En Sıcak Konular

TREN KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 9

27 Ocak 2008 12:24 tsi
TREN KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 9 Pamukkale Ekspresi'nin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısının 9'a çıktığı ve kimliklerinin belirlendiği bildirildi.

 

ANKARA - TCDD Genel Müdürlüğünce, İstanbul-Denizli seferini yapan Pamukkale Ekspresi'nin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısının 9'a çıktığı bildirildi.
     TCDD Genel Müdürlüğü Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, dün 17.35'te İstanbul'dan kalkan ve Haydarpaşa-Denizli seferini yapan Pamukkale Ekspresi'nin, Kütahya-Afyon güzergahında bulunan Çöğürler-Değirmenözü istasyonları arasında bugün saat 02.00 civarında raydan çıktığı ve iki vagonunun yan yattığı hatırlatıldı.
     Açıklamada, Haydarpaşa'dan 298 yolcu ile hareket eden Pamukkale Ekspresi'nin Kütahya'dan aldığı yolcularla yolcu sayısının 436'ya ulaştığı belirtilerek, kazada ölenlerin sayısının 9'a çıktığı bildirildi.
     Açıklamaya göre, kazada ağır yaralanan Bahadır Korkmaz, Sultan ve Musa Bıyıklı, Yusuf Akkuş, Havali Kalgır ile hafif yaralanan Mustafa Önal'ın tedavisi Kütahya Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Hafif yaralanan Yusuf Onay, Cavide ve Ceren Güler, Haydar Acar, Mustafa ve Musaf Dalkılıç, Cemile Dilber, Mehmet Emin Erez ise Afyon Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

TREN KAZASINDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
KÜTAHYA - Kütahya'da Pamukkale Ekspresi'nin bazı vagonlarının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, şimdiye kadar vagonlardan cesetleri çıkartılan 9 kişinin kimlikleri belirlendi.
     İstanbul-Denizli seferini yapan Pamukkale Ekspresi'nin bazı vagonlarının, henüz belirlenemeyen nedenle Kütahya merkeze bağlı Çöğürler köyü yakınlarında raydan çıkarak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, vagonlardan şimdiye kadar 9 ceset çıkartıldı.
     Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:
     ''Tren şefi Ahmet Sarıkaya (42), Yusuf Açıkgöz (28), Mehmet Börek (51), Kerim Yarar (16), İbrahim Doğan (21), Kadir Mıngır, Recep Ildız, Cengiz Güler ve İbrahim Levent.''
     Cumhuriyet savcısının soruşturmayı yürüttüğü kazada son vagonun kaldırılması neticesinde ölü sayısının kesinlik kazanacağı bildirildi.



Bu haber 454 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,759 µs