En Sıcak Konular

TÜRK MİLLETİ POLİTİZE OLMALI!

10 Mart 2013 12:50 tsi
TÜRK MİLLETİ POLİTİZE OLMALI! “Türk” sözcüğünü, Türk coğrafyasından silmek üzere and etmiş bir toplulukla karşı karşıyayız. Kendilerini artık açık etmekten çekinmiyorlar.

Türk Milleti Politize Olmalı!


"TÜRKLÜK GİTSİN ÖZERKLİK GELSİN"
                                         Hain A. Öcalan
Türkiye'de iktidar (aslında her türlü etnisiteyi içinde barındırıyor) ile bölücü hainler ittifakı her geçen gün ete kemiğe bürünüyor.

"Türk" sözcüğünü, Türk coğrafyasından silmek üzere and etmiş bir toplulukla karşı karşıyayız. Kendilerini artık açık etmekten çekinmiyorlar.

Bir hakikat olarak nüfusun % 93'nün kendisini Türk Milletine mensup gördüğü bir ülkede, Türk Milletinin oyu ile iktidara gelmiş olanların, "Yeni Anayasa"dan ve yurdun her parçasından Türk sözcüğünü çıkarmaya çalışmaları, Türk Milleti açısından çok üzüntü vericidir. Buna daha ne kadar tahammül edilecektir?

Türkiye Cumhuriyeti'nin eşsiz önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk; iktidarın başı tarafından ne yazık ki, ırkçı olarak ilan edilmiştir. Oysa ki Atatürk "Ne Mutlu Türküm Diyene" anlayışı ile herkesi kucaklamak adına temelde kan, soy, sop birliğine bağlı olmayan bir millet kavramını ortaya koymuştur. Burdan yola çıkarsak kanaatime göre ırkçılığı olsa olsa "Türk" sözcüğüne düşman olanlar, etnik mikro milliyetçiler ve bölücü unsurlar yapmaktadır.

Ya Ankara'da Hocalı Soykırımı'nı protesto eden komünistlere ve bölücülere ne diyorsunuz? Bölücüleri anladık da "halkların kardeşliği"nden dem vuran komünistlere ne oluyor? Kardeşlik halkanızda Türkler yer almıyor mu? Ey Türk Milleti görmez misin ve anlamaz mısın?

Hain A. Öcalan "Türklük gitsin özerklik gelsin" diyor. Türkler merak etmesin, onlara bir şey olmayacak diye açıklanıyor. İhanetle yapılan müzakerelerin İmralı görüşmecisi Altan Tan'da istekler karşılanmazsa "felaket olur" şantajını yapıyor. Ey Türk Milleti; saf mısınız, aptal mısınız, kör müsünüz, sağır mısınız? Bunlara benzer sözleri edenler, Mora'da teslim olan Türklerin birini bile sağ bırakmadı. 93 Harbi'nde de aynı oldu. Yunan'a sempati gösterin, dininizi koruyacak denilirken, ortada ne can ne de ırz kaldı. Daha ne desin size, hain A. Öcalan!

İhanetle müzakereye ve müzakere yolu ile teslime bu kadar mı razısınız? Fatih Altaylı'nın meşhur "Tek Tek" programında 15 – 20 yıl içinde Türkiye'yi; ülkemizin doğusundaki bazı yerlerde polisi, askeri velhasıl devleti taşlayan, molotoflayan ama politize olmuş 8 – 12 yaşları arasındaki çocukların yöneteceğini anlattılar. İçim cız etti ama çok doğru bir tespit…

Onun için Türk Milleti; süratle politize olmalı ve ülkenin geleceği için de çocuklarını politize etmelidir. Yoksa mezarlarınızı bile koruyamayacaksınız. Hatırlayın Öcalan'ın amcası Barzani Kerkük'te ilk olarak Türk Mezarlığını yok ederek işe başladı.

Türk Milletinin içinde bulunduğu bu tablodan daha fazla ağır bedeller ödemeden kurtulmasının tek yolu; meşru ve demokratik usullerle, ülkenin yönetimini eline almasından geçer.

Haşa Allah'ın sopası yoktur. Olaylar ve gelişmelerle, Allah bizi uyarmaktadır.Onun için perde arkasına saklanarak olayları izlemeyiniz, politize olarak yüksek sesle müdahil olunuz. Kalble bile doğruyu teşvik etmek unutmayın imandandır. İnşallah sessizliğiniz bu meyandadır.

 Özcan PEHLİVANOĞLU


https://twitter.com/O_PEHLIVANOGLU

www.rubasam.com


Kaynak: aydinlarocagi.org http://aydinlarocagi.org/2013/03/turk-milleti-politize-olmali/#.UTxhaNbxqCk






Bu haber 656 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,209 µs