En Sıcak Konular

GÖLGEYE GİRENİN GÖLGESİ OLMAZ

28 Şubat 2013 12:06 tsi
GÖLGEYE GİRENİN GÖLGESİ OLMAZ Olaylara neresinden bakarsanız bakın, altında üstünde ne ararsanız arayın sonuç; "Türk Milleti ve Devleti bu değil!" diye çıkar!

Gölgeye girenin gölgesi olmaz

Olmadı Türkiye Cumhuriyeti Devleti!... 
Olmadı Türk milleti adına devlet yöneten, bütün milliyet-çilik-leri ayakları altına alma cür'etini gösteren AKP Hükümeti! 
Vallahi olmadı! 
Olaylara neresinden bakarsanız bakın, altında üstünde ne ararsanız arayın sonuç; "Türk Milleti ve Devleti bu değil!" diye çıkar! 
Binlerce yıllık yazılı-sözlü tarihi, teâmülleri olan devletli bir millet olarak bu ayıbı kapatmaya gerekçeler aramak ta ayıptır! Olmadı Türk Milleti, olmadı! 
Buyurun; "BOP Eş Başkanı olarak bizim de bölgede görevlerimiz var!" ve "Aynı zamanda Medeniyetler Arası İttifakın da Eş Başkanıyız!" böbürlenmesi sonucunu ve hazmedin hazmedebiliyorsanız! 
ABD'li tarihçi Dr. Griffin Tarpley; "... İngiliz-Amerikalılar Türkleri öldürene kadar sevecekler. Türkleri Suriye’ye karşı kullanacaklar. Ve çatışmayı modern Türkiye’yi yok etmek için kullanacaklar. Korkarım, Obama’nın aldattığı Erdoğan ve Davutoğlu bu psikoloji ile kendi çukurlarını kazıyorlar. Kazanacakları hiçbir şey yok ve kaybedecekler" diyor! 
Bu yorum; "Türk'üm" diyen, "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyen, "Bileklerimi kesseniz birinden Türk, diğerinden Kürt kanı akar" diyen, "Onlar ne kadar Kürtse ben de o kadar Kürdüm; ben ne kadar Türksem onlar da o kadar Türktür" diyen, bağımsızlık karakterli Türk Milleti mensûplarını, tahkîr etti ve ediyor farkında mısınız? 
Bu poz verdirilmiş fotoğrafı görülen, Türk Devleti olamaz! 
Sen; ülkende suç işleyip müttefik(!) ülkelere kaçanları, yakala/ta/yamayacaksın! 
Sen; Lozan Antlaşması'nı hâlâ kabûl etmemiş tek ülke ve müttefik(!)in ABD'nin asmamak şartıyla paketleyip teslîm ettiği bir bebek katili câni ile "Yol Haritası" çizmeyi İleri Demokratlık diye dayatacaksın! 
Sen; biriniz "Biz teröristle örgütle pazarlık yapacak namussuz ve ahlâksızlardan değiliz!" derken "Şeytanla da görüşür!" yetkisi verilen bürokratın Oslo'da görüştükleri arasında olduğu belgelenen bir "İleri Demokrasi Elemanı"nın, Paris'te gebertilmesine engel olamayacaksın! 
Sen; tam da aynı günlerde, İmralı'daki câniye, olan-biteni Haçlı işbirlikçisi AKP yorumlarıyla izlesin diye yol arkadaşına televizyon vereceksin! 
Sen; sonra da niye, nasıl, kimler tarafından gebertildikleri bilinmeyen üç murdar cesedin, törenle ülkeye getirilmesine izin verecek ve bölücü gövde gösterilerini seyretmek için locaya çıkacaksın! 
Olmuyor Türk Milleti! 
Olmadı Türk Devleti'ni yönetsin diye milletçe görevlendirilmiş AKP Hükümeti, olmadı! 
Olmayan bir sürü iş vardı zaten! Bu, hiç olmadı! 
Genelkurmay Başkanının silahlı örgüt kurmak ve yönetmekten yargılandığı; Ordu'nun madalyalı kahramanlarının, teröristlerin gizli tanıklıklarıyla -güya- yargılandığı acayip bir süreçte; bütün milliyet/çilik/leri ayaklarınızın altına almanız olmadı! Allah'tan Kamer Genç nâmlı bir cesur yürek, dokunulmazlığın hakkını verdi de biraz tesellî bulduk! 
"Dere ıs'sız, tilki bey!" trajedyasını izliyoruz! 
Bir daha hatırlatalım; Kutadgu Bilig'de, Türklere ders diye anlatılır: 
