En Sıcak Konular

MHP'NİN ÇELENGİ RİZE'DE GÖZALTINA ALINDI

23 Nisan 2013 22:23 tsi
MHP'NİN ÇELENGİ RİZE'DE GÖZALTINA ALINDI Atatürk Anıtına konan çelenk görevli polislerce gözaltına alınarak Rize Merkez karakoluna götürüldü. MHP Rize İl Başkanlığına ait çelengin savcılığa sevk edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.

Rize'de MHP çelengi gözaltına alındı

MHP Rize İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde Valilik izni ile partisinin çelengini koydu. Ancak, Milli Eğitim Müdürlüğü yetlkilileri çelengin konmasına karşı çıkarak şikayette bulundular. Atatürk Anıtına konan çelenk görevli polislerce gözaltına alınarak Rize Merkez karakoluna götürüldü. MHP Rize İl Başkanlığına ait çelengin savcılığa sevk edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.
 
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, İl Başkanlığı olarak T.C. Rize Valiliği'ne dilekçe verip izin almamıza rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tören alanına getirmiş oldukları çelenk, yetkililer tarafından "Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi konulacak sizin ne işiniz var'diyerek kaldırıldı.
 
Konuyla igili basın açıklaması yapan MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, olaya tepki gösterdi. Çelengi Valilik'e dilekçe ile müracaat ederek izin aldıklarını belirterek, şunları söyledi:
 
" Bunun üzerine 'gerekli izinler alınmıştır'diye ifade edilince de bazı yerler ile telefon görüşmesi yapıp çelengi nasıl kaldırtırım telaşına düşmüştür.
Ancak görevli arkadaşlarımızca tören esnasında anons edilmeyen çelenk resmi tören biter bitmez Atatürk Anıtına konmuş daha sonra ise çelenk görevli polislerce gözaltına alınarak Rize Merkez karakoluna götürülmüştür. MHP Rize İl Başkanlığına ait çelenk savcılığa mı sevk edilecek çok merak ediyoruz.
 
Kuvayi Milliye hareketinin ruhunun şahlandığı böyle özel bir günde Mili bayramımızda Yüce Önder Atatürk'ün Anıtına çelenk bile koymamıza tahammül edemeyen bu AKP İktidarı Türk Milletinin gurur anlarına bile tahammül edemez hale gelmiş bulunmakta, son günlerini yaşamaktadır.
 
Diğer yandan tüm bu olaylar kahraman ecdadımızın kemiklerini sızlatmakta, onların ruhlarını en derinden yaralamaktadır. Ancak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman atalarımızın yolundan Milliyetçi Hareket Partisi Mensuplarını ve Ülkücü Camiayı caydırmak, Milli değerleri, Türk Milliyetçiliğini unutturmak mümkün değildir.
 
Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almaya kalkışan, ülkeyi bölme parçalama yolunda türlü hesaplara giren AKP İktidarına Türk Milleti İzmir, Bursa Meydanlarından cevap vermekte, gerekli dersi ise sandığa saklamaktadır. Ne mutlu Türk'üm diyene  


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİhttp://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=28487&haber=rize-39de-mhp-celengi-gozaltina-alindi


Bu haber 566 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,123 µs