En Sıcak Konular

ANADOLU EFES FİNAL- FOUR BİLETİNİ ALAMADI

27 Nisan 2013 10:30 tsi
ANADOLU EFES  FİNAL- FOUR BİLETİNİ ALAMADI THY Euroleague çeyrek final serisinin 5. ve son maçında Olimpiakos’a 82-72 yenildi, Final-Four’u göremeden elendi.

Yine evde kaldık!

Anadolu Efes, 12 yıl sonra Final-Four'a kalma umuduyla gittiği Olimpiakos deplasmanında maça fırtına gibi başlayıp, ilk yarıda farkı 15'e çıkarsa da, ikinci yarıda dağıldı. Evinde kazanan Yunan ekibi seriyi 3-2 yaparak Londra biletini aldı

THY Euroleague çeyrek final serisinin 5. ve son maçında Olimpiakos'a  82-72 yenildi, Final-Four'u göremeden elendi.
Karşılaşmaya boyalı alan basketleriyle başlayan ve önce Semih, ardından da Savanovic ile sayılar bulan Efes, 5. dakikayı 15-11 önde geçti, ev sahibinin son saniyede Powell'la bulduğu üçlüğe rağmen ilk periyodu 23-21 önde bitirdi.
Sinan, Farmar ve Kerem Tunçeri'den arka arkaya bulduğu üçlüklerle 5 dakika içinde 13-0 seri yakalayan Efes, skoru 36-21 yaptı. 18. dakikayı da 40-27 galip geçen Efes, Papanikolaou'dan son dakikada yediği iki üçlüğe rağmen, devreyi 41-33 üstün tamamladı.
Mücadelenin 23. dakikasını da 10 farklı önde geçtikten sonra Spanoulis'in devreye girmesiyle sıkıntı yaşayan Efes, 27. dakikada  aynı oyuncudan gelen üçlükle skorun 49-49'a gelmesini önleyemedi. 28. dakikada Printzeis'in basket faulü ile 52-50 öne geçti. Sinan ile skora denge getiren temsilcimiz, Kerem Gönlüm'ün serbest atışları ile son çeyreğe 55-54 galip girdi.
Son çeyreğe Antic ile Perperoglou'ndan gelen üçlüklerle başlayan ve 8-0 seri bulan Olimpiakos, 34. dakikada 66-59 ile farkı 7'ye çıkardı. Kerem Tunçeri faul çizgisinden temsilcimizin sessizliğini bitirirken, aynı oyuncunun üçlüğü son 4 dakikaya 67-66 Efes üstünlüğüyle girilmesini sağladı. Ancak ilk yarının aksine kritik anlarda üç sayılık basketler bulmayı sürdüren Olimpiakos,  mücadeleyi 82-72 kazandı.

Farmar'ı delirttiler
Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı hücumu turnike ile bitirmek isterken Olimpiakos'lu iki oyuncunun oldukça sert faulüne maruz kalan Jordan Farmar, hakemlerin bu pozisyona faul çalmamasına çok sinirlendi. Dudağı kanayan ve kenara geldiğinde de hakemlere tepkisini devam ettiren ABD'li yıldız, güçlükle sakinleştirildi.

Fedakâr Barac
Anadolu Efes'in Hırvat pivotu Stanko Barac, Olimpiakos karşısında sakat sakat mücadele etti. Yıldız oyuncu ayağındaki sakatlık nedeniyle maç öncesindeki ısınmaya da geç çıktı.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://skorer.milliyet.com.tr/yine-evde-kaldik-/-/detay/1699300/default.htm





Bu haber 661 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,658 µs