En Sıcak Konular

FİKRET ORMAN'DAN TAKDİRE ŞAYAN AÇIKLAMA

11 Kasım 2012 13:17 tsi
FİKRET ORMAN'DAN TAKDİRE ŞAYAN AÇIKLAMA Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursa maçında çok tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili; “Bana göre penaltı değil” şeklindeki açıklaması ile kendisine ‘İşte örnek insan’ dedirtti.

'Pozisyon penaltı değil!'

Herkese örnek olacak bir davranış

"Bugün gördüğüm doğruyu söylemezsem, yarın yanlışı söylemeye hakkım olmaz. Hakem de yardımcısının ısrarıyla düdüğünü çaldı zaten. Devre arası kalitemizi artıracak futbolcuları bünyemize katacağız."

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Bursa maçında çok tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili VATAN'a özel açıklamalar yaptı. Veli'nin yerde kalmasını "Bana göre penaltı değil" şeklinde yorumlayan başkan, bu itirafıyla kendisine 'İşte örnek insan' dedirtti. Gelecek adına umut dolu mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen Orman, konu yelpazesi oldukça geniş sohbette Beşiktaş'ı 7/24 yakından takip eden arkadaşımız Erdal Cömert'e şunları söyledi:

"BANA göre penaltı pozisyonu penaltı değil gibi. Ben öyle gördüm, hakem de başta öyle yorumladı ama yan hakemin ısrarı ile penaltıyı verdi. Ben gördüğümü dürüstçe söyleyecek kadar onurlu bir insanım. Bugün gördüğüm doğruyu söylemezsem, yarın yanlışı söylemeye hakkım olmaz.

'MANİDAR KARAR!'

AMA Necip yerde kaldığında hakem Bursa atağını durdurmayıp, top bize geçip atağa kalktığımızda ve gol ile sonuçlandırdığımızda da 'Oyunu durdurdum ve sağlık ekiplerini çağırdım' demesi manidar. Lehimize dönen pozisyonu resmen aleyhimize çevirmeyi başardı. 

TÜM futbolcuların artılarını da biliyorum eksilerini de. Futbolcuların gece yaşantılarının da oldukça dikkatli bir şekilde olması çok önemli. Beşiktaş'ın etik değerlerine zarar verecek hiç kimseyi affetmem. Performans açısından takıma zarar verici noktalara gelmesi halinde o bizleri üzdüğü gibi ben de onları üzerim. 

KADROMUZU daha da kaliteli futbolculardan oluşturmak zorundayız. Aksayan mevkiler için kulübeniz önemli, orada da kalite varsa oyunun ters giden yönlerini tersine çevirmeniz daha da kolaylaşır. Bunun bir kısmını acil olarak devre arasında bir kısmını da sezon sonunda tamamlamayı hedefliyoruz." (Erdal CÖMERT - VATAN)


Kaynak: GAZETEVATAN  http://haber.gazetevatan.com/pozisyon-penalti-degil/492393/5/Spor#.UJ90_eQ2b1s


Bu haber 774 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,483 µs