En Sıcak Konular

ERDOĞAN'DAN DURAN ADAM YORUMU

21 Haziran 2013 22:11 tsi
ERDOĞAN'DAN DURAN ADAM YORUMU Başbakan Erdoğan, 'Milli İradeye Saygı' mitingi kapsamında Kayseri'de konuştu.Kayserililerin yoğun ilgisi karşısında Erdoğan, 'gadanızı alayım' diye seslendi.

Erdoğan: 'Sizin gadanızı alayım'

Başbakan Erdoğan, 'Milli İradeye Saygı' mitingi kapsamında Kayseri'de konuştu.Kayserililerin yoğun ilgisi karşısında Erdoğan, 'gadanızı alayım' diye seslendi.

Erdoğan, konuşmasına başladığı sırada Kayseri'nin tüm ilçelerini sıralayarak hepsini selamladı. Başbakan ayrıca Kayseri'ye övgüler düzerken "Burası Mimar Sinan'ın, burası kardeşim Abdullah Gül'ün şehridir" ifadesini kullandı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kayseri bugün tarihi günlerinden birinin yaşıyor. Kayseri bugün tek yürek halinde. Haksızlığa hileye şiddete vandallığa, oyunlara ve tuzaklara karşı sesini yükseltiyor.

Bu muhteşem meydanda vandallıktan rahatsız olan CHP'li kardeşlerim de var, ben inanıyorum ki barbarlıktan rahatsız olan MHP'li kardeşlerim de var. Ben inanıyorum ki faşizm'den rahatsız olan BDP'li kardeşlerim de var. Çünkü Anadolu, Trakya, tüm Türkiye tek yürek halinde.

Bugün tüm Türkiye huzurunu gasp etmek isteyenlere, kuklalara isyanını haykırıyor. Sizi uluslararası medya duymayacaktır ama ben sizden öyle bir cevap bekliyorum ki Bağdat, Şam, Kudüs duysun. Sizden öyle bir haykırış bekliyorum ki Suriye, Myanmar sesinizi duysun.

Başbakan Erdoğan, yoğun tezahürat yapan partililere *'Ben de sizin gadanızı alayım' dedi.

*Gadanızı alayım: 'Size gelen bana gelsin'

Hukuk içinde şu mitingleri yapmaktan rahatsız olanlar var. Diyorlar ki nolur bunu anlatmayın, bu mitingleri yapmayın. Tamam yapmayacağız da sizin her gün yakıp yıkmalarınızı mı izleyeceğiz. Eğer siz de dürüstseniz gelin bunu meydanlarda yapın.

SANA SESLENİYORUM EY CHP

Şimdi ey solcular size sesleniyorum ey CHP sana sesleniyorum ortalığı mikser gibi karıştırdın. Takıldın illegeal örgütlerin peşine. Sonra bu ülkenin yönetimine her türlü hakaretleri yaptın.

Ulusalcılara sesleniyorum terörist başının resmini Atatürk'ün yanında nasıl izlediniz.

3 yaşındaki torunum kapımı çalıyor sabah diyor ki dedeciğim gelebilirmiyim sonra diyor ki 'dik dur eğilme bu millet seninle'.

NE YAPTIK BİZ SİZE

Biz gençlerin nereye sahip çıktığını gördük. Gençlik, AK Parti iktidarını iyi tanıyor, iyi biliyor. Noldu da bunlar yapıldı. Ne yaptık biz size. Bunlar sandık sonucunu, demokrasiyi hazmedemedi.Milli İradeyi de hazmedemedi.

Orada bir bacım pankart açmış 'tencere tava dövdünüz CHP'yi sandığa gömdünüz' diyor.

Bunlar ne diyor biz okumu insanlarız, biz sanatçılarız, biz imtiyazlıyız, biz her şeyden anlarız diyor. Bizim oyumuzla Kayseri'deki Ahmet'le bir değil diyor.

Bidon kafalı, makarnaya, kömüre oy sattınız diyorlar.

SEN DE MAKARNA KÖMÜR DAĞIT

Madem öyle sen de makarna, kömür dağıt. Kaymak tabaka hepsi CHP'li.

Taksim'de dağıtttınız. Bundan sonra da devam edin. MAdem böyle oluyor bu işler. Zahide Nine'yi gördünüz değil mi? Analarını ağlattı. Zahide Nine ne dedi? Zahide Nine'yi tahkir etmeye kalktı. Ama o ne dedi Dik durdu eğilmedi bee.

İşte o zahide nineler nene hatunların varislerdir. Bunlar Zahide Nine'ye nasıl bakıyorlarsa millete de öyle bakıyorlar.

Makarnacı, kömürcü diye aşağıladığı millet susmuyor. Bütün Anadolu şehirleri gibi Kayseri'yi de aşağıladılar.. Başörtüyle üniversiteye gelemeyin dediler. Siz vali olmayacaksınız, bürokrart, siz sanatkar olamayacaksınız, Sizden Cumhurbaşkanı olmaz dediler. Oldu mu? Muhtar bile olamaz dediler oldu mu.

Onlar zannediyorlar ki tuzağı biz kurarız. Siz göremiyorunuz en büyük tuzağı kuran sonsuz kudret sahibidir.

Kardeşlerim, Türkiye 3 Kasım 2002'de statükoya itiraz etmiştir. Cuntacılara en güzel cevabı vermiştir. Bu mitingler, zam mitingi değil sendika mitingi değil. Ne mitingi bilen yok. Tutturmuşlar bir Gezi Parkı Gezi Parkı. Dert başka. Ben Beyoğlu'nda doğdum. Kasımpaşa'da büyüdüm. Taksim Gezi Parkı'nın ne olduğunu iyi bilirim.Orada yeşili katleden bir proje yok. İstanbul'da olmayan bir kültürü ayağa kaldırmak istiyoruz.

