En Sıcak Konular

ERDOĞAN BDP'NİN TEPKİSİNE SERT ÇIKTI

6 Aralık 2012 21:03 tsi
ERDOĞAN BDP'NİN TEPKİSİNE SERT ÇIKTI Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili BDP’nin tepkisine sert çıktı: “Ne olurmuş? Sonrası çok daha kötü olurmuş. Bir de tehdit ediyor. Bu ülkede o zaman hukuk niye var

'Bir de tehdit ediyorlar!'

BDP'nin tepkisine sert çıktı

Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili BDP'nin tepkisine sert çıktı: "Ne olurmuş? Sonrası çok daha kötü olurmuş. Bir de tehdit ediyor. Bu ülkede o zaman hukuk niye var

BDP'lilere "Kendiniz ektiniz şimdi de kendiniz biçiyorsunuz" diye seslenen Erdoğan, Kürt sorunuyla ilgili de "Biz bu meseleyi el ele çözeceğiz. Allah'ın izniyle bu topraklarda ezanın ebedi inlemesi için birlikte barış mücadelesi vereceğiz" mesajı verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada özetle şu mesajları verdi:

- PARTİDEKİ FARKLI SESLER: Bu tür bir toplantıyı (önceki gün Meclis yerine parti merkezinde yapılan AKP Grubu toplantısı) yapmamızın yanlış olduğunu söyleyecek kadar bize siyasi partilerin yaşamına yönelik ders vermeye kalkan bazı siyaset garibi tipler ve köşe yazarı tipler var... Bu istişareleri de Kızılay Meydanı'nda yapacak halimiz yok. Kendi içinde özgürce tartışan ama dışarıya çıktığında istişare sonucuna göre davranmayı, parti disiplinine uygun şekilde hareket etmeyi ilke edinen bir partiyiz. AK Partimizin kapısının önünde belki de pusuya yatmış nice şer odakları vardır... Hakikat ışığı, fikirlerin çarpışmasından doğar. Demokratik bir kültür içinde, bir parti kültürü, bir dava kültürü içinde herkes yapıcı eleştiricisini, fikrini ve önerisini koymakta serbesttir.

- BU NE BİÇİM ANLAYIŞ?: Dikkat edin, BDP mazlum, mağdur rollerine yatarken aynı şekilde kimi medya mensupları BDP'yi mazlum, mağdur göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Silahlı mücadeleyi kutsayan BDP'yi görmezden geliyor. Eli kanlı teröristle kucaklaşan, öpüşen BDP'yi, onun zavallı milletvekillerini görmezden geliyorsunuz. Ama hukuk devreye girince, demokratik kurallar işletilince, parlamento yani milli irade sorumluluk üstlenince aynı BDP'yi mazlum, mağdur olmakla niteleyebiliyorsunuz. Sonrası çok daha kötü olurmuş. Bak bir de tehdit ediyor. Bu ülkede o zaman hukuk niye var? AK Parti iktidarı niye var?

- KENDİNİZ EKTİNİZ: 12 Eylül referandumunda eğer AK Parti ile beraber hareket etmiş olsaydılar bugün Türkiye'de parti kapatma süreci bitmiş olacaktı, böyle bir sorun gündemde kalmayacaktı. Bugün çıkıyorlar özgürlükten, demokrasiden bahsediyorlar, partilerin kapatılmasından bahsediyorlar. Kendiniz ektiniz şimdi de kendiniz biçiyorsunuz.

'Allah'ın da bir hesabı var'

- KÜRT KARDEŞLERİM DÜŞÜNSÜN: Hiçbir kutsalı olmayan, dini değerleri olmayan bu terör mensuplarıyla Mehmet Ceziri, Faki Teyran aynı kefede olabilir mi? Düşünsün benim Kürt kardeşim, Kürt vatandaşım bunları iyi düşünsün... Benim dindar Müslüman Kürt kardeşim bu oyunu ne zaman fark edecek? Selahaddin Eyyubi'nin torunu, Kürt kardeşlerimin 'yeter artık' demesi gerekir.

- BARIŞ MÜCADELESİ: Allah'ın izniyle bu topraklarda ezanın ebedi inlemesi için birlikte barış mücadelesi vereceğiz. Bizim medeniyetimiz-de ırkçılık, ayrımcılık yok ve olamaz... Dinsizliği, dini değerleri horlamayı, en önemlisi de faşizmi bir yöntem olarak seçen bu örgütle Kürt kardeşlerim aynı kefeye asla konulamaz. Kibrin, tekebbürün, ret ve inkarın diliyle konuşmuyor-um. Irkçılığın diliyle asla konuşmuyorum.

- BİZ BU MESELEYİ ÇÖZERİZ: Biz bu meseleyi, Kürt, Türk diğer tüm kardeşlerimizle birlikte el ele çözeceğiz... Terör örgütünün nasıl bir hesabı varsa biliniz ki Allah'ın da bu aziz milletin de bir hesabı var. Eninde sonunda Allah'ın hesabı galip gelecek, milletimizin birlik ve beraberliği her türlü tezgahı, oyunu ve senaryoyu mutlaka bozacaktır.

Kılıçdaroğlu'na yanıt

- SSK'YI BATIRDIN: CHP Genel Başkanı, her zaman başvurduğu yönteme, iftiraya, çamur atmaya başvurdu. Bugüne kadar bir tek yolsuzluğu ispat edemedi. "Kayseri'de yolsuzluk var" dedi, kaybettiği tazminatlarla Kayseri sucuğa doydu. 'ÖSYM'de yolsuzluk, usulsüzlük var' dedi. Rezil oldu. Giydiği gömlek tartışma konusu oldu, rezil oldu. Kendi havuzlu villası çıkınca yine rezil oldu... Bize yolsuzluk iftirası atacak en son kişi SSK'yı batırmaktan başka hiçbir marifeti olmayan CHP Genel Başkanıdır.


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/bir-de-tehdit-ediyorlar/497470/9/Siyaset


Bu haber 564 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,812 µs