En Sıcak Konular

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN YAĞIŞ UYARISI

26 Ocak 2008 18:53 tsi
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN YAĞIŞ UYARISI İstanbul Valiliği İl Afet Yönetim Merkezince, yarın kenti etkisi altına alması beklenen yağışlı hava dolayısıyla vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulunuldu.

İSTANBUL - İstanbul Valiliği İl Afet Yönetim Merkezince, yarın kenti etkisi altına alması beklenen yağışlı hava dolayısıyla vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulunuldu.
     İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Marmara Bölgesi'nin yarın öğle saatlerinden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesinin beklendiği hatırlatıldı.
     İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldığı belirtilen açıklamada, İl Afet Yönetim Merkezinin, bu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin de katılımıyla, elverişsiz hava koşulları etkisini yitirinceye kadar 24 saat esasına göre görev yapacağı kaydedildi.
     Açıklamada, vatandaşlardan, etkili olacak poyraz fırtınası nedeniyle Marmara ve Karadeniz'e açılacak gemileri ile balıkçı teknelerinde ve ani ısı değişimi karşısında sağlık açısından gerekli önlemleri almaları istendi.
     Zorunlu olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmaması uyarısında bulunulan açıklamada, toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi, teknik yönden eksikliği olan araçlarla trafiğe çıkılmaması, araçlarda zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması gerektiği belirtildi.
     İstanbulluların, trafikte seyir halinde iken, yollarda meydana gelebilecek don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, vatandaşlardan, trafiğin yoğunlaşacağı yolları değerlendirerek alternatif güzergahları kullanmaları istendi.


Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,320 µs