"Millet, Hakanın duyurduğu isteklerine ilk kurultayda cevap verir; 
1- Yasalarına uyarız ama âdil olursa... 2- Vergimizi öderiz ama gümüşün ayârını düşürmezsen... 3- Dostunu dost, düşmanını düşman belleriz ama can ve mal güvenliğimizi sağlarsan." Bu millî öğretiden hareketle; yasalara uyup uymamayı, bir kenara bırakalım! Paramızın değerini bilerek vergi toplanıp toplanamayacağını da -zaten Hükümet ortağı cemaatlerin "Darü’l Harpte vergi verilmez" fetvâsıyla vergi kaçırmayı sevâp bellediklerini biliyoruz- Türk Milleti olarak; Tayyip Sultan'ın dostunu dost, düşmanını düşman belleyip belleyemeyeceğimize bir bakalım: 
Mesela; Tayyip Sultan hükümeti, can ve mal güvenliğini sağlıyor mu? Sağlıyorsa son on yıldaki şehitlerimizi, PKK'nın katlettiği suçsuz-günahsız Kürtlerimizi niye yaşatamadınız? 
Meselâ; Paris'te şifreli kapıları açılarak iöldürülen üç kadın, kanun kaçağı firârilerdi. Güya her yerde aranıyorlardı! Biliniyor ki onları dünyanın her yerinde izlemek ve bilgileri Devlete iletmekle görevli MİT mensupları, onlarla Oslo'da müzakereler yapıyordu! Adında "millî" sıfatı olan üç kurumdan biri olan MİT, onlarla İmralı arasında kuryelik yapıyormuş! Onları barındıran müttefik Haçlı ülkenin Başkanı da onlarla görüşüyormuş! Devlete bu kadar lazım olan bu kaçak(!)ları, neden koruyamadınız? Yanlış anlaşılmasın! Üzgün falan değilim! Devletimden onlarca yıl kaçanları, terör örgütünün yakalayıp infâz edişini hazmedemiyorum ve bu kadar lazım olan üç eleman(!)ını, vatandaşlarını, korucularını, emniyet güçlerini, askerlerini koruyamayan, yaşatamayan bir hükümetin; dostunu dost, düşmanını düşman bellersek ayıp olmaz mı? 
Türk Milleti! Bu olanların derini-sığı, örgütü-organizesi falan yok! Olan, sadece Hükümetin; iç ve dış politikadaki kimliksizliği ve "öldürünceye kadar sevecek" olan Haçlı ittifâkın, vampirce kan emici bir öpücüğüdür! 
BOP Eş Başkanı Başbakan! "Her türlü milliyetçiliği ayakları altına almış bir iktidârız!" diyorsunuz da bilin ki iktidâr değil hükümetsiniz! İktidârız diyecek kadar muktedîr değilsiniz! Çünkü hâlâ size ve Haçlı'ya baş eğmeyen milyonlarca II. Kuva-yı Millîyeciler var ve birisi de benim! 
BOP Eş Başkanı olarak "bölgede görevler"iniz gereği; bölücülüğü teşvîk, âsâyişi yok etmek, Devlet otoritesini bitirmek için bütün millî değerleri ayaklarınızın altına aldığınızı itirâf edişinizi, dün Bursa'da Osman Gâzi'ye şikâyet ettim, türbesini gözyaşlarımla silerek! 
Yüzünüz varsa gidin ve rûhunuz varsa gidin ve o manevî rahatsızlığı izleyin! 
İktidar vehmeden görevli Başbakan! Sizin bölgede görevli olduğunuzu söylediniz biliyoruz da; yıllardır cezaevinde olan Doğu Derinçek ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkûm bebek katili bir canînin ülke yönettiği bir zamanda, milletin evlerindeki huzursuzluğa mahkûmiyete ses çıkarmayacağını mı zannediyorsunuz? 
Olmadı Devletim! Olmadı AKP! Olmuyor BOP Eş Başkanı Kasımpaşalı! Türk Milleti Vallahi olmadı! 
HAÇLI GÖLGESİNE GİRENİN, GÖLGESİ OLMAZ vesselâm! 
Selam, sevgi, dua... 

Mustafa Aslan- Yeni Mesaj 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12004837/golgeye-girenin-golgesi-olmaz/mustafa-aslan



Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,836 µs