En Sıcak Konular

NİANG BEŞİKTAŞ'TA

1 Şubat 2013 09:33 tsi
NİANG BEŞİKTAŞ'TA Galatasaray ve Fenerbahçenin transfer hamlelerine Beşiktaşın yanıtı gecikmedi. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcü Mamadou Niang ile anlaşmaya vardı.

Niang Beşiktaş'ta

Galatasaray ve Fenerbahçenin transfer hamlelerine Beşiktaşın yanıtı gecikmedi. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcü Mamadou Niang ile anlaşmaya vardı.

Share on linkedinShare on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services0
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer hamlelerine Beşiktaş'ın yanıtı gecikmedi. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcü Mamadou Niang ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer hamlelerine Beşiktaş'ın yanıtı gecikmedi. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcü Mamadou Niang ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe forması giydikten sonra Al Sadd takımına transfer olan Mamadou Niang'ı kadrosuna kattı. Açıklama Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan geldi. Başkan Orman, Niang'la sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Tecrübeli oyuncu satın alma opsiyonuyla beraber 6 aylığına kiralandı. 33 yaşındaki Mamadou Niang, 55 kez Senegal Milli Takımı forması giydi. Beşiktaş, Gökhan Süzen ve Dentinho'nun ardından Mamadou Niang'la 3. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Eksik Beşiktaş telafi peşinde!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını dün akşam basına kapalı yapatığı antrenmanla tamamladı.

Tek hedef galibiyet

Beşiktaş, Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıkış yakalayan ve özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u deplasmanda yenerek dikkatleri üzerine çeken Kardemir Karabükspor karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Beşiktaş 31 puanla lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde gol averajıyla 2. sırada bulunuyor, Kardemir Karabükspor ise 27 puan ve gol averajıyla 9. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ta 3 futbolcu, sarı kart cezaları nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. Galatasaray ile yapılan derbi maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Veli Kavlak, Sivok ve Hilbert, takımlarını yalnız bırakacak. Bu arada, 3'er sarı kartları bulunan Necip Uysal ve Almeida, yarınki maçta da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Sanica Boru Elazığspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Almeıda dönüyor

Beşiktaş'ta, sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakan golcü futbolcu Almeida, son antrenmanda takımla birlikte çalışmaya katıldı. Portekizli golcünün dün akşam yapılan son antrenmanda bir sorun yaşamadığı bugünkü maçta forma giymesi bekleniyor. 

Dentinho ve Gökhan Süzen taraftarlarla buluşacak

Beşiktaş'ın devre arasında renklerine kattığı Brezilyalı Dentinho ile Gökhan Süzen, siyah-beyazlı formayla BJK İnönü Stadı'na ilk kez çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Yeni takımlarında ilk maçlarını Türk Telekom Arena'daki derbide Galatasaray'a karşı oynayan her iki futbolcu da Kardemir Karabükspor karşısında siyah-beyazlı taraftarların karşısına çıkacak. Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor maçında gol yollarında en güvendiği isimlerin başında Filip Holosko geliyor.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Niang_Besiktasta/273095#.UQrvDh1FVOQ


Bu haber 872 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,167 µs