En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ 110 YAŞINDA

19 Mart 2013 21:37 tsi
BEŞİKTAŞ 110 YAŞINDA Beşiktaş Kulübü’nün 110. kuruluş yıldönümü etkinlikleri İnönü Stadı’nda başladı.

Beşiktaş 110 yaşında

Beşiktaş Kulübü'nün 110. kuruluş yıldönümü etkinlikleri İnönü Stadı'nda başladı.

Siyah – Beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği kutlama törenine Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da katıldı. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Siyah – Beyazlı takımın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da kutlamalara katılan isimler arasında yer alıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ünal Aysal'ı stat girişinde karşıladı. Daha sonra Süleyman Seba, Fikret Orman ve Ünal Aysal bir süre sohbet etti.

Orman, "Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük ve öncü kulübüdür. Her şeyin ilkini yapmak Beşiktaş'a görev oldu. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İnönü Stadı'nı dolduran taraftarlar saat 19.03′te çok sayıda meşaleyi yakarak Beşiktaş Kulübü'nün 110. kuruluş yıldönümünü tezahüratlarla kutladı. 19.03′te statta lazer ve ışık şovları yapıldı. Havai fişek gösterileri törene büyük renk kattı.

İnönü Stadı'nı dolduran taraftarlar saat 19.03′te çok sayıda meşaleyi yakarak Beşiktaş Kulübü'nün 110. kuruluş yıldönümünü tezahüratlarla kutladı. 19.03′te statta lazer ve ışık şovları yapıldı. Havai fişek gösterileri törene büyük renk kattı.

ŞEREF BEY'İN MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 110. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, futbol şubesini kuran Şeref Bey'in (Ahmed Şerafettin) mezarını ziyaret etti. Törene, Siyah – Beyazlı kulübün yöneticileri ve altyapı sporcuları da katıldı.

İNÖNÜ STADI'NA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

Siyah – Beyazlı kulübün 110. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri için binlerce Siyah – Beyazlı taraftarla Beşiktaş Demokrasi Meydanı'ndan İnönü Stadı'na yürüdü. Gün içinde çok sayıda Siyah – Beyazlı taraftar, Demokrasi Meydanı'ndaki etkinlikte marşlar eşliğinde kutlamalar yaptı, tezahüratlarda bulundu. Fikret Orman ve yöneticiler akşam saatlerine doğru Beşiktaşlı taraftarların kutlamalarına katıldı. Daha sonra Fikret Orman, yöneticiler, camianın önde gelen isimleri, Beşiktaş Koleji Bando Takımı'yla birlikte İnönü Stadı'na doğru yürüyüşe başladı.

SPORCULAR ALKIŞ ALDI

Saat 19.03′teki görsel şölenin ardından Beşiktaş'ın amatör ve profesyonel branşlarında mücadele eden tüm sporcular anons eşliğinde İnönü Stadı'nı dolduran taraftarları selamladı. Tribünler Siyah – Beyazlı formayı giyen sporcuları ayakta alkışladı. Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıkmasıyla tribünler daha da hareketlendi. Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, "110. yılımızı kutluyoruz ve bundan büyük gurur duyuyoruz. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camiası. Daha da başarılı olacağız" dedi.

FENERBAHÇE'DEN, BEŞİKTAŞ'A KUTLAMA MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla Beşiktaş'ın 110. kuruluş yıldönümünü kutladı. Sarı – Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bir asrı aşkın süredir Türk sporu ve futboluna hizmeteden Beşiktaş'ın 110.kuruluş yıldönümünü kutlarız." denildi.


Kaynak: GAZETEVATAN http://spor.gazetevatan.com/besiktas-110-yasinda/523275/5/Spor


Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,120 µs