En Sıcak Konular

F. ERBAKAN: ''TÜRKİYE'Yİ SAVAŞA HAZIRLIYORLAR''

28 Nisan 2013 20:01 tsi
F. ERBAKAN: ''TÜRKİYE'Yİ SAVAŞA HAZIRLIYORLAR'' Türkiye’nin silahlandırılıp savaşa hazırlandığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, Türkiye’ye Suriye ve İran konusunda son derece önemli görevler verildiğini ifade etti.

Türkiye'yi savaşa hazırlıyorlar

Türkiye'nin silahlandırılıp savaşa hazırlandığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, Türkiye'ye Suriye ve İran konusunda son derece önemli görevler verildiğini ifade etti. Erbakan, bütün yapılanların İran ve Türkiye'nin kendi kendilerini yok etmesi için planlandığını söyledi.

Türkiye'nin silahlandırılıp savaşa hazırlandığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, Türkiye'ye Suriye ve İran konusunda son derece önemli görevler verildiğini ifade etti. Erbakan, bütün yapılanların İran ve Türkiye'nin kendi kendilerini yok etmesi için planlandığını söyledi.

Saadet Partisi Nazilli İlçe Teşkilatının organize etiği 'Türkiye'de ve Dünyada Neler Oluyor' konulu konferansa katılan Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan değerlendirmelerde bulundu. "Türkiye'yi silahlandırıp savaşa hazırlıyorlar" diyen Erbakan zihinlerinde Türkiye ile İran'ın çoktan savaşa sokulduğunu Türkiye'ye Suriye ve İran konusunda önemli görevler verildiğini söyledi. Konferansa Saadet Partisi Aydın İl Müfettişi Subhattin Alp, Nazilli Anadolu Gençlik Başkanı Muhammet İkbal Yiğit, Tüm-Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Karakaşlı katıldı.

Türkiye'ye Suriye ve İran Konusunda Görev verildi

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Mehmet Karasoy ve Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Güğüm'ün yaptığı selamla konuşmasının ardından, Dr. Fatih Erbakan kürsüye çıktı. Fatih Erbakan  "Kredi derecelendirme kuruluşları Siyonistler tarafından kurulan kuruluşlardır. Bu kuruluşlar neden birden bire Türkiye'nin kredi notunu yükselttiler? Çünkü Türkiye İsrail yakınlaşması sağlandı da onun için. Türkiye'ye bu yakınlaşmanın bir ödülü olarak hemen Türkiye'nin kredi notunu yükselterek hükümetin elini güçlendirdiler. Yoksa borcu var dış ticaret açığı var diye İrlanda'nın İspanya'nın notunu düşürürken karakaşımız kara gözümüz için mi Türkiye'nin notunu yükselttiler? Mesaj verildi, düğmeye basıldı yakınlaşma sağlandı ve hemen arkasından ödül geldi. Niçin böyle yapılıyor? Bunun sebebi Ortadoğu'da İsrail'in güvenliğinin sağlanması ve Büyük İsrail'in kurulması için gerekli adımların atılması, Türkiye'ye Suriye ve İran konusunda son derece önemli görevler verildi. Türkiye'nin bu görevleri istenildiği gibi yerine getirebilmesi için çok iyi okşanması çok iyi pış pışlanması lazım da onun için. İsrail'e, Amerika'ya karşı bir reaksiyon olmasın tam tersine İran'la Suriye'yle çatışsın. Bütün bunlar tesadüf eseri olarak değil özel olarak planlı bir şekilde ayarlanıyor. Bir yandan okşuyor, yatıştırıyor, pış pışlıyor. Öbür yandan Türkiye'yi silahlandırıyor savaşa hazırlıyor." şeklinde konuştu.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Turkiyeyi_savasa_hazirliyorlar/279432#.UX1Lk6LxqCk




Bu haber 1,410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,086 µs