En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''ERDOĞAN TÜRKLÜKTEN RAHATSIZ''

6 Mayıs 2013 11:04 tsi
BAHÇELİ: ''ERDOĞAN TÜRKLÜKTEN RAHATSIZ'' Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Türklükten” rahatsız olduğunu öne sürerek, “Başbakan’ın kafasında Türk milleti 36 parçadan ibaret. Tek milletten bahsederken, milletin ismini ağzına dahi alamıyor'' dedi.

Yalan Rüzgarı'nı oynatmayı bırak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Türklükten" rahatsız olduğunu öne sürerek, "Başbakan'ın kafasında Türk milleti 36 parçadan ibaret. Tek milletten bahsederken, milletin ismini ağzına dahi alamıyor. Aklı karışık, basireti bağlanmış, vicdanı körleşmiş, zihni örümceklenmiştir" dedi. Bahçeli, İstanbul Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 2023 Gençlik Eğitimi 7. Dönem Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın "Türk milletinin mevcudiyetinden ödünün koptuğunu" söyledi. Bahçeli, şöyle konuştu:

Kanlı projeler mimarı

"Tek milletten bahsederken, milletin ismini ağzına dahi alamıyor. Tek vatandan bahsederken, bu vatan neresidir, kimindir, belli değil. Başbakan için millet bölünürse demokratlaşacaktır. PKK meşrulaşırsa ve Türkiye parçalanırsa maksat hasıl olacak. İmralı canisi serbest kalırsa özgürlükler artacak. Başbakan açısından milliyetçilik ırkçılıktır. Bu kafaya göre, bağımsız Kürdistan'ın kurulması da haktır. Çünkü küresel dostları öyle istiyor, eşbaşkanlığını yaptığı kanlı projeler bunu gerektiriyor. Bir milleti yok etmek için askeri istilaya gerek yoktur. Millete tarihini unutturmak, bu ihtişamın dilini bozmak, birliğini ateşe atmak, etnik dehşete davetiye çıkarmak, milli kimliğinden soğutmak, ahlakından soyutlamak ve maneviyatından ayırmak soy ve kültür devamlılığını sakatlayacak en vahim sapmalardandır. İşte Başbakan bunları yapmakta, zalimlikleriyle Türk milletinin şah damarına neşter vurmaktadır. Bu ihtişamı deşmeye çabalayanlara da hep birlikte mani olacağız. Başbakan'a rağmen Türk milleti yaşayacaktır." 

Ülkücülere nasihat
 
Mezun olan gençlere seslenen Bahçeli, "Cehaletin yenilmesi size bağlı, bölünmenin durdurulması sizinle mümkün. Tepkilerinizi köreltmeye çalışanlara fırsat vermeyi. Sizleri sokaklarda görmeye çalışanlara ortam açmayı. Bizim yerimiz sokakların karanlığı değil, meydanların demokratik zeminleridir. Fakat sokakların da görüş açımızın kapsamında bulunduğunu, böylesi bir tecrübeden süzülerek bugünlere geldiğimizi hiç kimse yabana atmamalı. Ahlaklı, edepli ve kaliteli Türk gençliği olarak milli ve manevi emanetlere gözünüz gibi bakın. Düşmeyin, oyuna gelmeyin. Siz Türk-İslam ülküsünün sancaktarısınız, mirasçılarınız ve Türk milletinin ümit kaynağısınız. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=83810


Bu haber 568 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,309 µs