En Sıcak Konular

''APO İLE GÖRÜŞTÜLER'' İDDİASINA MHP'DEN SERT TEPKİ

1 Nisan 2013 23:19 tsi
''APO İLE GÖRÜŞTÜLER'' İDDİASINA MHP'DEN SERT TEPKİ MHP'nin; bölücübaşı Abdullah Öcalan'la görüştüğü iddialarina MHP'den sert cevap geldi.

BÜYÜKATAMAN'DAN SERT AÇIKLAMA
 
MHP'nin; bölücübaşı Abdullah Öcalan'la görüştüğü iddialarina MHP'den sert cevap geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Hepinizce anlaşılacağı üzere bölücülüğün ve çözülmenin siyam ikizleri AKP ve BDP bir olup, Milliyetçi Hareket Partisi'nin şerefli mazisini lekelemek hevesine kapılmışlardır" dedi.
 
Büyükataman, "Son günlerde, AKP iktidarı döneminde sıkça duymaya alışkın olduğumuz " Öcalan, MHP'ye teslim edildi " ve " MHP de Öcalan'la görüştü " yalanları yeniden hortlatılarak güdümlü kalemlerin ucuna, kanlı dudakların arasına ve bölücü zihinlerin içerisine tekrar yerleştirilmiştir. Bu şekilde terörün dibe vurduğu, terörist başının yalvar yakar olduğu ve teröristlerin inlerinden çıkmaya korktuğu MHP iktidarı dönemi karalanmaya ve terör örgütüne teslimiyet süreci meşrulaştırılmaya çalışılmaktadır" dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bazı gazetelerde çıkan MHP'nin, bölücübaşı ile görüştüğü iddia ve iftiralarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada "Ne yazık ki Türk milletinin büyük umutlarla iş başına getirdiği AKP iktidarı, teröristbaşının tehdit unsuru olarak kullandığı 50 bin kişilik sözde ordusunun muhabere bölüğü olma vazifesini üstlenerek İmralı adası ve Kandil dağında konuşlanmış olan terör belasının kablosuz bağlantısı olmuştur.
 
Bu bölüğün alt birimleri olmak vazifesi diğer bütün kabine üyeleri arasında bölüştürülürken, Başbakan Erdoğan ise terörist başının yaralarının ilacı, dertlerinin ortağı ve mektuplarının arkadaşı olmak görevini üstlenmiştir. AKP iktidarı döneminde terör sıfırdan zirveye, bölücü başı esaretten efendiliğe, ülke h‰kimiyetten teslimiyete getirilmiştir" dedi.
 
Büyükataman, "Erdoğan'ın her hareketi bölücü başının iştahını kabartmakta, her sözü terör örgütünü cesaretlendirmekte ve her kararı terör örgütünün siyasi uzantılarını daha da küstahlaştırmaktadır. Ülkenin kumandası terörist başının ellerine teslim edilmiş ve sözde çözüm sürecinin nihai hedefi daha da belirgin bir h‰l almaya başlamıştır. Başbakan Erdoğan'ın rüyalarını süsleyen Başkanlık hayalleri ve birkaç gün önce dile getirdiği eyalet sistemi terörist başı Öcalan'ın fikir ve istekleriyle bire bir örtüştüğünü bir kez daha gözler önüne sermiştir.
 
Bu bölücü mihraklar tarafından, terörist başı ile yürütülen bölünme odaklı pazarlıkların karşısındaki en büyük tehlike Milliyetçi Hareket Partisi olarak görülmektedir. Bu yüzdendir ki AKP iktidarı söz MHP'ye geldiğinde çirkinleştikçe çirkinleşmekte ve söylemleri aşağılık ifade ve iftiralarla dolup taşmaktadır" açıklaması yaptı.
 
"TERÖR ÖRGÜTÜNE TESLİMİYET SÜRECİ MEŞRULAŞTIRILMAYA ÇALIŞILMAKTADIR"
 
Büyükataman şunları söyledi: "Son günlerde, AKP iktidarı döneminde sıkça duymaya alışkın olduğumuz " Öcalan, MHP'ye teslim edildi " ve " MHP de Öcalan'la görüştü "yalanları yeniden hortlatılarak güdümlü kalemlerin ucuna, kanlı dudakların arasına ve bölücü zihinlerin içerisine tekrar yerleştirilmiştir. Bu şekilde terörün dibe vurduğu, terörist başının yalvar yakar olduğu ve teröristlerin inlerinden çıkmaya korktuğu MHP iktidarı dönemi karalanmaya ve terör örgütüne teslimiyet süreci meşrulaştırılmaya çalışılmaktadır.
 
Ancak bütün dikkati terörist başının ağzından çıkacak olan kelimelere odaklı bu güruhun gözden kaçırdığı ve çelişkiye düştüğü bazı noktalar vardır;
Terörist başı Öcalan ile görüşüldüğünü iddia ettikleri ve iftiralarına dayanak olarak gösterdikleri " 25 Ocak 1999 ve 12 Nisan 1999 " tarihlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Meclis'te dahi bulunmamaktadır. Çünkü 1999 Türkiye genel seçimleri, 18 Nisan 1999 tarihinde yapılmış ve MHP'nin 129 milletvekili ile ortak olduğu üçlü koalisyon hükümeti 28 Mayıs 1999 tarihinde kurulmuştur.
 
Bununla birlikte, bu iddialara şahit olarak gösterilen Sadullah Ergin AKP iktidarında Adalet Bakanlığı görevini yürütmekte ve Hasip Kaplan ise PKK'nın siyasi uzantısı olan bir partide milletvekilliği görevini yürütmektedir. Hepinizce anlaşılacağı üzere bölücülüğün ve çözülmenin siyam ikizleri AKP ve BDP bir olup, Milliyetçi Hareket Partisi'nin şerefli mazisini lekemek hevesine kapılmışlardır.
 
O GÜN AKP'NİN KEFENİNİ GİYDİRECEK KİMSE KALMAYACAK
Kaldı ki;MHP döneminde terörist başından aldığı canların, yıktığı köylerin, yaktığı yüreklerin, öldürdüğü bebeklerin hesabı sorulmuştur. Bu sorgulamaları, AKP'nin terörist başı ile yürüttüğü teslimiyet süreci ile bir tutmak akıl sağlığı yerinde olan bir kişinin yapacağı iş değildir. Bu benzetme bulanık bir zihnin, karışık bir kimyanın, ne söyleyeceğini şaşırmış bir zek‰nın ve bölünmüş bir ufkun ürünüdür.
 
Son olarak sözde çözüm sürecine ilişkin yalan ve iftiralarını ard arda sıralarken cümle aralarında "Biz bu yola kefenimiz cebimizde çıktık" diyen Başbakan Erdoğan ve işbirlikçilerine buradan seslenmek istiyorum:
Korkmayınız. Bugüne kadar hiç kimse yalan ve iftiradan ölmemiştir. Bundan sonra da ölmesi muhtemel değildir. Ancak tek yol arkadaşı bölücüler ve tek kararlılığı ülkeyi bölmek olanlara, zihnindekileri gerçekleştirmeye yeltendiğinde Türk milletinin vereceği cevap çok açıktır. Bu yüzden ülkeyi bölmekteki kararlılığınızı ortaya koymak için "Biz bu yola kefenimiz üstümüzde çıktık" deyiniz ve kefeniniz üstünüzde geziniz. Çünkü o gün AKP'nin cenazesini yıkayacak, kefenini giydirecek ve cenazesini kaldıracak tek bir kişi dahi kalmayacaktır. 


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=buyukataman-39dan-sert-aciklama&id=28131



Bu haber 686 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,478 µs