En Sıcak Konular

DOSTÇA TÜRKÇE UYARI

9 Mayıs 2013 22:33 tsi
DOSTÇA TÜRKÇE UYARI Devletin sahîb–i aslîsi olmak sorumluluğuyla devlet zarar görmesin, millet ayrışmasın, vatan bölünmesin diye tevekkül ve kurt sabrıyla bekleyen Türk Milleti'nin sinir uçlarıyla oynanıyor, seyrediyorsunuz!

Dostça,Türkçe uyarı!

Sayın Erdoğan! Birinin söylemesi lâzım! 
Bu ara asla susamazsınız! Bölücü eşkıya gemi azıya almışken siz Meclis'teki güya muhalefet partileriyle sövüşerek milleti oyalayamazsınız! 
Devletin sahîb–i aslîsi olmak sorumluluğuyla devlet zarar görmesin, millet ayrışmasın, vatan bölünmesin diye tevekkül ve kurt sabrıyla bekleyen Türk Milleti'nin sinir uçlarıyla oynanıyor, seyrediyorsunuz! 
"Analar ağlamasın!" duygu sömürüsüyle 40 bin kişinin anasını ağlatan namert bir bebek katilinin, gözü açıldığında altını pisleten Haçlı taşeronu korkak bir hâinin ve çetesinin anaları ağlamasın diye, Şehit analarının ağlamalarını tercih ediyor gibi görünüyorsunuz! 
Anaları ağlatanların analarını ağlatmakla mükellef Türk Ordusu'nun Madalyalı Kahramanlarının, teröristlikle itham edilip cezaevinde işlerini yapmalarına engel olunurken; eşkıyanın, teröristin, kanlı psikopat katillerin anaları ağlamasın diye özel gayretlere girmiş görünüyorsunuz ve 76 milyon Türk'ün anasını ağlatıyorsunuz! 
Hatırlatmak istiyorum sadece, BOP Eş Başkanı Sayın Başbakan! 
Hani bir şiir okuduğun için yargılanmış, kendini savunurken Ziya Gökalp'in şiiri diye ağlamış, zavallı–mazlûm pozlarına girmiştin ya! Şiir Gökalp'in değildi ama Allah için o şiiri okuduğun için cezalandırılırken bana göre de haksızlığa uğramıştın, mazlûmdun! Öyle olması gerektiğini ve bunun da kurgulandığını açıkça anlatanlar var! 
O şiiri, hem de senin okuduğun şekliyle ve yüksek sesle okuyarak hatırlatmak isterim: 
"Minareler süngü, kubbeler miğfer/ Camiler kışlamız, mü'minler asker 
Bu ilâhi ordu dînimi bekler/ Allahu Ekber, Allahu Ekber! 
Allahu Ekber, Allahu Ekber! 
Yolumuz gazâ, sonu şehâdet/ Dinimiz ister sıdk ile hizmet 
Anamız vatan, babamız millet/ Vatanı ma'mûr eyle Yarabbi! 
Milleti mesrûr eyle Yarabbi! 
Sancağım tevhîd, bayrağım hilâl/ Birisi yeşil, ötekisi al 
İslam'a acı, düşmandan öc al/ İslam'ı âbâd eyle Yarabbi! 
Düşmanı berbâd eyle Yarabbi! 
Cenk meydanında nice koç yiğid/ Din ile yurt için oldular şehîd 
Ocağı tütsün, sönmesin ümîd/ Şehîdi mahzûn etme Yarabbi! 
Soyunu zebûn etme Yarabbi!" 
Sen, o gün bu şiiri okurken hayalindeki düşmanların kimlermiş, söylemek gelmiyor içimden, Sen de henüz açıkça söylemek cesaretini gösteremedin! 
Benim hayâlimdeki düşman ise belli aynı şiiri okurken! Benim düşmanım Haçlı! Benim düşmanım siyonist dindâr kindârlar! Benim düşmanım Haçlı işbirlikçileri! Benim düşmanım Vatikan'la diyaloga girip dînime, diyânetime, Kelime–i Şehâdetime dil uzatan mürâiler, mürtedler! Bayrağıma, Atatürk'e el–dil uzatan hâinler! 
