En Sıcak Konular

MASON LOCASININ BAŞINDA BİR TÜRK

18 Aralık 2012 23:04 tsi
MASON LOCASININ BAŞINDA BİR TÜRK Dünyayı sömüren Siyonist Haçlı ittifakının en önemli kuruluşlarından biri olan Masonik yapılanma, yeni bir sürece girdi.

Şer yuvasının başında bir Türk

Dünyayı sömüren Siyonist Haçlı ittifakının en önemli kuruluşlarından biri olan Masonik yapılanma, yeni bir sürece girdi. Türkiye'deki maşalarıyla, milletin değerlerine savaş açarak, ülkeyi dış güçlerin tekeline veren Masonların, en kalabalık olduğu ülkelerden biri olan ABD şaşırtmayan bir gelişme yaşandı. ABD'nin başkenti Washington'un en gizemli mason locası olarak kabul edilen 'potomac Locası'nın başına Çetin Durak geçti.

Dünyayı sömüren Siyonist Haçlı ittifakının en önemli kuruluşlarından biri olan Masonik yapılanma, yeni bir sürece girdi. Türkiye'deki maşalarıyla, Milletin değerlerine savaş açarak, ülkeyi dış güçlerin tekeline veren Masonların, en kalabalık olduğu ülkelerden biri olan ABD şaşırtmayın bir gelişme yaşandı. ABD'nin başkenti Washington'un en gizemli mason locası olarak kabul edilen 'Potomac Locası'nın başına Çetin Durak geçti. Bloomberg Grubu'nda çalışan Çetin Durak üniversite tahsilini ABD'de yaparak bu ülkede çalışma hayatına atıldı. Dan Brown'ın 'Kayıp sembol' isimli kitabındaki hikayenin geçtiği Potomac Locası, Amerika'nın kurucularından George Washington'ın tokmağını da taşıyor. 'İstihbaratçılar locası' olarak da bilinen Potomac'ın üyeleri arasında, CIA ve FBI'ın üst düzey yöneticileri de bulunuyor.

Çetin Durak, aynı zamanda Türkiye'nin Washington'daki lobi görevini yapan Ünal Durak'ın oğlu. Türkiye'de yaptıkları operasyonlarla ülkeyi sömürüye açık hala getiren Masonların bu atağı, Türkiye ile işlerinin bitmediğinin açık göstergesi olarak algılandı.

CIA başkanları da bu Mason locasından
'İstihbaratçılar locası' olarak da bilinen Potomac'ın üyeleri arasında, CIA ve FBI'ın üst düzey yöneticileri ve yıldız isimleri yer alıyor.

Birbirlerine birader derler
Masonlar kendi aralarında kardeşliklerini ve bağlılıklarını dile getirmek amaçlı, birbirlerine karşı birader ya da kardeş olarak hitap ederler. Bununla beraber yine kendi aralarında mesaj niteliği taşıyan birtakım mottolar da kullanırlar. Bu mottolardan biri olan: "Audi, vide, tace" yani dinle, gör ve ketum ol anlamına gelen Latince mottodur. Masonlar arasında sık kullanılan bir diğer motto olan V.i.t.r.i.o.l. de ise yine aynı şekilde insanın içine bâtın bir yolculuğa çıkıp, kendi ve evren üzerine derin bir düşünceye sevk edilmesi gerektiği anlatılmaktadır.

Masonluk nedir?
Masonluk'un kökleri 16. yüzyılın sonu ve 17. yüzyılın başlarına kadar dayanıyor.  Masonluk, ezoterik ve sadece üyelerine açık olan gizli bir örgüttür. Dünyanın birçok ülkesinde 5 milyon üyesi ile değişik biçimlerde görülür.

Türkiye'de 20 bin civarında Mason var
Türkiye'de düzenli veya düzensiz, tüm Masonik aktivitieler resmi hüviyetle ve yasalara uygun olarak faaliyet göstermektedir. Günümüzde, yaklaşık 14.500 üyesi ile Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası, veya Türkiye Büyük Locası, Türkiye'nin ilk, en büyük ve tek düzenli Büyük Locasıdır. 6.800 üyeye sahip Özgür Masonlar Büyük Locası ve bu oluşum tarafından kurulan 700 üyeli Kadın Mason Büyük Locası da Mason ismi ile çalışan diğer derneklerdir.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/ser-yuvasinin-basinda-bir-turk-258608.htm


Bu haber 2,554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,654 µs