En Sıcak Konular

YANGINLAR

27 Ocak 2013 01:14 tsi
YANGINLAR İçinize emperyalistler girdi mi problemler, sabotajlar, cinayetler, faili meçhuller, yangınlar, kaza süsü ile ortadan kaldırmalar, eksik olmaz.

Yangınlar
  
Emperyalistleri dost edinmek
 
¤  A'raf Sûresi, 30. âyet  : «O, bir gurubu doğru yola iletti, bir guruba da sapıklık  müstehak oldu. Çünkü onlar Allah'ı bırakıp şeytanları kendilerine dost edindiler. Böyle iken kendilerinin doğru  yolda olduklarını sanıyorlar.»
 
İçinize  emperyalistler girdi mi problemler, sabotajlar, cinayetler, faili meçhuller, yangınlar, kaza süsü ile ortadan kaldırmalar, eksik olmaz. Sizi tarihinizden, hatıralarınızdan, kültürünüzden, sizi simgeleyen unsurlardan  koparmak için ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Emperyalistlerde ya da emperyalistlerin güdümüne girenlerde hukuk algısı, acıma duygusu, insan sevgisi, tarihe saygı, sağlık haklarını gözetme onuru, bir milletin geleceğini düşünme anlayışı görülmez. Materyalizmin ve kapitalizmin parçalayarak, bölerek, imha ederek, hasta ederek, yoksullaştırarak, çökerterek söz sahibi olma tutkusuna engel olanlar değişik şekillerde imha edilirler. Bu acımasız sisteme maşa olanların hepsinin akıbeti felaketlerle sonuçlanmıştır.
 
Kentsel dönüşüm tuzakları, şehirsel vurgunlar, emperyalist tuzakların uzantılarıdır. Bugün Müslüman mahallesinde sadece salyangoz satılmıyor, domuz eti de satılıyor. Hani size Kur'an'dan, dinden imandan bahsederek oy avcılığı yapan AKP'li yöneticiler var ya, onlar ALLAH neyi emrediyorsa onun tersini yapıyorlar, tıpkı zinayı suç olmaktan çıkardıkları gibi…
 
Haksızlıklar karşısında susanlar, yalanların ve kirli siyasetin içerisinde kaybolanlar,şeytanın emrine girenler, hak ve hakikati birbirlerine karıştıranlar kendi ülkelerinin helâkına, parçalanmasına sebep olurlar
 
¤ İsra Sûresi, 16. âyette Cenab-ı ALLAH (C.C.) : Bir ülkeyi helâk etmek istediğimizde, o ülkenin zenginlik sebebiyle şımarmış elebaşılarına (iyilikleri) emrederiz; buna rağmen  onlar orada kötülük işlerler. Böylece o ülke, helâke müstahak olur; biz de orayı darmadağın ederiz.
 
AKP'nin güdümüne kim girmişse onları iyice inceleyin. Birinin söylediği diğerini yalanlayacak. Bugüne kadar bu böyle oldu.
Bakın Galatasaray Üniversitesinde yangın çıktı. 6000'den fazla kitap kül oldu. İstanbul valisi bunu yalanladı. Galatasaray Üniversitesi yetkilileri de valiyi yalanladılar.
 
AKP'li İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş itfaiyeye yarım saat geç haber verildi, dedi. Galatasaray Üniversitesi yetkilileri ise kayıtlara geçtiği gibi anında haber verildiğini söylediler.
Haydarpaşa Garı yangını olsun, çıkan bütün yangınların çatı katlarından ve elektrik kontağından çıkmaları bütün yangınların tek merkezden, bilinerek maksatlı ve bir milletin tarihî bağlarını koparma amacı taşıdığını göstermektedir. Türkiye'de emperyalist uzantılı hiçbir suç ne yazık ki soruşturulamamaktadır. Bu nedenle Kur'an yakıyorlar, camileri tahrip ediyorlar, tecavüz ediyorlar, hakaret ediyorlar. Adaleti yok edenlerden hiç adalet, hukuk beklenir mi ?
 
Onların dostlarına bak, kendilerini ve akıbetlerini gör !
 
¤ Bakara Sûresi, 14. âyet :  (Bu münafıklar) mü'minlerle karşılaştıkları vakit «(Biz de) iman ettik » derler. Halbuki kendilerini saptıran şeytanları ile başbaşa kaldıklarında ise «Biz sizinle beraberiz, biz ancak onlarla (mü'minlerle) alay ediyoruz» derler
 
AKP yöneticilerine sorun:  Son zamanda fırlatılan Göktürk 2 sebebiyle gösterilen tepkilerin kaynağında ne vardı? Bu Göktürk 2'nin birincisi nerede ? Göktürk 1 için İsrail'e verilen para geri alındı mı? Neden İsrail'e bunun parası peşin ödendi? Neden İsrail Göktürk 1' den vazgeçti! Bu AKP'nin ve Türk Milleti'nin dünya üzerinde önemsenmediğinin bir yansıması değil miydi?
 
Zalimler iflah olmazlar
 
¤ En'am Sûresi, 135. âyette Cenab-ı ALLAH (C.C.) : «De ki; Ey kavmim! Elinizden geleni yapın!  Ben de yapacağım! Yurdun (dünyanın) sonunun kimin lehine olduğunu yakında bileceksiniz. Gerçek şu ki, zalimler iflah olmazlar.»
 
Balyoz davasında 310 subay casuslukla suçlandı! Bu dava, bu zulüm AKP yöneticilerinin kimlerin emri altında bulunduklarını belgeleyen bir skandaldır. Türk ordusunu güçsüz bırakan AKP tahripleri, bu tahriplerin zamanlaması, şekli, kapsamı eşbaşkanlık yansımalarının bir sonucudur!

AKP yöneticilerinin dindarlık gösterilerine sakın inanmayın! Ülke menfaatlerini gözetmeyen bu kişilerin, vatan sevgisi imandandır diyen Peygamberimize ve Kur'an'a ne denli ters düştüklerini ne zaman göreceğiz?

Paris, 24.01.2013

Veli Kalli 

 



Bu haber 4,070 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,676 µs