Bütün araçlar yerin altına alınsın istiyoruz bizim karşımıza dikilenler kalsın diyor. Bunları almak mümkün değil. Polisin biber gazına hayır arabanın egzos dumanına evet diyor.CHP'nin çöp kokularından İstanbul'u bu kardeşiniz kurtardı. Ya bunları görmüyor musunuz. Karşıma gelenleri bunları anlatınca doğru diyorlar. Peki siz bunlarla bizim karşımıza nasıl geliyorsunuz.

DURAN ADAM YORUMU

Yola çıktığımızdan beri ne diyoruz 'durmak yok yola devam diyoruz' bunlar ne diyor duran adam. Bunlar yıllar boyunca Türk'e durmak yaraşmaz dediler ama hala duruyorlar.Bunalr bizi eczane kuyruklarında, üniversite kapılarında, devlet kapılarında, ekmek, şeker kuyruklarında durdular. Bunlar Türkiye duran adam olsun istiyorlar.

İstanbul'da dünyanın en büyük havalimaı ihalesini yaptık. Yıllık cirosu ne biliyor musunuz 100 milyon. Bunların aklı bunu alır mı. Bu tabi bunları ciddi manada rahatsız etti.

2,5 milyon dolarlık 3. köprümüzün temelini attık. Bundan da rahatsız oldular. Bugün rahatsız olurlar yarın da utanmadan sıkılmadan üzerinden geçerler. Üstelik bu köprünün üzerinden bir de YHT geçecek. IMF'ye borcu sıfırladık bundan da rahatsız oldular. Neden sıfırladınız diyorlar.İftihar etmeleri gerekirken edemediler. Ey MHP'nin Genel Başkanı Başbakan'a bol bol küfür etmeye devam et. Ama ben sana hakaret etmeyeceğim.

Türkiye güçleniyor, yükseliyor, kredi notumuzun artmasından, borsanın yükselmesinden bunlar rahatsız oldular.Faizler tarihin en düşük seviyesine indi. Bayrağımzın, pasaportumuzun değerlenmesinden çok rahatsız oldular.

Sağolsun belediye başkanımızın destansı başarılarından rahatsız oldular. Bu kuklalar bir şeyden daha rahatsız oldular. Sadece içeridekiler değil dışarda olanlar da var. Şehit haberi gelmiyor. Bundan da rahatsız oldular.

BİBER GAZINDAN ŞİKAYET EDİYORLAR AMA...

Bu olayları çıkararak çözüm sürecini sekteye uğratmak istiyor.Biber gazından şikayet edenler, polisimize silah sıkılıyor bundan söz etmiyor.

Biz bunlara da boyun eğmeyeceğiz. Ail İnsanlar Heyetimiz, 7 bölgede çalışamlarını tamamladı. Şu anda raporlarını hazırlıyorlar. İnşallah Çarşamba günü raporlarını alacağız. Çözüm sürecini kararlılıkla ilerleteceğiz. Bizim en büyük hazinemiz kardeşliğimizdir.

Burada bir hususun altını özellikle altını çizmek istiyorum, bir süredir Türkiye'de Alevi kardeşlerimiz üzerinde çok çirkin oyunlar oynanıyor. CHP'nin genel başkanı ve milletvekilleri rol alıyorlar. Alevi vatandaşlarıma buradan samimiyetle sesleniyorum. Bu tahriklere karşı lütfen dikkatli olun. Lütfen uyanık olun. Dersim olaylarında bir Başbakan olarak özür dilerken CHP'nin Genel Başkanı bu özrümün karşısında durmuştur. Güya kendisi Dersimli. Bu oyunlara lütfen gelmeyin.

Alevi kardeşlerimizin sorunlarıyla da dikkatle ilgilendik.Sorunların çözümü için adımlar attık.

Bu bayrak, toprak, gelecek hepimizin.Ne dedik hazır olun, Tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik.Eğilmeyeceğiz, beraber olacağız, diri olacağız.

Hacı Bektaş, Pir Sultan Abdal 76 milyonun ozanıdır. Bugüne kadar bizi çok üzdüler. Sabrettik sabrediyoruz.Kimsenin incinmesine izin vermeyeceğiz.

Planları tek tek deşifre ettik. Yalancıları, iftiracıları aziz milletimize anlatmaya devam edeceğiz.

Kardeşlerim şunu herkes bilsin sandık sonucu ne olursa olsun biz yüzde 100'ün hükümetiyiz. Eğer biz bunu başarmasaydık, 78 vilayetten mülletvekili çıkaramazdık. MHP, CHP, BDP, halkı kucaklayamadı. Yüzde 50 oy aldık ama yüzde yüzün iktidarıyız.

'Milli İradeye Saygı' mitingleri devam edecek, Mart seçim kampanyasının devamıdır. Sincan'da başlattığımız bayrak kampanyasını devam ettireceksiniz. Bizim bayrağımız budur. Üzerinde herhangi bir işaret olmayacak. Bu bayrağımızı asmanızı istiyorum.

Şimdi geldik bir yere ahde vefamız var değil mi sözümüz var değil mi. Bayrakları görelim. Ama bu şarkımızı öyle söyleyelim ki Türkiye ayağa kalksın.

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/erdogan-sizin-gadanizi-alayim/547764/1/gundem


Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,371 µs