En Sıcak Konular

FENERBAHÇE AVRUPA'DAN MEN CEZASI ALIR MI?

20 Mart 2013 23:25 tsi
FENERBAHÇE AVRUPA'DAN MEN CEZASI ALIR MI? UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Fenerbahçe Avrupa'dan men edilecek mi?

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan UEFA kararı açıklaması sonrasında Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'ndan men edilme olasılığı nedir? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Sarı-Lacivertli kulübün, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci turda deplasmanda oynanan Viktoria Plzen-Fenerbahçe maçında stada sahte biletle girmek isteyen taraftarlar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.

Fenerbahçe kısa zaman önce UEFA tarafından Avrupa Kupaları'ndan men cezası almış ancak bu ceza 2 yıl ertelenmişti. Bir başka deyişle Fenerbahçe taraftarlarının 2 sene içinde herhangi bir taşkınlık yapması Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men edilmesine neden olacaktı.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama

DEVAMI OLARAK NİTELENDİRİLİRSE...

Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçeli taraftarların Plzen ile deplasmanda oynanan karşılaşmada stada biletsiz girmeye çalışması UEFA tarafından 'daha önce yapılan saha olaylarının devamı' olarak değerlendirilmesi halinde bu kez Fenerbahçe Avrupa Kupası'ndan men edilecek. Bu durumda sarı lacivertli ekip maç cezası almayacak ama Avrupa'da da yer alamayacak.

İŞBİRLİĞİ AKLANMAYI KOLAYLAŞTIRACAK

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada belirtildiği gibi; Sarı lacivertli kulübün deplasmanda yaşanan bu olay sırasında Çek güvenlik güçleri ve UEFA yetkilileriyle işbirliği halinde çalışmasının Fenerbahçe'nin aklanmasına yardımcı olacağı düşünülüyor. UEFA'dan Fenerbahçe'ye gelen gelen sevk yazısında da bu durum "Fenerbahçe Kulübü güvenlik organizasyonu çerçevesinde azami gayret göstermiştir" şeklinde açıklanmıştır.

YÖNETİCİLER İHTİMAL VERMİYOR

Fenerbahçe yöneticisi Yalçın Haker de olay çıkaracak gruplarla ilgili duyumları UEFA'ya maçtan önce bildirdiklerini söylerken, Çek Cumhuriyeti'nde Fenerbahçeli taraftarların bu tutumları karşısında Fenerbahçe yönetiminin UEFA yetkililleri ile koordineli çalışmasının Fenerbahçe'ye olumlu olarak geri döneceğini düşündüklerini belirtiyor. Bu durumun Fenerbahçe'nin daha önce ertelenenen 2 yıl men cezasının tekrar yürürlüğe konulmasını engelleyeceğini belirtiyor.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://skorer.milliyet.com.tr/fenerbahce-avrupa-dan-men-edilecek-mi-/fenerbahce/detay/1682833/default.htm


Bu haber 846 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,471 µs