En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''PKK GÜÇ VE MEVZİ ELDE ETTİ''

1 Temmuz 2013 10:50 tsi
BAHÇELİ: ''PKK GÜÇ VE MEVZİ ELDE ETTİ'' MHP lideri Bahçeli, sınır dışına çıktığı sanılan terör örgütünün gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazdığını söyledi. Bahçeli, “Terör örgütü süreç ihaneti kapsamında, çözüm ve barış adı altında güç ve mevzi elde etmiştir” dedi.

'PKK, güç ve mevzi elde etti'

MHP lideri Bahçeli, sınır dışına çıktığı sanılan terör örgütünün gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazdığını söyledi. Bahçeli, "Terör örgütü süreç ihaneti kapsamında, çözüm ve barış adı altında güç ve mevzi elde etmiştir" dedi.

Sonunda sandık gelecek
ANTALYA'da "Geleneksel Kartal Yaylası Yörük Türkmen Şenlikleri"nde konuşan Devlet Bahçeli, AKP iktidarı ve uyguladığı çözüm sürecini ağır bir dille eleştirerek "Sandığa gidildiğinde kaçacak delik, sığınacak ülke arayacaklar" diye belirtti.

Er ya da geç seçim 
vakti gelip çatacak
Antalya'nın Korkuteli'nde iktidarı eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sandığa gidildiğinde kaçacak delik, sığınacak ülke arayacaklar" diye konuştu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sınır dışına çıktığı sanılan terör örgütünün gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazdığını iddia ederek, "Terör örgütü süreç ihaneti kapsamında, çözüm ve barış gürültüsü adı altında güç ve mevzi elde etmiştir" dedi. Antalya'nın Korkuteli ilçesinde "Geleneksel Kartal Yaylası Yörük Türkmen Şenlikleri" ne katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, köşe bucak saklanan, "meymenetsiz ve muhteris" niyetlerin Türk milletinin birliğini torpillemek üzere gerekli düzeneği aldığını belirtti. Bahçeli, "Türklüğü yalnızca nüfus kağıtlarında yazan, ruhen, zihnen ve yaşayış olarak bizim uzağımızdan bile geçemeyenler sadece fitne saçmakla kalmamışlar, aynı zamanda ihanetin bizzat ve fiilen icrasına da soyunmuşlardır" diye konuştu.

Akbabalar gibi
Ölü bir koyun üzerinde dolaşan akbabalar gibi Türk milletinin ufkunda da karanlık emellerin gezindiğini savunan Bahçeli, bundan sonra Türkiye'nin ya felaketi tüm boyutlarıyla yaşayacağını ya da selamate çıkacağını kaydetti. Bölücü terör örgütünün Türk milletinden hesap sorar hale geldiğini, Başbakan Erdoğan'ın da şişmiş benliğinin esaretine kapıldığını söyleyen Bahçeli, "İmralı canisi sanki meşru ve masum bir siyaset aktörüymüş gibi yattığı hücreden demeç üzerine demeç vermektetir. AKP, yakayı İmralı canisine kaptırmıştır, ipleri bu katile vermiştir. PKK'lılar güven ve rahata ulaşmışlardır" dedi. Teröristlerin şantiyeleri bastığını, silahlı eylemler yaptığını ve insan kaçırdığını anlatan Bahçeli, şöyle konuştu: "PKK'nın istekleri arasında karakol ve kalekol yapımının durdurulması da bulunmaktadır. Bunun yanı sıra baraj inşasına da son verilmesi yer almaktadır. Bu gelişmelerin kısaca manası şudur; bölücü odaklar vatanımızın bir yöresini yönetilemez hale getirmeye çalışmaktadır, egemenlik haklarımızı sulandırmak istemektedir. Amaç budur, hedef buna dönüktür. Sınır dışına çıkıldığı sanılan, günlerce gazete ve televizyonlarda sözde çekilme görüntüleri yayınlanan caniler gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazmışlardır. Terör örgütü süreç ihaneti kapsamında çözüm ve barış gürültüsü adı altında güç ve mevzi elde etmiştir." 

Yangıların kundakçısı
Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: "Milli varlığımız ve birliğimiz dinamitlenmektedir. Lozan delinmekte, Sevr hortlatılmaktadır. Türkiye dağıtılmak istenmektedir. Üniter yapı, milli devlet ve vatanın bölünmezliği tartışılmaktadır. Bunların müsebbibi Başbakan ve hükümetidir. AKP, ülkemizin her alandaki yangıların kundakçısıdır. Yangın milli değerlerimize kadar yanaşmış, cumhuriyetin birikimlerine dayanmıştır. Başbakan Erdoğan (Türk bayrağını kaldıralım) diyen yabancı hayranı köksüzleri akil yapmıştır. Bozgunu zafer diye sunmuştur. Erdoğan, Türk milletini 36'ya taksim etmiş, Türklüğü etnik seviyeye indirmiştir. Milletçiliği ayaklar altına almış, milli kimliğimizi aşındırmıştır. İnanıyorum ki er ya da geç seçim vakti gelip çattığında Başbakan ve zihniyeti kaçacak delik, sığınacak ülke arayacaktır." 


63'lüklerin ihanetleri 
asla unutmayacak
Akil İnsanlar Heyeti'ni de eleştiren Devlet Bahçeli, "63 sözde akil PKK'nın yedeği taşeronu izcisi, kapı kulu, kölesi haline gelmiştir. Başbakana sundukları raporu inanınız bana, Milli Mücadele yıllarında işgal komiserleri dahi bu kadarını yazamazdı" ifadesini kullandı. Başbakan Erdoğan ve Abdullah Öcalan tarafından tayin edilen 63 akilin Türk milletinin tarih sahnesinden silinmesini amaçladığını iddia eden Bahçeli, "Diyeceğim odur ki Türk milleti 63'lüklerin ihanetlerini asla unutmayacak ve affetmeyecektir" dedi. AKP iktidarının tavizlerinin Türk milletinin başına türlü belalar açtığını savunan Bahçeli, bugün karakol yapımına itiraz edenlerin yarın valilerin, kaymakamların ve kamu görevlilerinin şehirlerini terk etmesini istemesine şaşırmamak gerektiğini söyledi. Başbakan Erdoğan ve yanındakilerin vatana ihanet içinde bulunduklarını belirten Bahçeli, vatanın bir bölümünün uluorta sözde Kürdistan olarak tarif edildiğini, bu durum karşısında hükümetin ise "dut yemiş bülbül" gibi hiç ses çıkarmadığını belirtti. Bahçeli, "Sayın Başbakan Yörük Türkmenlerinin huzurunda sana soruyorum, bölünmeye ikna oldun mu? Kürdistan'a onay verdin mi? İmralı canisinin özgürlüğüne vade biçerek rıza mı gösterdin?" diye konuştu. Konuşma sonrasında Devlet Bahçeli, MHP'nin Korkuteli belediye başkan adayı olarak, hizmette süreklilik için mevcut Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ilan etti. Ardından da karayolu ile Ankara'ya hareket etti.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=86035


Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,181 µs