En Sıcak Konular

KAMALAK: '' YİĞİTSEN GAZZE'YE ASKER GÖNDER''

17 Kasım 2012 15:37 tsi
KAMALAK: '' YİĞİTSEN GAZZE'YE ASKER GÖNDER'' SP lideri Kamalak’tan Başbakan Erdoğan’a eleştiri ve çağrı geldi: Samimiysen, yiğitsen Gazze’ye asker gönder.

Erdoğan'a yiğitlik testi!

SP lideri Kamalak'tan Başbakan Erdoğan'a eleştiri ve çağrı geldi: Samimiysen, yiğitsen Gazze'ye asker gönder.
İsrail'in Gazze'ye saldırısını sert bir dille eleştiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yeterli tepkiyi göstermemekle suçladığı Erdoğan'a da yüklendi: Farkında olmadan Siyonistlere hizmet ediyor olmasın! Yahudiler neden Erdoğan'a cesaret ödülü verdi? Bunları sorgulamamız lazım.
 
"Yiğitsen Gazze'ye asker gönder!" 
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İsrail'in Gazze saldırısını sert şekilde eleştirirken konuya yeterli tepki göstermediğini iddia ettiği hükümete, "Yiğitsen, samimiysen Gazze'ye asker gönder!" dedi. TV 8'e konuşan Kamalak, "Eğer bu hükümet İslam Birliği'ni tesis için D8'leri ayağa kaldırsaydı bu tür şeyler olmazdı. Şu an olan Büyük Ortadoğu Projesi'nin tıkır tıkır işlemesidir" diyen Kamalak, "BOP'a göre 22 ülkenin haritası değiştirilecektir, Türkiye de bunlardan birisidir. Bu ülkelerden çoğunun haritası çoğunun haritası değiştirilmiştir. Sudan, Irak, Libya gibi... Amaç Büyük İsrail Devleti kurulmasıdır. Bunun için Türkiye'nin savaşa sokulması lazım. Bilmediğimiz diğer husus da; acaba bu Büyük Ortadoğu Projesi'ni kim hazırlamıştır? Bunu bilmiyoruz; ama tahmin ediyoruz. Hazırlayanlar Yahudilerdir" iddiasında bulundu. Başbakan Erdoğan'ın "BOP'un eş başkanı" olduğunu iddia eden Kamalak, "Acaba Sayın Başbakan'a bu görevi kim verdi? TBMM veya yüce milletimiz bu görevi vermediğine göre BOP eş başkanlık görevini kim verdi? Perde gerisinde Yahudiler olmasın! Sayın Başbakan farkında olmadan Siyonistlere hizmet ediyor olmasın? Yahudiler neden Başbakan'a cesaret ödülü verdi?" dedi.
  
Erdoğan: Filistin halkının yanındayız
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in saldırılarına karşı Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak Gazze'nin yanında olduklarını söyledi. Erdoğan, Cuma namazı çıkışında konuşan Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye saldırısının yaklaşan seçimlerle alakalı olduğunu savunarak, "Bildiğiniz gibi 2008 öncesinde de Suriye İsrail arasındaki barışa bizim de aracı olduğumuz o dönemde bizim 5 fasıl bir görüşme düzenlememizden sonra, adeta işi bitirme noktasına geldiğimiz anda, bir iki gün içinde ne olduğunu anlayamadan Gazze'ye bir saldırıları olmuştu. Bin 500 Gazzeli'yi o zaman şehit etmişlerdi. Önümüzdeki ay yapılacak seçim öncesinde şimdiki malum yönetim böyle bir saldırı düzenlemek suretiyle Gazze'deki masum insanları kendine göre uydurduğu gerekçelerle vurma yoluna gitmiştir" değerlendirmesinde bulundu.  Erdoğan,  "Temenni ederim ki gerek BM Güvenlik Konseyi alacağı kararla, gerekse dünyadaki egemen güçler takınacakları tavırla İsrail'in bu saldırgan tutumunu sona erdirebilir" dedi. Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile yaptığı telefon görüşmesinde de İsrail'in tavrını Washington'a şikayet etti. Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile yaptığı telefon görüşmesinde de İsrail'in tavrını şikayet etti.


Kaynak: YENİÇAĞ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=75619


Bu haber 787 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,056 µs