En Sıcak Konular

MHP'DEN TİYATROCU YENİLMEZ'E SERT TEPKİ

8 Şubat 2013 22:40 tsi
MHP'DEN TİYATROCU YENİLMEZ'E SERT TEPKİ MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in katıldığı bir televizyon programında MHP'ye yönelik yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

MHP ASLA HAİN ÜRETMEZ

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in MHP'ye yönelik açıklamalarına tepki göstererek, " MHP asla hain üretmez. Tek tük olsa da, kendisi gibi siyasi pusulasını ve siyasi coğrafyasını değiştiren düşük zihniyetli kişilerin içinden çıkması karşısında ise, yapabileceği bir şey yoktur" dedi.
 
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in katıldığı bir televizyon programında MHP'ye yönelik yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Yenilmez'in yaptığı açıklamayla, "herhalde içinde yer alacağı yeni bir oyunun provasını sergilemiştir" değerlendirmesinde bulunan Bozyel, "Kendisini geçmişte Türk milliyetçisi olarak gösteren, ancak daha sonra bu dünya görüşüyle ve bu görüş sahiplerinin kurumsal kimliği, şeref ve iftihar karargâhı olan MHP ile yollarının ayrıldığını ifade eden bu kişi, acaba hangi cüretle ve kimin hesabına Ülkücülere saldırmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
"GERÇEK SURATI ORTAYA ÇIKTI''
Bozyel, "otu çek köküne bak" sözünü anımsatırken, şöyle devam etti: "Güya geçmişte bir ve beraber olduğunu iddia ettiği Türk-İslam Ülkücülerine karşı yaptığı bu hakaret, itham ve iftira dolu seviyesiz açıklama, aslında kendisinin gerçek düşünce dünyasını ve şahsiyet kimliğini ele vermiştir. Zira ırz, namus, şeref düşmanı, vatanımızın, devletimizin ve milletimizin bölünmezliğine yıllarca kurşun sıkan katiller sürüsünün başı Öcalan için; "onunla müzakere yanlış değil. Öcalan siyasi muhataptır" deyip, hainleri baş tacı ederken, MHP'yi ise "hain üretme fabrikası" olarak nitelemesi; herhalde içine düştüğü bu "gayya" çukurundan daha zelil bir durum değildir."
 
MHP'den asla hain çıkmayacağını vurgulayan Bozyel, "MHP asla 'hain' üretmez. Ancak tek tük olsa da, kendisi gibi 'siyasi pusulasını ve siyasi coğrafyasını' değiştiren düşük zihniyetli kişilerin içinden çıkması karşısında ise, yapabileceği bir şey yoktur. Bununla beraber yüce Rabbimizin lütfu olsa gerek ki; "hak suretinde' gözüken bazılarının, bir vesileyle maskesi inmekte, gerçek suratları ortaya çıkmaktadır" dedi.
 
''YENİ ROLÜNÜN İŞARETİNİ VERMEKTEDİR''
"İnandığı değerler uğrunda, çok büyük bir sosyal maliyet ödeyen, ölümlerin ve zindanların yolundan döndüremediği Ülkücülere ve MHP'nin geçmişine, bugününe ve yarınlarına ahlaksızca saldırmasının arka bahçesinde yatanlar bellidir" diyen Bozyel, şunları kaydetti: "Ya bir zamanlar içinde yer aldığı "Deli Yürek' dizisinde başrol oyuncusuna "usta' diyen bu kişi şimdi de; İmralı'daki bebek katili, bölücübaşına "usta' diyerek, oyunculuğunu "uluslararası şer ittifakıyla ortak olarak' sürdürecektir.
 
Yahut da; "yeni ustalık döneminde' bin yıllık kardeşlik bağlarını parçalayıp, milletimizi ayrışmanın uçurumuna doğru çeken Başbakan'a "usta' diyerek, talip olduğu ihanet oyunundan kendisine uygun bir pozisyon elde etmeye çalışacaktır. Sonuçta bu kişi yapımcıları arasında bölücü başı, Kandil, peşmerge, ABD ve AKP olan sözde "Çözüm Vadisi'nde, yeni rolünün işaretini vermektedir."
 
Milliyetçi Hareket'in mensuplarının, "taşeronlarla kol kola gezmeyecek kadar milli şuur ve milli onur sahibi, şahsiyetli dava adamları" olduğunu vurgulayan Bozyel, "Bunun için taşıdığı kimlikte soyadı Yenilmez olup, gerçekte utanılacak kadar manen, ruhen ve hükmen açık farkla mağlubiyet yaşayan, yetmezmiş gibi, İmralı adası gece bekçiliği görevi için fırsat kollayan birisinden Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in duyacak ve öğrenecek hiçbir şeyi yoktur" dedi.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=mhp-asla-hain-uretmez&id=27382


Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,459 µs