En Sıcak Konular

HALUK KOÇ: ''SÜREKLİ ÇÖKMEKTEN DİZLERİN YARA OLDU''

17 Ocak 2013 13:35 tsi
HALUK KOÇ: ''SÜREKLİ ÇÖKMEKTEN DİZLERİN YARA OLDU'' CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Başbakan Erdoğan’ın “Kimse bize diz çöktüremez” sözlerini tiye aldı: Sen zaten iktidara gelirken diz çökmüşsün! Çökmekten dizlerin yara oldu.

Sürekli çökmekten dizleri yara oldu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Başbakan Erdoğan'ın "Kimse bize diz çöktüremez" sözlerini tiye aldı: Sen zaten iktidara gelirken diz çökmüşsün! Çökmekten dizlerin yara oldu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Sözcüsü ve Yardımcısı Haluk Koç, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Başbakan'ın önüne gelen herkesi suçladığını, partisi ve kendisi dışında herkesi suçlu, sorumsuz ve günahkâr ilan ettiğini ifade eden Koç, "Başbakan (şiddet çıkmaz sokaktır. Onun için milli birlik ve kardeşlik projesi diyoruz) diyor. O zaman niye konuşuyorsun, niye herkesi suçluyorsun" dedi. 
Başbakan'ın Kürt sorunu konusunda tutarsız söylemlerde bulunduğunu belirten Koç, "Hükümet ve AKP cenahından her kafadan bir ses çıkmasını millet kanıksadı. Bir kafadan her türlü ses çıkmasını nasıl normal kabul edelim. Bu kafa Tayyip Erdoğan'ın kafası. Aylık değil, anlık olarak değişen bir kafa. Bu çelişkili kafa yapısından ülkenin en köklü sorunlarına çözüm üretmesini nasıl ümit edelim?" dedi. 

Öcalan'a TV

Başbakan'ı eleştirirken "devekuşu" örneği veren Koç, "Deve kuşuna 'uç'demişler. 'Ben deveyim, uçamam'demiş. 'O zaman koş' demişler. 'Ben kuşum' koşamam' demiş. Tayyip Bey devekuşu politikasından vazgeç. Deve mi, kuş mu olacaksın karar ver. Bir taraftan Abdullah Öcalan'la ona LCD televizyon hediye edecek seviyede kişisel ilişki kuracaksın, özel temsilcilerin aracılığıyla görüşmediğin terör örgütü temsilcisi kalmayacak. Öbür yandan senin dışındaki herkesi terör örgütü yandaşlığıyla itham edeceksin. Biri bana bunu anlatsın" diye konuştu. 

MOSSAD övgüsü

Başbakan'ın Kılıçdaroğlu'nu Fransa'nın avukatı, Paris'in sözcüsü olmakla suçladığını ifade eden Koç, Başbakan'a "Fransa Devlet Başkanına (teröristlerle neden görüştün ne görüştün) diye sordun. Şimdi ben sana soruyorum senin adamların teröristlerle ne görüştü? Önce kendine bakacaksın, sonra başkasından hesap soracaksın" diye seslendi.  Koç, Başbakan'ın "Kimse bizi diz çöktüremez" sözlerine de "Sen zaten iktidara gelirken diz çökmüşsün. Diz çökmekten dizlerin yara oldu" yanıtını verdi. Koç, Başbakan'ın İsrail'e önce 'one minute'dediğini ardından ise İsrail'in hava güvenliği için Kürecik'e füze kalkan sistemi yerleştirildiğini belirterek bunun üzerine MOSSAD'dan da "teşekkürler Türkiye" övgüsü aldığını belirtti.  Koç, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Paris'te öldürülen PKK'lı Sakine Cansız'ın yakınlarına taziyede bulunmasıyla ilgili olarak da, "Herkesin kendisine ait özgün fikri olabilir, herkesin kendi düşüncesi olabilir, ama bir siyasi çatı altında görev yaparken o siyasi çatının sorumluluğunu taşımak gerekir" dedi.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=79542


Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,726 µs