En Sıcak Konular

''BAYKAL'IN SIRRI BENDE SAKLI''

18 Ocak 2013 22:26 tsi
''BAYKAL'IN SIRRI BENDE SAKLI'' Fethullah Gülene yakınlığı ile bilinen Hüseyin Gülerce, bir kasetle CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu.

Gülerce'den çok dikkat çeken açıklama: Baykalın sırrı bende saklı!

Fethullah Gülene yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bir kasetle CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu.

Share on linkedinShare on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services0
Gülerce'den çok dikkat çeken açıklama: Baykal'ın sırrı bende saklı

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bir kasetle CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. Gülerce, "Baykal'ın sırrı bende saklı." dedi.

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bir kasetle CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. Gülerce, "Baykal'ın sırrı bende saklı." dedi.

Hüseyin Gülerce, TRT İstanbul Radyosu Radyo1'de gazeteci-yazar Adnan Öksüz'ün hazırlayıp sunduğu "Dört Dörtlük Portreler" isimli programda ilginç açıklalamalarda bulundu.

Gülerce, programın 'çağrışımlar' bölümünde, hakkında ortaya çıkan bir kaset sebebiyle CHP Genel Başkanlığından istifa etmek zorunda kalan Deniz Baykal'a ilişkin son derece ilginç bir değerlendirmede bulundu. Gülerce, "Deniz Baykal'ın sırrı bende saklı. Deniz Baykal bence bir demokrasi kahramanıdır." dedi. Gülerce, "sırra"ilişkin ayrıntı vermedi. Zaman Gazetesi yazarı Gülerce, 2014 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik olarak da, "Türkiye için dönüm noktası." nitelemesinde bulundu.  

Hüseyin Gülerce, özel yaşamına ilişkin bugüne kadar anlatmadığı anılarını da Adnan Öksüz'le paylaştı. Gülerce, "Üniversite yıllarında Cuma namazına gidiyorum. Memleketim Keşan'da bu duyulmuş. Nasıl olur da üniversiteye giden bir genç namaza gider, camiye gider, kesin kafasını yıkamışlar değerlendirmeleri yapılıyor, çevremde. Anneme gelip birisi demiş ki, 'Merak etme, düzelir.' Bu derece…"

Gündeme ilişkin görüşlerini da aktaran Hüseyin Gülerce, dün hayatını kaybeden gazeteci-yazar-programcı Mehmet Ali Birand'ın iz bırakan bir medya mensubu olduğunu, hastalığı döneminde Fethullah Gülen'den de dua istediğini ifade etti.

Kürt Devleti kurulmayacağını belirten Gülerce, Türklerin ve Kürtlerin etle tırnak gibi olduklarını, ayrılmayacaklarını söyledi.

Gençliğinde yeraldığı 'Milli Mücadele Birliği' hareketiyle ilgili anılarını da dile getiren Hüseyin Gülerce, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'le aynı evde kaldıklarına vurgu yaptı. (milligazete.com.tr/ÖZEL)

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE 

http://www.milligazete.com.tr/haber/Gulerceden_cok_dikkat_

ceken_aciklama_Baykalin_sirri_bende_sakli/272001#.UPmvqx02b1s



Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,675 µs