En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''HERKES ABDURRAHMAN ÇAVUŞ MU?''

10 Nisan 2013 10:55 tsi
BAHÇELİ: ''HERKES ABDURRAHMAN ÇAVUŞ MU?'' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu.Akil İnsanlara yine sert tepki gösterdi.

'Herkes Abdurrahman Çavuş mu?'

Akil İnsanlara sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Geçtiğimiz günlerde Akil İnsanlar Heyeti'yle ilgili sert bir yazılı açıklama yapan MHP lideri, bugünkü konuşmasında da sert ifadeler kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

'GERİLEMEMİZİN SEBEBİ...'

Tarihin her dönemi Türk milletine yönelmiş saldırılara sahne olmuştur. Ne zaman gerilemişsek mutlaka içten ve dıştan lanet bir kumpasın varlığı hemen başını kaldırdı. Türk milleti zalim senaryoların, ayak oyunlarının her devirde hedefinde yer almıştır. Türklüğün mevcudiyeti, yerli ve yabancı mihrakları tarih boyunca rahatsız etmiştir. Hainler, kalleşler ne yaptılarsa kutsallarımızı devirememişlerdir. Bu sürecin henüz tam bir sonuca ulaştığını söylemekten uzak olduğumuz muhakkaktır. Geçmişte aramızı bozmaya çalışan kirli, kibirli ve kinli maksatlar 10 yıldır devreye girmiştir.

'ERDOĞAN KÖTÜLÜĞÜN DANİSKASINI YAPIYOR'

Milli değerlerimizin etnik şarapnel parçalarıyla dağılması için plan yapanlar AKP ile cesaret taşımışlardır. Başbakan Erdoğan aziz milletimize kötülüğün daniskasını yapmak için adeta görevlendirilmiştir. Başbakan'ın Türk milletinin kanına doymayan, hezimete uğramasından şikayet etmeyen, hasis ve lekeli vicdanlarla ağız birliğinde olduğu net ve bellidir.

'SÖZDE AYDIN GÜRUHU'

Türk milletinden alacaklı olduğunu düşünen her sefil zihniyet bu kafa yapısı tarafından yakın ilgi görmüştür. Gözdağları ile kurulmaya çalışılan gerilim, küresel planlara imkan ve destek sağlamıştır. Erivan hayranları, Erbil yanaşmaları, Kandil elçileri, sözde aydın güruhu, teslimiyet lobisinin temsilcileri, çözüm ve barış ezberi etreafında kenetlenmişlerdir. Bu ihanet ittifakının merkezi dış kaynaklıdır.

Amaç devletimizin ilke ve esaslarını bükmek ve kırmaktır. Bunlar korku pompalamanın ucuzluğu ile eşdeğer sayılmamalıdır. Bu söylediklerim aşırı olarak değerlendirilmemelidir. PKK'nın kanla elde etmeye çalıştığı hedeflerin hükümet tarafından sahiplenilmesi daha ne söylenebilecektir? Teröristlerin el üstünde tutulduğu süreç ihaneti milli birliğimizi sahiplenmenin ilkel ve ırkçı olarak lanse edilmesi nasıl ifade edilecektir?

Kalabalıkların kızgınlıkları BOP'un zıvanadan çıkarmasıyla yayılmıştır. BOP Türkiye'nin içinde bulunduğu haritaların yeniden belirlenmesi, sınırların yeni baştan düzenlenmesini isteyen yeni bir oyundur. BOP'un Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki totaliter rejimlerden işe başlaması şaşırtıcı görülmemelidir. BOP'un ana hedefi Türkiye'dir.

'AMAÇ KÜRDİSTAN'I KURMAKTIR'

Bu kanlı ve insanlık dışı yeni sömürgeciliğin yeni senaristi ABD, oyuncusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. AKP hükümeti kılavuzu BOP olan oyunun dişlileri arasında kalmıştır. Suriye'deki rejimin direnç göstermesi, arzulanan dönüşümün engellerle karşılaşması BOP'un hedeflerinden çıkarmamıştır.

BOP'un ana amaçlarından biri Kürdistan'ı kurmaktır. Komşu coğrafyaları Arap Baharı olarak yakan bu plan ülkemizde de PKK Baharı olarak yakacak.

'ABD DIŞİŞLERİ'NİN ÜZERİNE VAZİFE Mİ?'

