En Sıcak Konular

''TÜRK FUTBOLU YABANCI ÇÖPLÜĞÜ GİBİ''

26 Kasım 2012 17:57 tsi
''TÜRK FUTBOLU YABANCI ÇÖPLÜĞÜ GİBİ'' TFF’nin yabancı kontenjanında indirime gitmesi gerektiğini belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, “Gençlerimizin önü kapanıyor. Sol beke bir oyuncu alacağız ama bulamıyoruz” dedi.

Aybaba: Türk futbolu yabancı çöplüğü gibi

TFF'nin yabancı kontenjanında indirime gitmesi gerektiğini belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, "Gençlerimizin önü kapanıyor. Sol beke bir oyuncu alacağız ama bulamıyoruz" dedi.
Son 5 maçta 13 puan toplayarak zirve yarışına ortak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Samet Aybaba çarpıcı açıklamalar yaptı. Dün yapılan idman sonrasında basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli çalıştırıcı, 20 yıl önce Futbol Federasyonu yönetimiyle gerçekleştirilen toplantıda "Yabancı futbolcuları ön planda tutarsak Türk futbolu biter" ifadesini hatırlatarak, "Bugün 3. Lig'de bile yabancı futbolcular oynuyor. Türk futbolunu maalesef yabancı çöplüğüne çevirdiler. Böyle olunca genç futbolcu yetiştirmekte zorlanıyoruz. Sol beke adam arıyoruz ancak hala bulabilmiş değiliz" dedi. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Aybaba, Galatasaray'da gözden düşen Sercan'ın Bursaspor'dan eski talebesi olduğunu; PSG'de forma giyen Nene için de devre arasında tekrar girişimde bulunacaklarını söyledi.  Galatasaray'ın Elazığ deplasmanında Melo'nun penaltı kurtarışıyla 3 puan kazandığı maça da değinen Beşiktaş çalıştırıcısı, "Melo atış kullanılmadan önce de öndeydi, hakem o pozisyonda resmem uyudu" ifadesini kullandı.
 
Beşiktaş'ta neşeli idman
Siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası 4. turunda çarşamba günü PTT 1. Lig ekibi Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kalecilerin takımdan ayrı çalışma yaptığı idman, ayak tenisi ve şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkati çekti. Sağ dizinde ağrısı bulunan Fernandes, çalışmalara katılmadı.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=75987


Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,915 µs