En Sıcak Konular

GAVUR PROJESİNDE UYGULAMA MEMURU OLMAK

16 Ocak 2013 22:09 tsi
GAVUR PROJESİNDE UYGULAMA MEMURU OLMAK Devlet demek, kendi coğrafî ve siyasî sınırları içinde tam hâkimiyet kurmak, kararlılık ortaya koymak ve bağımsız siyasi iradesini özgürce icraya dökmek demektir.

Gavur projesinde uygulama memuru olmak

Devlet demek, kendi coğrafî ve siyasî sınırları içinde tam hâkimiyet kurmak, kararlılık ortaya koymak ve bağımsız siyasi iradesini özgürce icraya dökmek demektir. Siz, kendi sınırlarınız içinde kendi milletinizin meselelerinin üstesinden gelme, kendi milletinizin ihtiyaçlarını karşılama, kendi hâkimiyetinizi koruma konusunda zaaf içindeyseniz, başka devletlerin ve emperyalist odakların sizin iç işlerinize karışmasına zemin hazırlamışsanız, devlet olma iddianızdan vazgeçmişsiniz demektir. Siz, yabancı devletlerin kendi milletinizin bir kısmını ayırıp bölerek devletinize karşı örgütleme, silahlandırma, sizi onlarla siyasi müzakereye sokma gibi had bilmezliklerine boyun eğiyorsanız, devlet olma iddianızdan vaz geçmişsiniz demektir. 
Yönettiğiniz devlet üzerinde bağımsız siyasi iradeniz hâkim değil de kendinizi Amerika ya da Avrupa gibi emperyalist devletlerin plan ve projelerine bağımlı hissediyor ve bunlara teslim olarak onların projeleri doğrultusunda siyasi ve idarî tasarrufta bulunuyorsanız, devlet olma iddianız yok demektir. Devlet hâkimiyetine sahip olma gibi bir iddianız yoksa, niye siyaset yapıyorsunuz? 
Bugün Türkiye'miz ve Türk devletimiz, batılı emperyalist devletler tarafından üretilen, beslenen, korunan, silahlandırılan bir terör örgütü ile eşit iki devletmiş gibi ve sanki karşımızda savaştığımız başka bir devlet varmış gibi barış müzakeresine zorlanıyor. Bu da milletimize yüksek bir siyaset ve anaların ağlamaması projesi gibi pompalanıyor. 
PKK, uluslararası seviyede bir uyuşturucu kaçakçılığı, dolandırıcılık, haraç toplama, hırsızlık, gasp ve cinayet şebekesidir. Bu şebeke, Türk milletinin bir kısım vatandaşlarının siyasi temsilcisi sayılarak Türk Devleti ile egemenliği ve vatanı paylaşma amaçlı bir müzakere masasına oturamaz. Hiçbir meşru devlet, böyle bir durumu kabullenemez. Çünkü egemenlik, bağımsız siyasi irade, bir devletin namusudur. 
PKK, emperyalist Batılı devletler tarafından bu coğrafyada Türk milletini ve devletini yok etmek için, bu coğrafyadaki yer altı ve yer üstü kaynakları ve zenginlikleri kolayca yağmalayabilmek için, İsrail'e kalkan olmak üzere, paravan bir Kürt devleti hülyasını gerçekleştirmek için bir tetikçi olarak kurulmuştur. 
Nitekim bunun böyle olduğunu Arapları I. Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'ne karşı ayaklandıran İngiliz ajanı Lawrence şöyle itiraf etmişti: "Bir Kürt Devleti kurabilseydim, tarihten Türkleri silecektim, ama başaramadım." 
Batılı emperyalist devletlerin bu PKK eşkiyasını nasıl sahiplendiklerini ve eşkıya şebekesinin onların kontrolü altında olduğunu kendileri itiraf etmekten kaçınmıyorlar. Nitekim son günlerde Paris'te 3 PKK'lı kadının öldürülmesi üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Hollande: "Öldürülen üç kişiden biri sık sık bizimle görüşmeye geldiği için hem benim hem de birçok siyasi aktörün tanıdığı bir isim" diye açık açık söylemiştir. 
Diğer yandan Mahir Kaynak, bir köşe yazısında şöyle diyor: "1970'lerde yabancı bir istihbarat görevlisi ile sohbet ederken bana, 'Ülkenizde Kürt var mı?' dedi. Ben de, 'Sosyolojik olarak varlar ama siyasi açıdan yoklar' dedim. Bana, 'Yakında siyasi açıdan da var olduklarını görürsün' dedi." (Star, 12.1.2013). Demek ki PKK'yı siyasi bir temsilci gibi karşımıza dikmek, emperyalist Haçlı Batının işidir ve PKK hadisesi, Kürt Devleti kurma projesi, emperyalist Haçlı-Siyon cephesinin projesidir. PKK ve yandaşları da bu projede sadece figürandırlar. 
Öte yandan Amerikan hükûmeti tarafından kurulan ve 94-350 sayılı yasa çerçevesinde faaliyet yürüten ve internet üzerinden yayın yapan Amerika'nın Sesi (VOA), "Amerika'dan PKK'yla Görüşmelere Yeşil Işık" başlıklı haberinde Amerikan yönetiminin, PKK'yla görüşmeleri olumlu gelişme olarak değerlendirdiğini bildirmiştir. 
Türk devleti, tarih sahnesine yeni çıkmış bir kabile devleti değildir. Binlerce yıllık bir tarihsel devlet aklına ve tecrübe birikimine sahiptir. Türk milleti tarih boyunca birçok büyük badireleri atlatmıştır. Emperyalistlerin oyuncağı olan PKK eşkıya şebekesini bir tek üyesi kalmayıncaya kadar tamamen temizlemek, büyük Türk devleti ve milleti için iş bile değildir. Türk milletinin bağımsız siyasî iradesi, Türk devletine tamamen hâkim olduğu gün, PKK diye bir varlığın bütünüyle yok edileceği görülecektir. Tarihin efendisi olan koskoca Türk milletinin, emperyalizmin projelerine uygun olarak PKK gibi sefil bir çapulcu güruhuna muhatap edilmesi, onun elini, ayağını, eteğini öpecek seviyeye düşürülmesi, Türk milletinin şahs-ı manevisine hakarettir. 
El, ayak, etek öpmeyi tıynet haline getirenler, o işi bireysel olarak kime istiyorlarsa ona yapabilirler. Ama biz şerefiyle, asaletli duruşuyla Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmemek gibi bir soylu tavra ve anamızın babamızın elini öpmekten başka kimsenin elini, ayağını, eteğini öpmemek gibi bir kültüre sahip olan Türk milletiyiz. Kimse Türk milletinin şahsiyetini iğdiş ederek zillet haline düşüremeyecektir. 

Prof. Dr. Nurullah Çetin - Yeni mesaj

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12004337/gavur-projesinde-uygulama-memuru-olmak/prof-dr-nurullah-cetin



Bu haber 722 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,330 µs