En Sıcak Konular

KORAY AYDIN: ''MEYDANI BÖLÜCÜLERE BIRAKTILAR''

11 Temmuz 2013 15:02 tsi
KORAY AYDIN: ''MEYDANI BÖLÜCÜLERE BIRAKTILAR'' MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın pazarlık masasında terör örgütüne her türlü tavizi vermesine rağmen PKK’nın son günlerde eylemlerini artırdığına dikkat çekti.

Meydanı bölücüye bıraktılar

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın pazarlık masasında terör örgütüne her türlü tavizi vermesine rağmen PKK'nın son günlerde eylemlerini artırdığına dikkat çekti. Aydın, "Örgütün, 10 gün içinde bölgede 47 şiddet eylemi yapması, sözde asayiş birimi kurup yol kontrolüne kalkışması fiyaskonun resmidir. Çekilme bir aldatma ve fiyasko değilse, yani PKK gerçekten çekildiyse bu şiddet eylemlerini kim yapıyor" dedi. Koray Aydın'ın pazarlık süreci ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:
Paralel yapılanma: Adı her ne olursa olsun, Cizre'de asayiş ve trafik kontrolü yapanlara ve Lice'de karakol basanlara, iktidarın tavrı tam bir aymazlıktır. Hükümet, bölgede kapattığı karakol sayısıyla övünürken, PKK uzantısı grupların asayiş kontrolüne kalkışması tesadüf mü. Kapsamı bir türlü açıklanmayan çözüm sürecinde, PKK çekilirken, bölgede paralel bir yapılanma mı oluşturuluyor.
Çakallar: Kato Dağı'nda her yıl düzenlenen "Koyun Kırpma Kültür ve Doğa Festivali" bu yıl PKK panayırına dönüştü. Festivalde, PKK'nın karakol basması ve asayiş kontrolü alçaklıkları katılımcılara izlettirildi. Festivalde koyunların yünü kırpılmamış, ama Türk milletinin birliği, bütünlüğü ve kardeşliği, satırla doğranmıştır. Festivali çakallar ve sırtlanlar istila etmiş, ihanet çetelerinin sergilediği yasadışı faaliyete müdahale edilmemiştir. MHP ve Ülkücü Hareket, gerçekleri Türk milletine aktaracak, küresel güçlerin ve işbirlikçilerinin bütün oyunlarını bozacaktır. MHP ve Ülkücü Hareket, devlet içinde devlet kurulmasına, bayrağın yanına bayrak dikilmesine asla izin vermeyecek, Türk vatanının ve milletinin varlığına uzanan elleri kıracak, sandıktan alacağı yetkiyle, bölünme sürecini tersine döndürecektir.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=86418


Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,367 µs