En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''2015'TE AK PARTİ'DEN ESER KALMAYACAK''

15 Şubat 2013 13:47 tsi
BAHÇELİ: ''2015'TE AK PARTİ'DEN ESER KALMAYACAK'' Bahçeli, kendisine 'Samimiyet dilini öğrenmesi lazım' diyen Başbakan'a sert yanıt verdi ve "Biz bu dili ya sustururuz, ya koparırız, ya da elimizin tersiyle iteriz." dedi.

2015'te AKP diye bir şey...
 
Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında Ergin Saygun ziyareti sonrası başlayan 'samimiyet' polemiği sertleşti.

Kızılcahamam Patalya Otel'de MHP İl Başkanları toplantısında konuşan Bahçeli, kendisine 'Samimiyet dilini öğrenmesi lazım' diyen Başbakan'a sert yanıt verdi ve "Biz bu dili ya sustururuz, ya koparırız, ya da elimizin tersiyle iteriz." dedi.

"2015'TE AK PARTİ'DEN ESER KALMAYACAK"

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli'ye, daha önce Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun nisana kadar çalışmasını önerdiği ve 'Başbakan'ın da bu öneriye sıcak baktığı' hatırlatıldı. Akşam'dan Volkan Yanardağ'ın haberien göre, Bahçeli şöyle yanıt verdi: "Başbakan gün belirlemekte mahir bir şahsiyettir. İnandırıcılığı ve güvenilirliği kalmamıştır. Bütün hesabı BDP'yle işbirliği yaparak, 330 rakamını bularak referandum yoluyla, okyanus ötesinin sıcak bakışıyla ve yalan dolana dayalı propaganda gücüyle başkanlık sistemini halka kabul ettirmek olarak görülmektedir.

Bu, Cumhurbaşkanlığı veya kendisinin arzuladığı şekliyle Demokratik Padişahlık olan başkanlık sistemini ve devlet başkanı olma hayalini suya düşürecektir ve 2015 yılında AKP denen siyasi partiden eser kalmayacaktır. Millet, iradesiyle bugünkü siyasi iktidardan kurtulduğu gün esas tarihi sorgulama, yüzleşme, hesap sorma o gün başlayacaktır.

Bunun muhatabı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cenabı Allah bunu bize nasip ederse Erdoğan, Türkiye'yi terk etmediği takdirde hesabını mutlaka verecektir."

AKP 10 YILDIR İKTİDARDA, YENİ Mİ HATIRLADI?

Bahçeli, engelliler, şehit yakınları ve gazilerle 65 yaş üstü vatandaşlara bedava ulaşım uygulamasını da 'istismar ve aldatma' olarak değerlendirdi, "AKP 10 yıldır iktidarda. Bu kardeşlerimizi yeni mi hatırlamıştır?" diye sordu.


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/2015te-akp-diye-bir-sey/514889/9/Siyaset


Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,683 µs