En Sıcak Konular

DİLİPAK'TAN ''VAH VAH DEDİRTECEK'' YAZI

9 Kasım 2012 20:12 tsi
DİLİPAK'TAN ''VAH VAH DEDİRTECEK'' YAZI Beyaz Kadın Ticaretine dikkat… Özellikle de bizimkilere sesleniyorum. Siyasetçi, bürokrat, işadamı, kim olursanız olun bu işe dikkat edin" diyor, Dilipak.

Dilipak "dikkat çekti"

Sosyetik medya ve yazarların "İslamcı" diye adlandırdıkları, bence "dinci" diye adlandırılmasının daha uygun ve İslam'a saygı bakımından yeterli olduğu kanaati taşıdığım bir yazar Abdurrrahman Dilipak. 
Benim de bir çoğunu okuduğum kitaplarıyla, tarihi tersinden anlatıp, bir neslin "Cumhuriyet", "Atatürk", "İnönü" düşmanı olmasına zemin hazırlayanlardan bir isim. 
Türkiye'de "başörtsü" yasağını (ki, kanunen böyle bir yasak yoktu. AKP bandrolü ile MHP'nin teklifi ve CHP'nin anayasa mahkemesine gitmesi ile yani AKP iktidarında kanunen yasaklandı) bahane ederek kızını, Viyana'ya "Katolik ilahiyatı" okumak için gönderen bir isim. Hatta Dilipak, kızının "Katolik Okulu'nda" okuyacak ikinci Türk kızı olacağını gururla ifade etmişti. 
Aynı Dilipak, NTV'de o dönem yayımlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" isimli programına katılan, gazetesinden arkadaşı Hüseyin Üzmez (şu an hapiste. Nedenini biliyorsunuz) için "Üzmez bu defa üzdü!" başlıklı bir yazı yazmış, program sunucularına (Müjde Ar, Aysun Kayacı) kısaca "pornocu" demişti.   
Mahkeme bu sözlere önce 105 gün hapis cezası vermiş ve cezayı 3 bin 150 lira para cezasına çevirmişti. 
Sayın Dilipak, 4 Kasım tarihinde, gazetesindeki köşesinde ilginç bir yazı kaleme aldı. Bu yazısını okuyanların okumayanlara mail ve fakslamasını da ısrarla belirtti. 
Başlığı; "Seviyeli ilişki" mi dediniz!" 
"28 Şubat sonrası idi, "Piyasaya kız yetişmiyor" diye yazdım, MİT, beni mahkemeye verdi. Dava, Rahşan affı ile ertelemeye girdi ve sonra da düştü… 
Geçen gün, Habervaktim.com'da, Milliyet'ten alıntılanan "Seviyeli Birliktelik" haberini okuyunca eski günlere gittim birden… 
Beyaz Kadın Ticaretine dikkat… Özellikle de bizimkilere sesleniyorum. Siyasetçi, bürokrat, işadamı, kim olursanız olun bu işe dikkat edin" diyor, Dilipak. "Beyaz kadın" ticareti ve bizimkiler, kavramlarına takıldım, kaldım. "Bizimkilerden" kasıt kim? Nasıl ki, Dilipak bir anda 28 Şubat'a gidiyor, ben de hemen "Suriye fetvacısına" gittim bir anda. 
Harbiden, Dilipak'ın "bizimkiler" dediği kim veya kimler? Hani Dilipak ve benzerlerini "İslamcı" olarak tanıtıyorlar veya kendileri bu kavramlarla kendilerini adlandırıyorlar ya! "Beyaz kadın ticareti ve bizimkiler" Bu denklemin acilen çözülmesi lazım. Sizinkilerden kim beyaz kadın ticaretine bulaştı?   
Yazıya dönelim… 
"… Biliyorum birçok kişi, Allah'tan çok gizli ajanlardan korkuyor… Din gününde hesabının önüne konmasından değil de, bu dünyada kasetinin çıkmasından korkuyor. 
Dindarı filan da yok bu işin… Başörtülü, sarışın, çarşaflı, esmer, ne isterseniz var piyasada… 
Dikkat: Hâlâ izleniyor ve fişleniyorsunuz… Bu yazıyı, bizim gazeteyi okumayan, hal ve gidişinden şüphelendiğiniz tanıdıklarınız varsa onlara mailleyin, fakslayın… 
Bakın para, iktidar, şöhret ve koltuk bizi şımartır… Bu piyasanın şeytanı bol ve inatçıdır… 
Hata yapanlar varsa, hemen hesabını kesmeyelim de, nasıl kurtarırız onları, ona bakalım. Bu manevi bir hastalıktır… Ve sanıldığından daha yaygındır…" 
İlginç dimi! Cumhuriyet dönemini içki ve fuhuşla özdeşleştiren zihniyet, şimdi "bizimkiler" diye sahiplendiklerini, bu konularda uyarma ihtiyacı hissediyorsa nereden nereye gelindiğine iyi bakılmalıdır. 
Hani 3 Kasım'da Erdoğan; Türkiye'yi karanlık dehlizlerden aydınlığa çıkardık, diyordu ya! Bu kasetler ve uyarılarda bu on yıllık aydınlıkta (!) yapıldı sanırım... 

Akın Aydın - Milli Gazete

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12003530/dilipak--dikkat-cekti-/akin-aydin



Bu haber 743 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,733 µs