En Sıcak Konular

İSTANBUL'DA POLİSE TERÖRİST SALDIRI: 1 ŞEHİT

11 Aralık 2012 19:54 tsi
İSTANBUL'DA POLİSE TERÖRİST SALDIRI: 1 ŞEHİT İstanbul Gaziosmanpaşa'da silahlı saldırıya uğrayan bir polis kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da silahlı saldırıya uğrayan bir polis kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Mücahit Daşdan adlı polis memurunun şehit olduğu terörist saldırıyı gerçekleştirilen kadın teröristin kaçmaya çalışırken peşine düşen sivillere de ateş açtığı bu ateş sırasında 4 sivilin yaralandığı, buna rağmen kaçmayı başaramadığı ve sivil bir polisin de yardımıyla yakalandığı öğrenildi. Öte yandan adının N.A olduğu öğrenilen kadın teröriste eşlik eden bir erkek şüphelinin de olabileceği bu kişinin olaydan sonra Eyüp yönüne doğru kaçarak izini kaybettirdiği iddia edildi.

O SALDIRGAN DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞ

Gaziosmanpaşa'da 1 polis memurunun şehit olduğu, 3 kişinin de yaralandığı saldırının faili N.A'nın 2005'te TAYAD'lı aileler adına bildiri dağıtmak istemesi nedeniyle orada bulunanlar tarafından linç edilmek istendiği, birkaç ay sonra da katıldığı bir YÖK karşıtı eylemde gözaltına alındığı ortaya çıktı.
 
ŞEHİT POLİSİ İZLEYİP PUSU KURMUŞ
 
Kadın teröristin adliyede görevli olan ve her gün aynı saatlerde GOP Meydandan geçen Mücahid Daşdan adlı polis memurunu takip ettiği ve bugün yakın mesafeden üzerine 8 el ateş ettiği öğrenildi. Olay yerinde şehit düşen polis memuru yakındaki bir hastaneye sedyeyle götürüldü. O sırada yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
 
SALDIRININ GERÇEKLEŞTİĞİ YERDE DERSANELER DE VARDI
 
Öte yandan saldırının gerçekleştirildiği saatte sokakta bulanan iki büyük dersanenin dağılma saatine denk gelmesi ve bölgenin her zamankinden daha kalabalık olması dikkat çekti.
 
ACİL DOKTORLARI OLAY YERİNE KOŞTU.
 
Bu arada yakındaki hastanenin doktorları hemen olay yerine giderek ilk müdahaleyi burada yaptı. Sedyeye konulan polis memuru doktorlar tarafından hastanenin acil servisine taşındı. İlk müdahaleyi yapan doktar Polis memuru Daşdan'ın başından ve sırtından ağır yaralar aldığı tüm müdahalelere rağmen kendisini kurtaramadıklarını söyledi. Acil ekibinden bir başka doktar da yaralı vatandaşların durumu hakkında bilgi verdi. Hastane önünde bekleyenler arasında teröristi etkisiz hale getirip yakalayan sivil polis memurunun da beklemesi dikkat çekti.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-polise-silahli-saldiri/gundem/gundemdetay/11.12.2012/1640295/default.htm


Bu haber 755 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,454 µs