En Sıcak Konular

ERDOĞAN'IN KAHRAMANLARI TÜRK POLİSİNİ KATLETTİ

5 Mayıs 2013 12:04 tsi
ERDOĞAN'IN KAHRAMANLARI TÜRK POLİSİNİ KATLETTİ Başbakan Erdoğan’ın “kahramanlarım” dediği Suriyeli çeteciler, Akçakale’de terör estirdi.

Erdoğanın kahramanları Türk polisini katletti

Başbakan Erdoğan’ın “kahramanlarım” dediği Suriyeli çeteciler, Akçakale’de terör estirdi. Ellerindeki silahlarla Türkiye’ye geçiş yapmak isterken ve her ne hikmetse Türkiye hududunu yolgeçen hanı gibi kullanarak geçmelerine izin verilirken, bir anda kendilerinden pasaport istenince ortalığı kan gölüne çevirdiler. Karakolumuza, gümrük görevlilerimize, askerimize, polisimize saldırdılar. Bir polisimiz şehit oldu, onlarca sivil ve asker yaralı. 
Bu olaydan birkaç gün önce de aynı çeteciler, Hatay’ın sevilen simalarından Ehli Beyt yolunun sevdalısı, Suriye konusunda emperyalist oyunlara dikkat çeken Ali Yeral Hoca’nın evine saldırdılar. Evini darmadağın ettiler. Kendisine tehdit notu bıraktılar. 
Yani Erdoğan’ın katil kahramanlarının terör estirdiği coğrafya artık sadece Suriye değil. 
Türk topraklarında da askere, polise, sivil hedeflere saldırmaktan çekinmiyorlar. 
Görüşlerinden rahatsız oldukları sivilleri Türkiye içinde de tehdit etmekten geri durmuyorlar. 
Ellerindeki silahları “Ehl-i Beyt” taraftarlarının üzerine çevirme tehdidi yapmaktan çekinmiyorlar. 
Başbakanın kahraman katilleri, kan döktükçe beslendikleri pisliğin kalıntılarını kendi topraklarımıza da atmaktan kaçınmıyorlar. 
Bölge halkı bu durum karşısında galeyana gelmek üzere. 
Türk hükümeti tarafından desteklenen, şımartılan, ceplerine para konulan, sırtları sıvazlanan isyancı çeteler, kendilerine kahraman diyen Erdoğan için de bir numaralı tehdit olma noktasına geldiler. 
Kan emici siyaset, kan emenlerin akıttığı kanda boğulma noktasına geldi. 
Var güçleriyle isyancıları destekleyen medya ise, Beşar Esad’ın eşi Esma Esad’ın İran’a kaçtığı yalanı ile kamuoyunu oyalamakla meşgul. Esad’ı onlarca defa öldüren, eşini onlarca defa yurt dışına kaçırtan Babıâli’nin yüz karaları CIA’nın emir eri gibi çalışmayı, tıpkı Irak’a yapılan Amerikan saldırısı öncesi gündeme gelen “kimyasal silah kullanıldı” palavralarını büyük bir aşkla manşete taşımaya devam ediyorlar. 
Kendilerine verilen misyonu ifa etmek için haberciliğin en temel kuralı olan objektifliği tamamen bırakmış durumdalar. 
Geçtiğimiz mart ayında Şam Üniversitesi’ne düzenlenen terörist saldırıda 15 öğrenci hayatını kaybetmişti. 
Bu saldırının isyancılar tarafından yapıldığının bütün delilleri ortada iken, tarafsız batı haber ajansları bile bunu böyle aktarırken devletin Anadolu Ajansı bu saldırıyı Esad’a bağlı birliklerin yaptığına dair bir haber geçti. 
Bu haberi yaparken Suriye İnsan hakları İzleme Örgütü (SOHR) adını kullanmış, söz konusu kuruluşun yaptığı açıklamada “saldırıyı devlet güçlerinin yaptığı” duyurulmuştu. 
Oysa haber baştanbaşa yalandı. 
Merkezi Londra’da bulunan Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, bu haber üzerine şaşkınlık içinde yazılı bir açıklama yaparak “kesinlikle Anadolu Ajansı’nın haberinin gerçek dışı olduğu, tam tersine Şam Üniversitesi’ne yapılan saldırının muhalifler tarafından gerçekleştirildiğini bildirerek olayı kınadık” demişti. 
Bülent Arınç’a bağlı Anadolu Ajansı, arkasına aldığı bakan desteği ile olsa gerek Suriye konusunda balon uçurmaya devam ediyor. 
Suriye’ye karşı ahlak dışı bir karartma operasyonu yapılıyor. 
Aynı oyunu bu defa kimyasal silah kullanıldığı yalanını gündeme getirerek oynuyorlar. 
Ama bu oyunu oynayanlar ve taraflı olanlar, besledikleri çetelerin adım adım Türk toprakları için de nasıl bir tehdit haline geldiğini görmüyorlar. 
Son dakika: Suriye’ye demokrasi getirmek için savaşan Erdoğan’ın kahramanlarından bir grup, Hz. Ali’nin yakın dostlarından Hucr Bin Adiyy’in kabrine saldırdı. Hz. Peygamber Efendimizin sahabelerinden ve Hz. Ali’nin has yarenlerinden olan Hucr b. Adiyy, Hz. Ali’nin katıldığı Sıffın, Nehrevan ve Cemel savaşlarının her üçüne de katılarak İmamının yanından bir kez dahi olsun ayrılmamıştı. Hicri 51 yılında Muaviye’nin emriyle şehit edildi. Suriyeli teröristler ve hainler tarafından mübarek kabri şerifleri açılarak bilinmeyen yere götürüldü. 
Ehl-i Beyt yolunda gidip şehit olanların kabrine bile saldıranlardan bakalım daha ne gibi haberler alacağız? 

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12005641/erdoganin-kahramanlari-turk-polisini-katletti/muharrem-bayraktar


Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,179 µs