En Sıcak Konular

POLAT ALEMDAR'I SURİYE'DE VURDULAR!

26 Aralık 2012 22:26 tsi
POLAT ALEMDAR'I SURİYE'DE VURDULAR! Böyle sahte ve sanal kahramanlara tutulmuş bir halka biz ne anlatıyoruz ki…

Polat Alemdar'ı Suriye'de vurdular!

Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu olan Polat Alemdar, senaryo gereği Suriye'deki olaylara müdahil oldu. Ama işler ters gitti ve "büyük kahraman" Suriye'de vuruldu. Hatta sıkılan mermilerden dolayı öldüğüne dair iddialar ortaya atıldı. Polat ölürse dizinin de sonu geleceği için büyük paralar harcanan ve büyük paralar kazanılan bir dizinin böyle iki mermiyle bitirilecek hali yok. Polat hayranları merak etmesin Başbakan "ne bu dizinin hali! Derhal kaldırula!" diye müdahale etmediği müddetçe bu dizi kolay kolay bitmez. Nasılsa yandaş kanalda ve senaryosu tam da AKP'nin istediği şekilde derin devletin çirkin yüzünü gösteren tarzda yazılıyor. 
Bundan iyisi Şam'da kayısı! 
Ama dikkat! Bugüne kadar üzerinden vızır vızır mermiler geçmesine rağmen kendisine bir şey olamayan Polat, Şam yolunda vuruldu. Senaristler bilinçli bir şekilde olmasa da Ortadoğu'nun şaka kaldırmadığını "Şu Yemen illeri ne de yamandır" türküsünün boşuna yazılmadığını Şam yolunda çınar gibi devrilen Polat'ın hikâyesiyle aktardılar. 
İstedikleri kadar senaryo gereği Polat'ı yeniden diriltsinler, Emevi Camii'inde bir an önce fetih namazı kılmak arzusuyla tutuşan sahte kahramanları da fena etkilemiş olabilir bu senaryo. 
Gelelim yazımızın asıl konusuna: 
Dizi gereği keskin nişancılar tarafından vurulan Polat'ın öldüğü varsayımıyla Şanlıurfalı bir vatandaş yerel gazeteye başsağlığı ilanı veriyor ve "büyük fikir adamı Polat Alemdar'ın" ölümünden duyduğu üzüntüyü aktarıyor 
M. Özcan Demir adlı vatandaşın tam sayfa olarak verdiği ilanda şöyle deniliyor: 
"Değerli büyüğümüz fikir ve aksiyon adamı, örnek ve mümtaz şahsiyet, vatanı için gecesini gündüzüne katıp Irak'tan Filistin'e oradan Filistin'e mücadelesini sürdüren kahramanımız ağabeyimiz Polat Alemdar'ı hain bir pusuda kaybetmiş bulunmaktayız. Fikirleriyle ufkumuzu açan vatan millet aşkını pekiştiren değerli ağabeyimiz Polat Alemdar'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabrı cemil diliyorum". 
Evet, vatandaşımıza göre Polat "büyük bir fikir adamı, mümtaz şahsiyet, milletin ufkunu açan bir kahraman." 
Adam yeni evlenmiş, eşiyle balayına çıkmak için biraz tatile ihtiyacı var, yapımcı da kırar mı "Polat gibi altın yumurtlayan bir tavuğu", muhtemelen senariste çaktırmış bir vurulma sahnesi, bizim ekran delisi izleyicilerimiz salya sümük ağlıyorlar, taziye ilanı veriyorlar, kendilerini rezil ediyorlar. 
"Yahu kardeşim senin ne işi Suriye'de? Orada bir isyan var ve devlet otoritesi asayişi sağlamak için her türlü sert tedbiri alır, sen de alnından mermiyi yersin böyle" demesi gerekenler "Gittiii! Arslan gibi Polat'ımız gittiii!" diye ağlıyorlar. 
Böyle sahte ve sanal kahramanlara tutulmuş bir halka biz ne anlatıyoruz ki…  

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12004076/polat-alemdar-i-suriye-de-vurdular/muharrem-bayraktar


Bu haber 969 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,479 µs