En Sıcak Konular

PAÇACI: ''BÜYÜK İHTİMALLE BU GECE SONUÇLANDIRACAĞIZ''

28 Ocak 2008 21:24 tsi
PAÇACI: ''BÜYÜK İHTİMALLE BU GECE SONUÇLANDIRACAĞIZ'' Cihan Paçacı,başörtüsünün yükseköğretimde serbest bırakılması konusunda AKP ile yapılan görüşme hakkında, ''Büyük ihtimalle bu gece sonuçlandıracağız'' dedi.

ANKARA - MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, türbanın yükseköğretimde serbest bırakılması konusunda Anayasada değişiklik yapılması amacıyla AK Parti yöneticileriyle yapılan görüşme hakkında, ''Büyük ihtimalle bu gece sonuçlandıracağız'' dedi.
     TBMM'de AK Parti ile CHP yöneticileri arasında yapılan görüşmeye ara verildiği sırada MHP Genel Merkezine giden Paçacı, bir süre sonra geri geldi. Paçacı, gazetecilere, ''MHP Başkanlık Divanı'na bilgi verdiğini'' belirtti, görüşmeyle ilgili sorular üzerine, ''Büyük ihtimalle bu gece sonuçlandıracağız'' dedi.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel danışmanı ve Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı da görüşmede gelinen noktayla ilgili sorulara, ''Tamam... Genel başkanların onayını bekliyoruz'' karşılığını verdi.
     Öte yandan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Meclisten ayrıldı.
     Çiçek, görüşmeden çıkarken gazetecilerin ''42. maddeden vaz mı geçildi?'' sorusuna, ''İsterseniz bir kahve falı açalım'' karşılığını verdi.

KUZU: ''TIKANMA YOK, BU GECE BİTİRİRİZ''
ANKARA - AK Parti'li yöneticiler, türbanın yükseköğretimde serbest bırakılması için Anayasada değişiklik yapılması amacıyla MHP'li yöneticiler ile yaptıkları görüşmeden ayrıldı.
     TBMM'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makamında gerçekleşen görüşmeden, önce MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, arkasından da ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek'' amacıyla Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin ayrıldı.
     Paçacı, MHP Başkanlık Divanına bilgi verdikten sonra Meclise geri dönerken, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, toplantı yapılan salondan ayrıldı.
     Kuzu, gazetecilerin görüşmeyle ilgili soruları üzerine, ''Tıkanma yok. Bu gece bitiririz'' dedi.
     MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da kendileri açısından herhangi bir sorun olmadığını, AK Parti'li yöneticilere tekliflerini verdiklerini belirterek, ''konuyu bu gece çözeceğiz'' diye konuştu.

AK PARTİ - MHP GÖRÜŞMESİ YENİDEN BAŞLADI
ANKARA - AK Parti ile MHP yöneticileri arasında, türbanın yükseköğretimde serbest bırakılması için Anayasada değişiklik yapılması amacıyla yapılan görüşme, yeniden başladı.
     TBMM'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makamında gerçekleşen görüşmeden, ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek'' amacıyla ayrılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, toplantıya geri döndü.
     AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun da gelmesiyle saat 20.45'te ara verilen toplantı 21.15'te yeniden başladı.



Bu haber 371 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,771 µs