En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''CHP GENEL BAŞKANI DHKP-C'YE ÜYE OLURSA ŞAŞIRMAYIN''

13 Şubat 2013 10:02 tsi
ERDOĞAN: ''CHP GENEL BAŞKANI DHKP-C'YE ÜYE OLURSA ŞAŞIRMAYIN'' PKK ve BDP ile kol kola giren Başbakan Erdoğan, DHKP-C üzerinden CHP'ye yüklendi.Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı, DHKP-C'ye üye olursa şaşırmayın, bunu da yapar" dedi

Yine Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

PKK ve BDP ile kol kola giren Başbakan Erdoğan, DHKP-C üzerinden CHP'ye yüklendi.Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı, DHKP-C'ye üye olursa şaşırmayın, bunu da yapar" dedi
  
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Konuşmasına Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamayı değerlendirerek başlayan Başbakan Erdoğan, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da "geçmiş olsun" diledi.
 
"Her açıdan hassas bir olayla karşı karşıyayız" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Suriye tarafında denetim yapılmadığı için bombalı araç, sınır kapımıza kadar ulaşabildi ve orada infilak ettirildi. Olayın meydana geldiği andan itibaren yapılan tüm spekülasyonların yanlış ve art niyetli olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. Olayın ardından üç bakan arkadaşımızı Hatay'a gönderdik. İlgili birimlerimiz detaylı incelemelerini sürdürüyorlar.
 
'AYDINLANINCA ADIM ATACAĞIZ'
Bu patlamayı bir fırsat olarak görüp buradan siyasi çıkar sağlama arayışına girenlerin tavrı ne insafla ne de vicdanla bağdaşır. Suriye'de bu kadar yoğun çatışmalar yaşanırken Türkiye'nin bundan etkilenmemesi maalesef mümkün olamaz. Çatışmaların başladığı andan itibaren önlemlerimizi aldık, uyarılarımızı yaptık. Müteyakkız bir halde sınırlarımızı koruyoruz.
 
Olayın aydınlatılmasıyla ilgili olarak sabırla ve sağduyuyla bekleyeceğiz. Hadise aydınlanınca da hiç tereddütsüz gereken her türlü adımı atacağız."
 
'DHKP-C'YE ÜYE OLURSA ŞAŞIRMAYIN'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlara yönelik düzenlenen operasyonla ilgili eleştirilerine tepki gösteren Erdoğan, "CHP Genel Başkanı, DHKP-C'ye üye olursa şaşırmayın, bunu da yapar. Adı 'avukat'diye bunlara söz söylenmeyecek mi, cezai müeyyideye tabi olmayacak mı? CHP Genel Başkanı'nın sempatisini merak ediyoruz. Neden terör örgütlerine avukatlık yapıyor, sözcülük yapıyor merak ediyoruz. CHP Genel Başkanı kavramlar konusunda ciddi bir zihin karmaşası yaşıyor" diye konuştu.
 
ÖĞRETMENLERE MAZERET ATAMASI
Erdoğan, "7 bin civarında öğretmenimizin mazeret ataması yapıldı. İl içi atamalar da dün itibarıyla başladı" dedi.
 
60 BİN TON SÜT
Okul Sütü projesi hakkında da bilgiler veren Erdoğan, "14 Haziran'a kadar 60 bin ton süt öğrencilere ulaşacak" diye konuştu. 


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27451


Bu haber 687 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,350 µs