En Sıcak Konular

SAĞLAM: ÖNCE GERİYE DÜŞÜP SONRA KAZANMAK SEVİNDİRİCİ

26 Ocak 2008 22:55 tsi
SAĞLAM: ÖNCE GERİYE DÜŞÜP SONRA KAZANMAK SEVİNDİRİCİ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geriye düşmelerine rağmen Gaziantepspor'u yenmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geriye düşmelerine rağmen Gaziantepspor'u yenmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.
     Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, ligde haftalar ilerledikçe ve ligin boyu kısaldıkça her puanın öneminin arttığını belirterek, ''Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kesinlikle puan kayıplarına uğramadan hedeflere gitmek zorundayız. Bugün de böyle bir karşılaşma oldu'' dedi.
     Sağlam, rakibin geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetin bugünkü oyun sistemlerine yansıyacağını bildiklerini, sistemlerini ona göre kurguladıklarını söyledi.
     Gaziantepspor karşısında yedikleri golün ardından biraz bocaladıklarını kaydeden genç teknik adam, ''İlk yarının son bölümünde gol pozisyonları bulduk ve maçı 1-1 beraberliğe taşıdık'' diye konuştu.
     Sağlam, son haftalarda üst üste gol yiyen defans oyuncularını da savundu.
     Gaziantepspor maçında görev alan Baki ile İbrahim Toraman'ın oyunun ilk bölümünde bocaladıklarını dile getiren siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''Ancak sonrasında toparladılar. Özellikle ikinci yarıda pozisyon görmeden maçı bitirdik. Savunmada arkadaşların yaptığı hatalarda sadece onlara eleştiri getirmemeliyiz. Takım savunmasına önem veren bir teknik adam olarak savunma zaafı yaşıyorsak bunu hep beraber yaşıyoruz. Baki, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Ali Tandoğan hata yapıyorsa önde oynayan Holosko, Bobo ve Nobre'nin de az da olsa hataları var demektir'' dedi.
     Nobre'nin oyundan alınmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Sağlam, ''Orta sahadaki oyuncuların dinamizmin düşmesi nedeniyle böyle bir değişiklik yaptık. Bu şekilde orta sahaya dinamizm kazandırdık'' diye yanıtladı.
     Ertuğrul Sağlam, taraftarların maç sırasında herhangi bir oyuncuya veya teknik adama tepki göstermelerini mantıklı bulmadığını söyledi.
     Taraftarların futbolcuların moralini bozmaktansa olumlu şekilde motivasyondan bulunmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, ''Bu şekilde oyuncuların motivasyonunu üst seviyeye çıkarmalılar. Tepki gösterilmesi gerekiyorsa maç sonrası bu yapılmalı'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,115 µs