ABD Dışişleri Bakanı'nın üstüne vazifeymiş gibi kullandığı ifadeler sorunlu ve tartışmaya açıktır. Müslüman coğrafyasını şiddete çeviren bir ülkenin bakanı barışı açıklamaktadır. Irak'ta binlerce kadına tecavüz eden, binlerce çocuğu yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize barış dersi vermiştir. Yabancı siyasetçilerin tenkit veya övgülerin milletimizin umurunda bile olmadığını kesinlikle anlamalılar.

AKİL İNSANLAR ELEŞTİRİSİ

İmralı canisi AKP iktidarı henüz dağ kadrosunu ikna edememiştir. Bu arada 4. BDP heyeti de İmralı'ya giderek Kandil'e yeni bir mektup götürmüştür. Bu ne bitmez bir mektuplaşma serüvenidir ki bir türlü mutabakat sağlanamamıştır. Acaba Başbakan da İmralı canisine acele cevap beklerim diye kenarları çiçeklerle süslü mektuplar göndermiş midir?

PKK'nın silahlara veda etme niyetinin olmadığı görülmüştür. Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları, huzur refah ve barış vaatleri, PKK ile görüşmelerin makyajı olarak yayılmaktadır.

Türk milleti bölücü kuşatmaya alınmıştır. PKK'nın silahlara niyetinin olmadığı bariz şekilde görülmüştür. 

Hangi akla hizmetle vatandaşın ödediği vergilerle PKK sözcüsü 63 kişi oluşturulur?

TATAR RAMAZAN HERKESİ ABDUURRAHMAN ÇAVUŞ MU ZANNEDİYOR

Öcalan'ın doğum günü 4 Nİsan'da Başbakan ve 63'lük Akil İnsanlar bir araya gelere İmralı canisine pasta hediye etmişlerdir. Peki, bu 63 kişi neyi çözecek, neyin sürecini kabul ettirmeye çalışacaklar? Bunlara göre PKK terör örgütü müdür? Bu 63 sözde akil insan çözüm olarak neyi önerecektir? Tatar Ramazan herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannetmektedir? Ölen PKK'lılara şehit idyen Mükremin Çıtır herkesi Feriştah olarak mı görmektedir? Hülya Koçyiğit çözümü mü yoksa filmlerdeki sahneleri mi anlatacaktır? Türk bayrağı yerine devlet bayrağı denilmesini isteyen hastalıklı zihniyet mi barışı sağlayacak?

NEDEN ONLAR AKİLLER ARASINDA YOK

12 kötü adamın gediklileri Akil İnsanlar listesinde yoktur. Mesela Cengiz Çandar, Hasan Cemal. Bölücü örgütün üst kadrosuna mı yükselmişlerdir, neden 63 Akil İnsan içinde değillerdir? Bu 63'lükler Anadolu'da bozguna uğrayacak, sorulan hiçbir soruya cevap veremeyecek 2 ay sonunda da Başbakan'a sığınacaklardır. Bunlara Türk milletinin kapısı da zihni de sonuna kadar kapalıdır. Çünkü Türk milletinin AKP, PKK, BDP ve İmralı canisine sırtı dönüktür.

"ERDOĞAN'IN 'EDEPLİ OL' ÇIKIŞINA YANIT"

Sayın Başbakan sen bize edep konusunda söz söyleyecek en son kişi bile değilsin. Bizim senden edep öğrenecek halimiz yoktur. Bizim hamurumuz sağlamdır, sütümüz helaldir.

Şeytana yakasını kaptıran, siyaset meddahı birisi bize edep dersi vermeye nasıl cesaret edebilmektedir? Türkiye Cumhuriyeti ifadesini tabelalardan silmeye çalışan bir Başbakan edebi nasıl diline dolamaktadır? Şehitlerimizn kanlarıyla gözü yaşlı annelerin hasımlarıyla, bölücü vampirlerle helalleşme tavsiyesinde bulunan birisi bize edep dersini hangi halka verir? Bütün bunlara reğmen hala kendini edepli olarak görüyorsan, Allah sana da senin gibilere de akıl fikir ihsan etsin. Başbakan sataşacak yer aramaktadır.

Erdoğan yargının ne iş yaptığını en son sen öğreneceksin. Bölücülüğün hesabını vereceksin.

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/herkes-abdurrahman-cavus-mu/528589/9/Siyaset



Bu haber 758 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,478 µs