En Sıcak Konular

''KUSURA BAKMAYAN BU ERDOĞAN DEĞİŞMEZ''

12 Haziran 2013 10:50 tsi
''KUSURA BAKMAYAN BU ERDOĞAN DEĞİŞMEZ'' Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı olaylarına ağırlık verdi.

Kusura bakmayın Erdoğan değişmez

Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı olaylarına ağırlık verdi. Samimi çevrecilerin parktan ayrılmasını isteyen Erdoğan, "Diyorlar ki Başbakan geriyor, Başbakan sert. Bunların önünde diz çöküp, 'ne olur bu paçavraları AKM'den indirin mi'diyecektik. Buna sert diyorsanız kusura bakmayın bu Erdoğan değişmez" dedi. Başbakan, samimi duygularla oraya giden gençlere seslenirken de "Bu işi bitirin diyor ve gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bedeli ağır oldu
 
Kaldırımın genişletilmesi için Gezi Parkı'nın meydan tarafındaki duvarlarının yıkılması gerektiğini söyleyen Başbakan, "Yapılan işlem bundan ibaretti. Çevre katliamını orada olanlar bizzat icra etmiştir. Kaldırım taşlarının, çiçek saksılarının sökülmesi, ağaçların yakılması, kamu binalarının, araçlarının ateşe verilmesi, sivil vatandaşlarımızın araçlarının ateşe verilmesi birer çevre katliamı değil mi. İki haftadır yaşanan olayları çevre hassasiyetiyle açıklamak mümkün değil. Bugün itibariyle arkasında dört cansız beden bırakmıştır. Üç gencimiz olaylarda hayatını kaybederken, bir komiserimiz şehit edilmiştir" dedi. Bu olaylarla ekonominin hedef alındığının savunan Erdoğan, faizlerin yükselmesi ve yatırımcının ürkütülmesinin sistemli bir projeyle devreye sokulduğunu, şiddet sarmalına dönüşen bu olayları masum bir direniş olarak görülmemesini istedi. Başbakan, şöyle devam etti:
 
Yanlarına bırakmayız
 
"Ankara'da yapılan vandallıklar, Gezi Parkı'ndan güç almıştır. Taksim'i bahane edenler Türk bayrağını yakacak, illegal paçavraları devlet kurumuna asacak kadar alçalmışlardır. Burada polisin bu işe izin vermemesi gerekirdi. AKM'deki paçavralar indirildi. Eylemcilerin büyük fotoğrafı görmelerini, oynanan oyunu anlamalarını ve samimi olanları çekilmeye davet ediyor, başbakanları olarak bekliyorum. Olaylarda önemli bir yakınımın gelinini, Başbakanlık ofisimin yanında, yerlerde süründürdüler, kendisini, çocuğunu taciz ettiler. Bu mudur özgürlük, çevrecilik. Sadece bu olayları sonlandırmakla kalmayacak, teröristlerin de her an enselerinde olacağız. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Polisimize dil uzatanların, polis katledenlerin bunu yanına bırakmayız ve bırakmayacağız."



Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=85212



Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,589 µs