En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA NOBRE COŞTU, BOBO DURDU

27 Ocak 2008 13:35 tsi
BEŞİKTAŞ'TA NOBRE COŞTU, BOBO DURDU Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında Mert Nobre attığı gollerle takımını sırtlarken, ilk yarının golcü ismi Bobo ise ligde ikinci devrede henüz ''siftah'' yapamadı.

İSTANBUL - Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında Mert Nobre attığı gollerle takımını sırtlarken, ilk yarının golcü ismi Bobo ise ligde ikinci devrede henüz ''siftah'' yapamadı.
     Ligin ilk yarısında sadece 1 gol atabilen ve gol yollarında suskun kalan Nobre, ikinci yarının başlamasıyla birlikte adeta patlama yaparak oynanan 3 lig maçında da rakip fileleri havalandırdı. 18. haftada Konyaspor karşısında son dakikada attığı golle Beşiktaş'ı 2-1'lik galibiyete taşıyan Nobre, geçen hafta Kasımpaşa karşısında da takımının ilk ve 4. gollerini kaydetmişti. Brezilya asıllı futbolcu dün de Gaziantepspor karşısında 1 gol bularak, ligdeki toplam gol sayısını da 5'e çıkardı.
     Nobre ayrıca ligin ikinci yarısında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında da takımına 1 gol kazandırdı.
     Ligin ilk yarısında attığı gollerle takımının en golcü futbolcusu unvanını elinde bulunduran Bobo ise, ligin ikinci yarısında oynanan 3 maçta da rakip fileleri havalandıramadı.
     Sezonun ilk yarısında takımına ligde 8 gol kazandıran Bobo, siyah-beyazlıların toplam 9 gol kaydettiği ikinci yarıdaki 3 maçta ise suskun kaldı. Bobo, bu dönemde sadece Ankaragücü ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında 1 gol atabildi.
     Brezilyalı futbolcu sezonun ilk yarısında ligdeki 8 golünün yanı sıra Avrupa kupalarında 4, Süper Kupa'da da 1 gol kaydetmişti.
     Siyah-beyazlıların devre arasında transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko da, 3 maçın ardından ligde henüz gol atmayı başaramadı.
     Siyah-beyazlı formayla ilk sezonunu geçiren Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse, sezonun ilk yarısında resmi maçlarda hiç gol atamazken, ikinci yarı ile birlikte gol sayısını 3'e çıkardı.


Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,847 µs