Ben hiç milyonlarca Müslüman katleden, yüz binlerce Müslüman kadına–kıza tecâvüz eden, camiye sığınan yaralı sivil Müslümanın kafasına camide mermi sıkan; minareleri, İslâm Ulularının kabirlerini bombalayan kâfir Haçlı askerlerine, duâ etmedim! Onlara duâ edenlere bedduâmı da hiç esirgemedim! 
BOP Eş Başkanı Başbakan! Son yüz yılın bütün despotlarını, diktatörlerini beraberce hatırlayalım mı? Bütün diktatörlerin –güya– demokratik seçimlerle iktidara geldiklerini bilmiyor muyuz? Dahası, Arap Baharı adıyla Müslüman katliamlarının gerçekleştirildiği bütün Ülkeler de Cumhuriyet değiller mi? Hepsinin başına ne geldiyse, getirildiyse demokrasi yoluyla getirilmedi mi? 
Condoleezza Rice'nin sözlerinden biliyoruz ki; arasında Türkiye'nin de bulunduğu 22 İslâm ülkesinin sınırlarının değiştirilmesi projesidir, senin Eşbaşkanı olmakla övündüğün proje! 
Ve ben senin okuduğun şiiri aynı hamâsi duygularla okurken Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi sahiplerinin tamamını düşman olarak hayâl ediyorum! 
Aslında seni de düşman ilan etmemiz lazım ama sadece kızıyoruz! Çünkü sen bizimsin! Bizim hatâlımız, bizim suçlumuzsun! Seni Türk'ün âdil mahkemelerinde yargılamaktan başka hayâlimiz yok! 
Sayın Başbakan; Haçlı'nın, siyonistlerin ve sizin şımarttığınız PKK'nın siyasal yeminsizleri, Türk Milletini tahrîke devam ediyorlar! "Halkımız Kürdistan’ın dört bir yanında ayaktadır. En küçük bir operasyon gelişir ise gerillanın yaşamını riske atacak en küçük bir askeri operasyon gelişir ise halkımız sokağa dökülecek. Halkımız dağlara çıkacak. Evlatlarını koruyacak. ... Yanlış bir şey olursa anında cevap vereceğiz. Yanlışın karşısında operasyonun karşısında halk olarak biz duracağız. Başka da hiçbir yere güvenmiyoruz. … Biz mücadeleyi en güçlü şekilde yükselterek, bu sürece yanıt olmalıyız" diye ağzından yellenen gerzeği duymamış olamazsın değil mi? 
O ağzından yelleneni muhatap almaya tenezzül etmeyiz! 
Muhatabımız Sen'sin! 
Devleti yönetesiniz diye iki kişiden birinin oylarını alarak oturduğunuz makamda milletin haklarını korumazsan, millet kendi meselesine sahip çıkar ki istenenin bu olduğu apaçık! 
30 bin kişi ile 200 bin kişilik Haçlı ordusunu itlâf eden Sultan Alparslan'ın ahfâdı bir millet, sizi korkutan 3–5 bin kişilik şakiye pabuç bırakmaz! 
Öyle olduğunu düşünmek istemeyiz ama eğer bu 3–5 bin Haçlı taşeronu şakîden korkuyor iseniz, tarihin defalarca yazdığı Türk Milletinin öfkesinden defalarca korkmalısınız ki akıl bunu gerektirir! 
Birinin hatırlatması, söylemesi lazım! Yapmaya çalıştığım sadece bu! 
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ Vesselâm... 

Selâm, sevgi, duâ.... 

Mustafa Aslan - Yeni Mesaj 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ  http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12005690/dostcaturkce-uyari/mustafa-aslan



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,331 µs