En Sıcak Konular

Ç. RİZESPOR VE K. ERCİYESSPOR SÜPER LİG'E ÇIKTI

28 Nisan 2013 19:58 tsi
Ç. RİZESPOR VE K. ERCİYESSPOR SÜPER LİG'E ÇIKTI PTT 1. Lig'de ilk 2 sırada yer alan Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor, bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor Süper Lig'de

PTT 1. Lig'de ilk 2 sırada yer alan Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor, bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

PTT 1. Lig'de ilk 2 sırada yer alan Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor, bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Hoş geldin Kayseri Erciyesspor!

PTT 1. Lig'de hem şampiyonluk hem de play off grubunu yakından ilgilendiren mücadele Kayseri Erciyesspor evinde Karşıyaka'ya 1-0 mağlup oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 43. dakikada İbrahim Şahin kaydetti. Ev sahibi ekip Karşıyaka'ya 1-0 yenilmesine rağmen Manisaspor'un deplasmanda Konyaspor'a 2-1 yenilmesinin ardından bitime iki hafta kala adını Spor Toto Süper Lig'e yazdırmayı başardı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Kas Stadı'nda oynanan ve Serkan Çınar'ın yönettiği mücadelede ilk yarıda etkili olan ekip İzmir temsilcisi Karşıyaka oldu. Cihat Arslan'ın öğrencileri 43. dakikada İbrahim Şahin'in attığı golle 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk yarısı Karşıyaka'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Osman Özköylü 59. dakikada Göksu Türkdoğan'ı oyuna sürerek ilk taktik hamlesini yaptı. Skoru kendi lehine çevirmek isteyen Özköylü'nün bu çabası sonuçsuz kalırken mücadelede başka gol olmadı ve karşılaşma 1-0'lık sonuçla İzmir ekibinin zaferi ile sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Kayseri Erciyesspor 57 puanda kalırken Karşıyaka puanını 47'ye yükseltti.

PTT 1. Lig'de 33. hafta mücadelelerinde Kayseri Erciyesspor 5 Nisan tarihinde deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşıyaka ise yine aynı tarihte evinde Adanspor ile kozlarını paylaşacak.

Hoş geldin Çaykur Rizespor!

PTT 1. Lig'de 32. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'un, Yeni Rize Şehir Stadı'nda konuğu Ankaragücü'ydü.

Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Karadeniz ekibi 3 puana uzandı ve bitime iki hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Ev sahibi ekibe galibiyeti ve bir üst ligi getiren golleri 72 (p) ve 80. dakikada Florin Cernat  ve 83. dakikada Cenk Ahmet kaydetti.

Çaykur Rizespor bitime iki hafta kala 59 puana ulaşarak liderliğe yükselirken, Ankaragücü kümede kalma şansını mucizelere bıraktı ve ligin dibinde 29 puanda kaldı.

Teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli'nin yaptığı Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor ile birlikte gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Caykur_Rizespor_ve_Kayseri_

Erciyesspor_Super_Ligde/279482#.UX1LcaLxqCk




Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,460 µs