En Sıcak Konular

TÜRKİYE'DEKİ YAHUDİ AŞIKLARI

4 Şubat 2013 23:21 tsi
TÜRKİYE'DEKİ YAHUDİ AŞIKLARI Türkiye’yi yönetenler bir taraftan İsrail’e terör devleti diyerek halka şirin görünüyorlar diğer taraftan da İsrail’le kol kola Suriye’yi bitirmek için uğraşıyorlar.

Türkiye'deki Yahudi aşıkları

İsrail savaş uçakları Suriye’yi bombaladı. İki Suriyeli “Müslüman asker” öldü. Siyonist devletin bu saldırısına Rusya anında tepki verdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı’nca yapılan açıklamada “özgür ve egemen bir ülkenin topraklarına yapılan bu saldırının çok vahim olduğu” vurgulandı. 
Bu saldırı, Türkiye’nin safını da net olarak ortaya koyan bir saldırıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetenler istedikleri kadar Van münit edebiyatına sığınsınlar, onların safı net olarak İsrail’in yanıdır. Suriye konusunda İsrail’le müttefiktirler ve Türk hariciyesine yön veren Ahmet Davutoğlu ve arkadaşlarının, İsrail savaş uçaklarının bu saldırısını sevinç çığlıkları ile karşıladığına eminim. 
Davutoğlu adeta duyduğu sevinci ört bas etmek istercesine “bir Dışişleri Bakanına yakışmayacak bir üslupla” şöyle diyor: 
“Niye İsrail uçakları Esad’ın sarayının üzerinden uçup ülkesinin onuruyla oynarken bir çakıl taşı bile atmıyor? İsrail’le Esad’'ın arasında gizli bir anlaşma mı var?” 
Oysa bütün dünya biliyor ki aralarında açık ve gizli yüzlerce anlaşma olan iki ülke varsa bunlar Türkiye ve İsrail’'dir. 
Suriye neden İsrail’e müdahale etmemiş! 
Peki, sizin pohpohlamanızla Gazze’'ye doğru yola çıkan Mavi Marmara gemisine saldırıp 9 Türk vatandaşını öldüren İsrail'’e neden müdahale etmediniz? 
Bütün uluslararası haritalarda Türk devletinin egemenlik alanı içinde gösterilen Eşek Adası ve Bulamaç Adası’nın Yunanlılar tarafından gasp edilmesine neden ses çıkarmadınız? 
İnsanın biraz yüzü kızarır. 
Suriye’de iç savaş çıkartıp, Müslümanları birbirine kırdırıp, Türk sınırlarından isyancı teröristleri besleyip donatıp Esad rejimine karşı savaşa gönderen ve 60 bin kişinin ölümüne sebep olanlar sanki kendileri değilmiş gibi şimdi kalkıp “Neden İsrail’e karşılık vermiyorsun” diye soruyorlar. 
Suriye kendi içi meseleleriyle boğuşuyorken elbette bu savaşta “yeni bir dış cephe” açmak istemez. 
Ama Davutoğlu merak etmesin o cepheyi yakında Lübnan Hizbullah’ı açmak üzere. 
Türkiye’yi yönetenler bir taraftan İsrail’e terör devleti diyerek halka şirin görünüyorlar diğer taraftan da İsrail’le kol kola Suriye’yi bitirmek için uğraşıyorlar. 
İsrail eğer katil bir devlet ise Başbakan’ın dediği terör devleti ise Müslümanları katlediyor ise “İsrail’in Gazze’deki Müslümanları bombalamasına tepki gösterenler neden aynı Siyonist devletin Suriye’ye saldırısını alkışlıyorlar?” 
Bu zihniyet Yahudi aşığı bir zihniyet değil mi? 
Davutoğlu, İsrail’in Suriye’ye saldırısıyla ilgili derin bir sevince bürünedursun ve adeta kendi “planlarını” kamufle ederek “Suriye ile İsrail arasında anlaşma mı var” gibi çocuksu diplomatik ifadeler kullanadursun, Yahudi gazeteci Moşe Moaz Los Angeles Times da çıkan bir haberde “İsrail’in saldırısında Türkiye’nin parmağı var” diyor. 
Daha önce bu köşede yazdık, tekrarlamakta fayda var: 
1.“İsrail’de yayın yapan TV 2 kanalının muhabiri Suriye’de isyancıların liderlerinden biriyle yaptığı görüşmede, isyancı liderin şu konuşmasını yayınladı: “Biz Esad’a karşıyız. Müslüman-Hıristiyan ayrımı yapmadan söylüyorum. Şu anda Müslüman kasabı olarak bilinen Şaron gelse, “ben Esad’a karşıyım dese o benim dostumdur.” 
2. Eski İsrailli komutan Moşe Elad dedi ki: “Suriye’deki isyan en çok İsrail’e yaradı. Tek mermi atmadan Suriye’nin işini bitiriyoruz. 
3.“İngiliz gazeteci Robert Fisk “Suriye’deki iç savaşın tek amacının İsrail’in güvenliğini sağlamak” olduğunu açıkladı. 
Türkiye’nin safı “yukarıda anlattığım 3 maddede” özetlenen saftır. 
Bu saf, İsrail’in güvenliğinden sorumlu olan ülkelerden oluşan bir saftır. 
Bundan dolayıdır ki “sahte Siyonist” düşmanları, İsrail’in Müslüman bir ülkeye saldırması karşısında büyük bir zevk duyuyorlar. 
Saflar açık ve net: 
Ya Suriye’yi bombalayan İsrail’in yanındasınız ya da bombalanan Suriye’nin. 
BOP’a nimet diyenlerin, “yakında Emevi Camii’nde namaz kılacağız” diyenlerin safının neresi olduğu belli oldu. 
Takke düştü kel bir kez daha göründü. 
Bu arada “Suriye ile savaş caizdir” diyen zevatın ağzından bir kez bile “İsrail ile savaşmak caizdir” diye bir fetva duydunuz mu? 
Duyamazsınız. Bunların ağzı “örtülü İsrail” ağzıdır ve bu ağzın bütün gayreti İsrail’in güvenliğini sağlamaktır. 
Bunlar, Yahudilerin misyonuna “Müslüman geçinerek” hizmet eden “mübarek!” zatlardır.  

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12004570/turkiyedeki-yahudi-asiklari/muharrem-bayraktar



Bu haber 661 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,473 µs