En Sıcak Konular

ANKİAD'DAN BANKALARA UYARI

29 Aralık 2012 20:20 tsi
ANKİAD'DAN BANKALARA UYARI ANKİAD yönetim kurulu başkanı Bülent Aktan bankaların hizmet vermek yerine sadece maddi kazanca yöneldiğini bununda müşteriler arasında eşitsizlik oluşturduğunu ve müşteri memnuniyetsizliğinin hat safhada olduğunu söyledi .

Ankara İş Adamları Derneği [ANKİAD] yönetim kurulu başkanı Bülent Aktan bankaların hizmet vermek yerine sadece maddi kazanca yöneldiğini bununda müşteriler arasında eşitsizlik oluşturduğunu ve müşteri memnuniyetsizliğinin hat safhada olduğunu söyledi .

"Bir kaç sene evvel özel bankalar hakkında tefecilik yapıyor demiştim sözlerimde haksız olmadığım çok net bir şekilde ortadadır."

"Hangi bankaya işlem yaptırmak istesem içeri girdiğim anda gördüğüm tablo yaşlı insanlar sıra almış bekliyor . Ama bir bakıyorsunuz içeri bir arkadaş giriyor ya elinde özel bir kredi kartı var hemen gişeye geçiyor ya da müşteri danışmanı hoş geldiniz diye ayakta karşılıyor .Yan koltukta teyzem var. Yaşlı teyzeme baktım kenardan sessizce oturuyor kalkıp bağırmak geldi tüm banka personeline siz nasıl hizmet veriyorsunuz diye. Teyzem suskun hakkına riayet ediyor.Anadolu kadını "beklerim olsun" diyor . Olmaz arkadaş bu ülke benim ülkem,bu insanlarda bu ülkenin evlatları ayrım yapamazsınız . Gittim banka yetkilisiyle görüştüm; "Neden bu ayrım dedim kem küm falan filan sistem böyle'' dedi . "Ne sistemi kardeşim yaşlı insanlar maaşını almaya gelmiş  siz ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyorsunuz" . Baktım talimat verdi "teyzemi bekletmeyin" diye . Tamam bu insanımızı bekletmedik ya diğer bekleyen insanlar . Sayın banka yetkilileri siz bu ülkenin maddi olarak orta sınıfta olan insanlara ikinci sınıf vatandaş  muamelesi  yapamazsınız ."

Ankiad Yönetim Kurulu Başkanı Bülent AKTAN

Başkan Yardımcısı Asım Kartal

Genel Sekreter Levent Tatlısu



Bu haber 806 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,951 µs