En Sıcak Konular

ÇEKİLMEYEN PKK'LILAR YAYLAYA İNDİ

27 Haziran 2013 22:23 tsi
ÇEKİLMEYEN PKK'LILAR YAYLAYA İNDİ Hakkari Çukurca Belediyesi’nin güvenlik nedeniyle 20 yıldır çıkılmayan Han Yaylası’nda düzenlediği festival, ’örgüt şov’a dönüştü.

Çekilmeyen PKK'lılar yaylaya indi

Hakkari Çukurca Belediyesi'nin güvenlik nedeniyle 20 yıldır çıkılmayan Han Yaylası'nda düzenlediği festival, 'örgüt şov'a dönüştü. PKK paçavraları ve Öcalan posterlerinin açıldığı alanda teröristler uzun süre havaya ateş açtı. 

Sinevizyon gösterisi yapıldı
KÜrtçe müzik eşliğinde halay çekilirken miting alanına dönüşen festivalde, Öcalan'ın konuşmaları ve çeşitli eylemler sırasında çekilen görüntüler de sinevizyonla izletildi. Çadır kuran teröristler gece de havai fişek gösterisi yaptı.

Han Yaylası PKK poligonu gibi!
Çukurca Belediyesi'nin düzenlediği festivalde, terör örgütü gövde gösterisi yaptı. Geri çekilen militanlar yayladaki şenliğe havaya binlerce mermi sıkarak eşlik etti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 20 yıldır güvenlik nedeniyle çıkılamayan Han Yaylası'nda, Çukurca Belediyesi tarafından düzenlenen festival terör örgütü PKK'nın gövde gösterisine sahne oldu. PKK paçavraları ve bebek katili Öcalan posterlerinin açıldığı festival alanında gece havai fişek gösterisi yapılırken, çekilen PKK'lı gruplar dağlarda uzun süre havaya ateş açtı.

Sinevizyon gösterisi
Çukurca İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Han Yaylası'nda, Kürt şair Ahmed-i Hani adına düzenlenen festivale Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, BDP İl Başkanı Rahmi Kurt, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Festival alanına PKK paçavraları ve Öcalan posterleri asıldı. Han Yaylası'na gidenler geceyi kurulan çadırlarda geçirdi. Gece de havai fişek gösterisi düzenlendi. Gecenin karanlığında yapılan havai fişek gösterisi sırasında dağlardan silah sesleri yankılandı. Silah seslerinin geri çekilen PKK'lı gruplardan geldiği belirtildi. Hava fişek ve silah sesleri dakikalarca sürdü. Katılımcılar Kürtçe müzik eşliğinde halay çekerken, miting alanına dönüşen festivalde, Öcalan'ın konuşmaları ve çeşitli eylemler sırasında çekilen görüntüler de sinevizyonla izletildi.

Kürtleri kandırma
Festivalde konuşan BDP Parti Meclisi Üyesi M. Sıddık Akış, barış sürecini başlatan Öcalan sayesinde 20 yıl aradan sonra Han Yaylası'nda festival düzenlendiğini söyledi. Süreçle ilgili hükümeti eleştiren Akış, "Eğer Kürtler bugünlere gelmişse Öcalan sayesinde olmuştur. Bu nedenle Öcalan'ın önünde saygıyla eğiliyoruz. Sayın Başbakan, siz Kürtlerin önderine bölücü diyemezsiniz. Bu bir halk önderi ve Kürtlerin lideridir. Kürtler sizi kabul etmiyor. Diyorsunuz ki, PKK teröristtir. Eğer teröristse peki siz nasıl müzakere yapıyorsunuz. Başbakan yalan, dolan sözlerle artık Kürt halkını kandıramazsınız. PKK geri çekilmede görevini yaptı. Şu an sorumluluk hükümette" dedi.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=85888


Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,497 µs