En Sıcak Konular

BAHÇELİ BUGÜN ERZURUM'DA ''BİRLİK'' DİYECEK

22 Haziran 2013 10:35 tsi
BAHÇELİ BUGÜN ERZURUM'DA ''BİRLİK'' DİYECEK “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla başlattığı 9 temalı miting serisinin 4.’sünü yapacak olan MHP Genel Başkanı Bahçeli, saat 17.00’de vatandaşa seslenecek.

Bahçeli, Erzurum'da 'Birlik' diyecek

"Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganıyla başlattığı 9 temalı miting serisinin 4.'sünü yapacak olan MHP Genel Başkanı Bahçeli, saat 17.00'de vatandaşa seslenecek.

Millet, ihanete karşı el ele... 
MHP lideri Devlet Bahçeli, Bursa'daki 'Kuruluş', İzmir'deki 'Bayrak've Adana'daki 'Vatan' temalı mitinglerin ardından bugün de Erzurum'da 'Birlik'mitingi için alanlara iniyor. Mitingle ilgili bilgi veren MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "İktidar ihanet adımları atıyor. Bursa'da 'Kuruluş' mitingiyle ayağa kalkan vatanseverler, Erzurum'da 'Birlik' mitingiyle şahlanacak ve Ankara'daki Türkiye mitingiyle birlikteliğini yücelterek koruyacaktır" dedi.

Erzurum'da 'Birlik' mitingi 
MHP, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganı ile başlatılan 9 temalı mitingin 4'üncüsünü bugün Erzurum'da gerçekleştirecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli, saat 17.00'de İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslenecek. 'Birlik' mitingi hakkında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "Bursa'da 'Kuruluş' mitingiyle ayağa kalkan vatanseverler, Erzurum'da 'Birlik' mitingiyle şahlanacak ve Ankara'daki Türkiye mitingiyle birlikteliğini yücelterek koruyacaktır" dedi. Bugünkü mitinge katılımın yüksek olacağını belirten Kaya, "İktidar, ülkemizin birliğine zarar veren, adına çözüm dedikleri çözülme ve bölünmeden başka hiçbir amacı olmayan ihanet adımlarını artık atmaya başlamıştır" dedi.  MHP tarafından düzenlenen mitinglerin her birinin ayrı bir önem ve bütünlük içerdiğini ifade eden Kaya, şunları söyledi: "İhanete karşı milli varlığın sözcüsü ve nefesi olduğumuzu göstermek adına mitingler düzenliyoruz. Erzurum, kendisine, tavrına, edasına, adına ve namına yakışır bir şekilde mitingini yapacak, vatan hainlerine karşı el ele olduğunu gösterecektir." MHP, Bursa'da "Kuruluş", İzmir'de "Bayrak" Adana'da "Vatan Mitingi" düzenlemişti. Bahçeli, Erzurum'un ardından Konya'da "Türkçe Mitingi", Elazığ'da "Kardeşlik Mitingi", İstanbul'da "Demokrasi Mitingi", Samsun'da "Kurtuluş Mitingi" ve Ankara'da ise "Türkiye Mitingi" yapacak.

Bahçeli: Son sözümüz 
Taksim'e benzemez!
Devlet Bahçeli, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kahramanmaraş Kültür Günleri'nde standları gezip satıcılarla bir süre sohbet etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'yi bölmeye araç olarak kullanılacak bir başkanlık sistemi kavramı, onun yanında bir özerklik, onun yanında federal ve sonunda da adını koydukları Kuzey Kürdistan gibi bağımsız devlet hayallerinden vazgeçilmelidir" dedi. Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kahramanmaraş Kültür Günleri'nde standları gezen Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Dikkatli olunmalı
Taksim Gezi Parkı ve Topçu Kışlası ile halkın AKP iktidarına yönelik öfkesini çağdaş yöntemlerle dillendirdiğini savunan Bahçeli, bunun yanında bazı konuların gözden uzak tutulduğunu söyledi. Bahçeli, iktidarın, Taksim ile meşgul olduğu kadar başlattığı çözüm sürecinin aşamaları üzerindeki hassasiyetini de devam ettirmesi gerektiğini belirterek şöyle dedi: "Ancak sayın Başbakan toplumdan bunu saklayarak zannediyorum çözüm sürecinin sonucunu da Türkiye'nin bu kaos ortamında almak niyeti taşımaktadır. Bunun için çok dikkatli olmak gerekiyor. Bu geri çekilme süreci henüz tamamlandı mı, tamamlanmadı mı? Bu konuda milletimizin bir bilgisi yoktur. Daha sonra geri çekilme sürecinin yasal yönden alınacak tedbirlerle düzenlenmesi, yeni anayasada PKK taleplerinin karşılanması noktasındaki konularda da milletimizin haberi yoktur." 

Hain faaliyetler!
Bebek katili Abdullah Öcalan'ın talimatıyla başlatılmasının ardından, Ankara ve Diyarbakır'da düzenlenen konferans metinlerinin Öcalan tarafından hazırlandığını ileri süren Bahçeli, Kuzey Kürdistan konulu konferansın sonuç bildirgesinin de Taksim olayları kadar incelenmesi gerektiğine dikkati çekti. Bahçeli, şunları söyledi: "Türkiye'nin üniter ve milli devlet yapısını ortadan kaldıracak hain faaliyetlerle toplumun dikkatini çekmek ve bir milli mutabakat seferberlik ölçeği içerisinde bu konuyu kökünden kazımak lazımdır. Kimse milleti aldatmasın. Kimse üçüncü dönemi tamamladık, dördüncü döneme talibiz demesin. Kimse hakkı olmadan cumhurbaşkanlığına talip olmasın. Türkiye'yi bölmeye araç olarak kullanılacak bir başkanlık sistemi kavramı, onun yanında bir özerklik, onun yanında federal ve sonunda da adını koydukları Kuzey Kürdistan gibi bağımsız devlet hayallerinden vazgeçilmelidir. Son söz söylenmemiştir. Son sözümüz Taksim'e benzemez."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=85632


Bu haber 671 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,114 µs