekten kurtulamayacaktır.

Her ne sebeple olursa olsun, devletin itibarının sarsılması, AKP'ye itibar sağlamayacak, Türk milleti ilk seçimde AKP'yi alaşağı edecektir.




Bu haber 716 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,353 µs