En Sıcak Konular

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN DAVUTOĞLU'NA D. TÜRKİSTAN TEPKİSİ

2 Temmuz 2013 23:36 tsi
MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN DAVUTOĞLU'NA D. TÜRKİSTAN TEPKİSİ MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Doğu Türkistan açıklamalarına tepki göstererdi.

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN DAVUTOĞLU'NA TEPKİ

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Doğu Türkistan açıklamalarına tepki göstererek, ''Başbakanı uyarıyoruz, Davutoğlu'nun Türklük fobisi, bu aşağılık kompleksi artık onu en basit insan melekelerinden dahi uzaklaştırmıştır. Derhal görevinden azledilmeli ve şiddet katliam işkence yanlısı tutumu düzelene kadar bir hastanede yatırılmalıdır'' dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri  İsmet Büyükataman,Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Doğu Türkistan ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.
 
Büyükataman, ''Hukuk sisteminde masumiyet karinesi ve susma hakkını barındırmayan Çin, bütün uluslararası kuruluşlara göre ifade, din ve hareket özgürlükleri konusunda dünyanın en kötü karnesine sahip ülkesidir. 
Çin yıllardır Doğu Türkistan'da yaşayan Müslüman Türklere her türlü işkenceyi reva görmekte, Müslüman Türkleri her fırsatta katletmekte, asimile etmeye çalışmaktadır.
İnsan havsalasının almayacağı ağır işkenceler altında inleyen Doğu Türkistanlı soydaşlarımız din kardeşlerimiz ne acıdır ki; bugün Türkiye'nin dışişleri bakanınca terörist ilan edilmişlerdir'' dedi.
 Büyükataman şunları söyledi: ''Stratejik derinlik altında zekâyı, milli menfaati, öngörüyü derinlere gömen yok eden Davutoğlu, son açıklamasıyla ne kadar zalimleşebileceğini göstermiş, mazlumların değil zalimlerin yol arkadaşı olduğunu herkese ilan etmiştir. Türklük fobisiyle yaşayan bu zat, Filistin'de evladını kaybeden bir babaya resim çektirmek için sarılıp ağlarken Doğu Türkistan'da çocukları katledilen babaların suratına sırıtarak bakmakta, onları suçlamaktadır. Davutoğlu'na göre Doğu Türkistan Türkleri suçludur çünkü Türktürler. 
Küçük bir kasabaya Güroymak yerine  Norşin diyerek demokrat olduğunu zanneden Davutoğlu, üç bin yıllık Türkistan'ı sadece eli yıllık Sincan adıyla anmaktan insanlık onurunu utandıracak derecede zevk almaktadır.
 
'' Müslüman Uygurların çığlıkları rüyasına da mı girmiyor?''
 
Çin dışişleri bakanıyla yaptığı görüşmede Müslüman Türklere yapılan işkencelere, katliamlara göz yummak bir tarafa alenen destek veren Çin'le dayanışma içinde olacağını açıklayan Davutoğlu, söz konusu bölgede istikrar ve barışın devamını istemekte olduğunu da eklemiştir. O coğrafya da elli yılı aşkın zamandır Müslüman Türkler için kan ve gözyaşı hüküm sürmektedir. İnsanlık onurunu yaralayan işkenceler yapılmaktadır. Müslüman kız bebeklerinin saç köklerine iğneler batırarak ölmelerini bekleyen Çinlilerin bu yaptıkları Davutoğlu sözlüğünde istikrar ve barışmış. 
Başta Japonya olmak üzere bütün dünya Müslüman Türklerin çığlığına kulak kesilmişken Davutoğlu sadece komünist Çin'in resmi yayın organlarının haberlerine göre açıklama yapmakta dahası bundan hiç utanmamaktadır. Davutoğlu koltuk bağımlısı ve heveslisi ruh haliyle bir gün öleceğini dahi aklından çıkarmış acı çeken Müslüman Türklerin çığlıkları eşliğinde Çin Dişişleri Bakanı Wang Yi ile dans etmektedir. Koltuk hevesini her türlü dini ve milli değere değişen Davutoğlu kendini bir ölümsüzlüğe inandırmış olabilir ama uyku da mı uyumuyor? Suratları dağlanan, bacakları kesilen, bedeni demir taraklarla taranan Müslüman Uygurların çığlıkları rüyasına da mı girmiyor?
Başbakanı uyarıyoruz, Davutoğlu'nun Türklük fobisi, bu aşağılık kompleksi artık onu en basit insan melekelerinden dahi uzaklaştırmıştır. Derhal görevinden azledilmeli ve şiddet katliam işkence yanlısı tutumu düzelene kadar bir hastanede yatırılmalıdır.''


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=mhp-39li-buyukataman-39dan-davutoglu-39na-tepki&id=29509


Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,571 µs